VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

central, budiky, stropne svetielko su nefunkčne

Goto down 
2 posters
AutorSpráva
misso18
Začiatočník
Začiatočník

Male
Vek : 34
Registrácia : 25.03.2010
Počet príspevkov : 2
Auto : VW Golf 1.4 44kw

central, budiky, stropne svetielko su nefunkčne Empty
OdoslaťPredmet: central, budiky, stropne svetielko su nefunkčne   central, budiky, stropne svetielko su nefunkčne Icon_minitime25/3/2010, 19:41

Caute, potreboval by som poradit nejde mi central, ručička otačkomera po zhasnuti motora zostane na mieste, stropne svetlo, a strešne okno nefunguje, asi to bude v poisteke, nevie mi niekto poradit ktorá je to poistka, popripade nejaku schemu že ktora poistka je načo? Smile Montoval som led pasiky pod dvere a chcel som to napojit na stropne svetlo, že to bude svietit len ked budu otvorene dvere, a išiel som spájať káble a šmykol sa mi a padol na kostru a baterku som nemal odpojenu. Dakujem
Návrat hore Goto down
OverGo
Pretekár
Pretekár
OverGo

Male
Vek : 37
Registrácia : 27.05.2008
Počet príspevkov : 362
Auto : Ex - VW GOLF III 1.8 66kw (ABS) r.v. 93 Passat B5 1,8T 110kw (AEB)

OdoslaťPredmet: Re: central, budiky, stropne svetielko su nefunkčne   central, budiky, stropne svetielko su nefunkčne Icon_minitime25/3/2010, 21:38

tak poistky mas rozpisane aj na to dekli od poistkovej skrine
Návrat hore Goto down
misso18
Začiatočník
Začiatočník

Male
Vek : 34
Registrácia : 25.03.2010
Počet príspevkov : 2
Auto : VW Golf 1.4 44kw

OdoslaťPredmet: Re: central, budiky, stropne svetielko su nefunkčne   central, budiky, stropne svetielko su nefunkčne Icon_minitime26/3/2010, 09:35

diky moc, bolo to tam, len ten kryt som mal dole a uplne som nanho zabudol, potom som aj na nete našiel popis poistek Smile bola to 21. na nej bolo toto všetko Smile
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: central, budiky, stropne svetielko su nefunkčne   central, budiky, stropne svetielko su nefunkčne Icon_minitime

Návrat hore Goto down

central, budiky, stropne svetielko su nefunkčne
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Svetielko nad hlavou :D

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Ostatné-
Prejdi na: