VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Led osvetlenie v interiéri

Goto down 
5 posters
AutorSpráva
Polymorph
Vodič
Vodič
Polymorph

Male
Vek : 37
Registrácia : 02.06.2009
Počet príspevkov : 236
Auto : Golf IV, 1.9TDI (66kw) chip na (115hp), r.v. 98, 3dv.

Led osvetlenie v interiéri Empty
OdoslaťPredmet: Led osvetlenie v interiéri   Led osvetlenie v interiéri Icon_minitime26/3/2010, 00:12

No kto by mi vedel poradiť? Kúpil som celú sadu led žiaroviek do interiéru. Zapojil som a pecka všetko svieti super, ale keď vytiahnem kľúč tak tie ledky ešte stále svietia - ale veľmi slabo.. Nevie niekto v čom môže byť problém?????
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male
Vek : 41
Registrácia : 22.01.2009
Počet príspevkov : 1520
Auto : Golf IV 1,6 16V 2003

OdoslaťPredmet: Re: Led osvetlenie v interiéri   Led osvetlenie v interiéri Icon_minitime26/3/2010, 20:29

no problem je v tom ze ledka ma maly odber a vlastne tlie je tam zbitkovy prud,mal si kupovat led ziarovky ktore maju v sebe odpor a nerobi to ze este svietia po vypnuti
Návrat hore Goto down
Polymorph
Vodič
Vodič
Polymorph

Male
Vek : 37
Registrácia : 02.06.2009
Počet príspevkov : 236
Auto : Golf IV, 1.9TDI (66kw) chip na (115hp), r.v. 98, 3dv.

OdoslaťPredmet: Re: Led osvetlenie v interiéri   Led osvetlenie v interiéri Icon_minitime26/3/2010, 20:49

no to je peken ale nevies ci sa to nejak da vyriesit ? alebo to uz proste tak necham ? Ved led ma riadnu vydrz to tak skoro neodíde Smile
Návrat hore Goto down
Pit-Bull
Pretekár
Pretekár

Male
Registrácia : 25.03.2009
Počet príspevkov : 397
Auto : VW GOLF VI / Yamaha R6

OdoslaťPredmet: Re: Led osvetlenie v interiéri   Led osvetlenie v interiéri Icon_minitime26/3/2010, 23:35

mne to tiez tak tlmene svieti, osobne sa mi to aj paci lebo mi to kontrasti s palubovkou no pokial viem extremny vpliv na ledku to nema. Idem cez den vypinam ich a ak idem v noci tak si ich zapinam... LEDky mam aj pod roletkami res. clonidlami a tam pohodicka zhasinaju cize nevidel by som v tom problem... a tie ledky s odporom po pravde som ich este ani nevidel...
Návrat hore Goto down
zifciak
Začiatočník
Začiatočník
zifciak

Male
Registrácia : 18.01.2010
Počet príspevkov : 28
Auto : Golf 1,9Tdi 66Kw

OdoslaťPredmet: Re: Led osvetlenie v interiéri   Led osvetlenie v interiéri Icon_minitime26/3/2010, 23:38

mne to tiez tak slabo svieti ked zamknem auto aj pocas jazdy, ale mne sa to paci koli tomu som si to kupil tie led diody Led osvetlenie v interiéri Icon_biggrin . inak asi po dvoch dnoch necinnosti uplne zhasnu Led osvetlenie v interiéri Icon_idea .
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male
Vek : 41
Registrácia : 22.01.2009
Počet príspevkov : 1520
Auto : Golf IV 1,6 16V 2003

OdoslaťPredmet: Re: Led osvetlenie v interiéri   Led osvetlenie v interiéri Icon_minitime27/3/2010, 21:06

su to tie ledky ktore sa pouzivaju trebars do golf V,lebo tak ak mas maly odber prudu tak hlasy ako vypalenu a vypne ju.A tieto netleju prsote vypnu maju v sebe odpor.Su ale drahsie.Ale ak ti to nevadi tak to neries nechaj tak bateriu ti to nevybije tak pohoda Led osvetlenie v interiéri Icon_biggrin
Návrat hore Goto down
Marshall_G_IV
Profík
Profík
Marshall_G_IV

Male
Vek : 36
Registrácia : 23.04.2008
Počet príspevkov : 1102
Auto : Passat B5.5 1.8T 110kW

OdoslaťPredmet: Re: Led osvetlenie v interiéri   Led osvetlenie v interiéri Icon_minitime28/3/2010, 00:01

najskor pouzi "hladat"
http://www.vwgolf-club.net/forum-f51/topic-t2313.htm Led osvetlenie v interiéri Icon_arrow

lock Led osvetlenie v interiéri Icon_question
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Led osvetlenie v interiéri   Led osvetlenie v interiéri Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Led osvetlenie v interiéri
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» typ ziaroviek v interieri
» buchanie v interieri
» Zobrazenie teploty v interieri

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: