VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Odtrhnutý hl rozvodový remeň

Goto down 
+2
OverGo
deejay
6 posters
AutorSpráva
deejay
Autoškolák
Autoškolák
deejay

Male
Vek : 36
Registrácia : 22.03.2009
Počet príspevkov : 51
Auto : VW Golf III 1.9 TD, r.v.:92

Odtrhnutý hl rozvodový remeň Empty
OdoslaťPredmet: Odtrhnutý hl rozvodový remeň   Odtrhnutý hl rozvodový remeň Icon_minitime24/3/2010, 11:02

Odtrhol sa mi hl rozvodový remeň na 1.9 TD, čiže mám motor v prdeli. Neutral
Švagrov otec mi ho opraví, lebo že sa to dá, ale nech vycvakám 500 € a mám to za dva dni hotové. V inzerátoch čítam, že za motor pýtajú okolo tých 200 € (v priemere). No sú to tdi nie td. Tak to dať opraviť ten pôvodný, alebo kúpiť druhý motor. Poraďte mi, čo je výhodnejšie. scratch
Návrat hore Goto down
OverGo
Pretekár
Pretekár
OverGo

Male
Vek : 37
Registrácia : 27.05.2008
Počet príspevkov : 362
Auto : Ex - VW GOLF III 1.8 66kw (ABS) r.v. 93 Passat B5 1,8T 110kw (AEB)

OdoslaťPredmet: Re: Odtrhnutý hl rozvodový remeň   Odtrhnutý hl rozvodový remeň Icon_minitime24/3/2010, 13:11

vymen cely motor moj nazor
Návrat hore Goto down
miso325
Vodič
Vodič
miso325

Male
Vek : 33
Registrácia : 02.01.2010
Počet príspevkov : 154
Auto : GOLF IV 1.9 TDI AGR

OdoslaťPredmet: Re: Odtrhnutý hl rozvodový remeň   Odtrhnutý hl rozvodový remeň Icon_minitime24/3/2010, 13:33

deejay napísal:
Švagrov otec mi ho opraví, lebo že sa to dá, ale nech vycvakám 500 € a mám to za dva dni hotové. V inzerátoch čítam, že za motor pýtajú okolo tých 200 € (v priemere). No sú to tdi nie td. Tak to dať opraviť ten pôvodný, alebo kúpiť druhý motor. Poraďte mi, čo je výhodnejšie. scratch

ja by som ti to spravil podstatne lacnejsie...ale ked mas navyber racej ber druhy motor a co je vlastne dojeba...
ventili zdihatka?
Návrat hore Goto down
deejay
Autoškolák
Autoškolák
deejay

Male

OdoslaťPredmet: Re: Odtrhnutý hl rozvodový remeň   Odtrhnutý hl rozvodový remeň Icon_minitime24/3/2010, 19:07

Neviem presne so starým som nehovoril iba so švagrom, ten mi hovoril, že je takáto situácia. Preto som aj pozeral po druhých motoroch. Tak ventili určite to viem, niečo spomínal, že dačo aj s valcami. Zlé je, že sa do toho nevyznám Neutral
A čo by to nieslo zo sebou, keď dáme druhý motor, keď namiesto TD bude TDI, môže to tak spraviť? A číslo motora, veď bude iný Question
Návrat hore Goto down
miso325
Vodič
Vodič
miso325

Male

OdoslaťPredmet: Re: Odtrhnutý hl rozvodový remeň   Odtrhnutý hl rozvodový remeň Icon_minitime24/3/2010, 22:18

fu to ja neviem ale urcite by to bole ovela lespie keby tam supnes tdicko
Návrat hore Goto down
klickop
Pretekár
Pretekár
klickop

Male
Vek : 42
Registrácia : 12.10.2007
Počet príspevkov : 303
Auto : Golf III 1.6 55kW ABU

OdoslaťPredmet: Re: Odtrhnutý hl rozvodový remeň   Odtrhnutý hl rozvodový remeň Icon_minitime24/3/2010, 23:50

daj tam Tdi a pohraj sa s tým , do stareho by som už moc neinvestoval . A budeš to mat o poznanie živšie a silnejšie .
Návrat hore Goto down
deejay
Autoškolák
Autoškolák
deejay

Male

OdoslaťPredmet: Re: Odtrhnutý hl rozvodový remeň   Odtrhnutý hl rozvodový remeň Icon_minitime25/3/2010, 09:39

A to tiež musím meniť aj prevodovku, alebo môže ostať aj tá origi?
Návrat hore Goto down
miso325
Vodič
Vodič
miso325

Male

OdoslaťPredmet: Re: Odtrhnutý hl rozvodový remeň   Odtrhnutý hl rozvodový remeň Icon_minitime25/3/2010, 13:46

deejay napísal:
A to tiež musím meniť aj prevodovku, alebo môže ostať aj tá origi?

prevodovka by mala byt ta ista
Návrat hore Goto down
MIRECC
Pilot
Pilot
MIRECC

Vek : 45
Registrácia : 13.04.2008
Počet príspevkov : 898
Auto : VW GOLF VR6 SYNCRO,VW GOLF 1 Cabrio,Škoda Superb 1.8T,Seat Toledo I 1.8i

OdoslaťPredmet: Re: Odtrhnutý hl rozvodový remeň   Odtrhnutý hl rozvodový remeň Icon_minitime25/3/2010, 20:33

miso325 napísal:
deejay napísal:

ja by som ti to spravil podstatne lacnejsie...ale ked mas navyber racej ber druhy motor a co je vlastne dojeba...
ventili zdihatka?

mna by zaujímalo že ako by si to opravil ked by to bolo lacnejšie,vieš trošku sa tomu rozumiem ako rátam tak rátam,tých 500 ečok my príde len tak tak na opravu s odretými ušami.
Návrat hore Goto down
miso325
Vodič
Vodič
miso325

Male

OdoslaťPredmet: Re: Odtrhnutý hl rozvodový remeň   Odtrhnutý hl rozvodový remeň Icon_minitime26/3/2010, 07:53

MIRECC napísal:
miso325 napísal:
deejay napísal:

ventili zdihatka?

mna by zaujímalo že ako by si to opravil ked by to bolo lacnejšie,vieš trošku sa tomu rozumiem ako rátam tak rátam,tých 500 ečok my príde len tak tak na opravu s odretými ušami.

ja ked ratam ako ratam tak celeho golfa td kupim za 500 eur niekde v nemecku alebo rakusku
Návrat hore Goto down
MIRECC
Pilot
Pilot
MIRECC

OdoslaťPredmet: Re: Odtrhnutý hl rozvodový remeň   Odtrhnutý hl rozvodový remeň Icon_minitime26/3/2010, 19:59

miso325 napísal:
MIRECC napísal:
miso325 napísal:
deejay napísal:

ventili zdihatka?

ja ked ratam ako ratam tak celeho golfa td kupim za 500 eur niekde v nemecku alebo rakusku

jáj tak to je potom oprava... vymenit starý vydojený hajzel za druhý vydojený ešte viac Odtrhnutý hl rozvodový remeň Icon_rolleyes Odtrhnutý hl rozvodový remeň Icon_rolleyes Odtrhnutý hl rozvodový remeň Icon_rolleyes
Návrat hore Goto down
miso325
Vodič
Vodič
miso325

Male

OdoslaťPredmet: Re: Odtrhnutý hl rozvodový remeň   Odtrhnutý hl rozvodový remeň Icon_minitime27/3/2010, 14:59

dobre ale 500 ecok dat do rozvodov to ja br som spravil racej takto a nemusi byt taky vydojeny Odtrhnutý hl rozvodový remeň Icon_biggrin
Návrat hore Goto down
MIRECC
Pilot
Pilot
MIRECC

OdoslaťPredmet: Re: Odtrhnutý hl rozvodový remeň   Odtrhnutý hl rozvodový remeň Icon_minitime27/3/2010, 19:13

miso325 napísal:
dobre ale 500 ecok dat do rozvodov to ja br som spravil racej takto a nemusi byt taky vydojeny Odtrhnutý hl rozvodový remeň Icon_biggrin

za 500 ečok spravým komplet novú hlavu-ventile vodítka guferá,nový rozvod a za 600 aj tesnenia s kompletným poskladaním a zárukou!!
Tým mám istotu že je to nové a bude to fungovat.Čiže by som starý hajzel ani neriešil pokial si chcem to auto nechat.
Návrat hore Goto down
miso325
Vodič
Vodič
miso325

Male

OdoslaťPredmet: Re: Odtrhnutý hl rozvodový remeň   Odtrhnutý hl rozvodový remeň Icon_minitime27/3/2010, 23:00

MIRECC napísal:
miso325 napísal:

za 500 ečok spravým komplet novú hlavu-ventile vodítka guferá,nový rozvod a za 600 aj tesnenia s kompletným poskladaním a zárukou!!
Tým mám istotu že je to nové a bude to fungovat.Čiže by som starý hajzel ani neriešil pokial si chcem to auto nechat.
to su uplne zbytocne veci do stareho auta ..ked nove tak remen a klatky urcite nie ventili a pisty proste to co tam treba racej cele auto a mam to co sa mi posere...to je len moj nazor.....nehovorim keby na to auto mam penazi a chcem si ho nechat do konca zivota to je uz o inom
Návrat hore Goto down
MIRECC
Pilot
Pilot
MIRECC

OdoslaťPredmet: Re: Odtrhnutý hl rozvodový remeň   Odtrhnutý hl rozvodový remeň Icon_minitime28/3/2010, 12:28

miso325 napísal:
MIRECC napísal:
miso325 napísal:

to su uplne zbytocne veci do stareho auta ..ked nove tak remen a klatky urcite nie ventili a pisty proste to co tam treba racej cele auto a mam to co sa mi posere...to je len moj nazor.....nehovorim keby na to auto mam penazi a chcem si ho nechat do konca zivota to je uz o inom

čudoval by si sa že pre kolkých ludí to nieje zbytočnost.Končím túto debatu nakoko je o ničom.
Návrat hore Goto down
deejay
Autoškolák
Autoškolák
deejay

Male

OdoslaťPredmet: Re: Odtrhnutý hl rozvodový remeň   Odtrhnutý hl rozvodový remeň Icon_minitime29/3/2010, 13:01

No ja som sa rozhodol, že ten motor nechám opraviť a dám tam vymeniť aj pár iných vecičiek a bude to ako nové (skoro nové) Very Happy
A tak otázka od veci. Spraví to niečo, keď tam dám silnejšie turbo? Wink
Návrat hore Goto down
miso325
Vodič
Vodič
miso325

Male

OdoslaťPredmet: Re: Odtrhnutý hl rozvodový remeň   Odtrhnutý hl rozvodový remeň Icon_minitime29/3/2010, 13:07

deejay napísal:
No ja som sa rozhodol, že ten motor nechám opraviť a dám tam vymeniť aj pár iných vecičiek a bude to ako nové (skoro nové) Very Happy
A tak otázka od veci. Spraví to niečo, keď tam dám silnejšie turbo? Wink

potom nezanudny po 90 000 km vymenit rozvody usetris kopu penezi a ake turbo tam chces dat?
Návrat hore Goto down
deejay
Autoškolák
Autoškolák
deejay

Male

OdoslaťPredmet: Re: Odtrhnutý hl rozvodový remeň   Odtrhnutý hl rozvodový remeň Icon_minitime29/3/2010, 13:11

O.K.

Hm, neviem. To bola iba taká otázka. Ale ak ty vieš aké by mohlo tam ísť, tak poraď.
Návrat hore Goto down
kurka525
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 30.09.2009
Počet príspevkov : 6

OdoslaťPredmet: Re: Odtrhnutý hl rozvodový remeň   Odtrhnutý hl rozvodový remeň Icon_minitime20/4/2010, 20:56

zdravim vas golfaci mam III golf 1,6 benzin rok vyroby 1995,12 mesiac
55kw,chcem sa opytat idem menit rozvody zo vsetkym co k tomu patri aka
je asi priblizna cena aj s robotou vratane vodnej pumpy ale uz nejake
kvalitnejie nie nejake polske rozvody diki moc
Návrat hore Goto down
miso325
Vodič
Vodič
miso325

Male

OdoslaťPredmet: Re: Odtrhnutý hl rozvodový remeň   Odtrhnutý hl rozvodový remeň Icon_minitime21/4/2010, 13:41

kurka525 napísal:
zdravim vas golfaci mam III golf 1,6 benzin rok vyroby 1995,12 mesiac
55kw,chcem sa opytat idem menit rozvody zo vsetkym co k tomu patri aka
je asi priblizna cena aj s robotou vratane vodnej pumpy ale uz nejake
kvalitnejie nie nejake polske rozvody diki moc
suciastky nejakych 140 ecok plus robota zavisi ci kupis sadu ale po jednom
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Odtrhnutý hl rozvodový remeň   Odtrhnutý hl rozvodový remeň Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Odtrhnutý hl rozvodový remeň
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» roztrhnuty rozvodovy remen

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: