VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Vysvetlenie specifikacii: Kolesa a pneumatiky

Goto down 
2 posters
AutorSpráva
mcelroy
Autoškolák
Autoškolák
mcelroy

Male
Vek : 39
Registrácia : 16.04.2009
Počet príspevkov : 75
Auto : VW Golf 1,9TDI 74KW, 101PS, AXR

Vysvetlenie specifikacii: Kolesa a pneumatiky Empty
OdoslaťPredmet: Vysvetlenie specifikacii: Kolesa a pneumatiky   Vysvetlenie specifikacii: Kolesa a pneumatiky Icon_minitime23/3/2010, 08:53

caute, vyskytol sa mi problem. ked chcem kupit disky a pneumatiky, tak neviem co vsetky tie cisla znamenaju. niektore ovladam uz, ale neviem najst nikde celistve vysvetlenie vsetkych specifikacii.

napr dnes sa ma pytali na roztec a to som netusil, ze co chcu... viete mi to tu niekto popisat, popripade by sa to potom mohlo hodit aj do FAQ, predsa len clovek, co sa tym nikdy nezaoberal, tak nevie... dik Smile
Návrat hore Goto down
Matko11
Pilot
Pilot
Matko11

Male
Vek : 37
Registrácia : 28.01.2009
Počet príspevkov : 791
Auto : VW Golf IV TDI 81 KW

Vysvetlenie specifikacii: Kolesa a pneumatiky Empty
OdoslaťPredmet: Re: Vysvetlenie specifikacii: Kolesa a pneumatiky   Vysvetlenie specifikacii: Kolesa a pneumatiky Icon_minitime23/3/2010, 09:00

nooo tak roztec je vlastne rozostup dier na sroby..... cize napr. 5 x 100 maju nase golfy.... cize 5 dier na kruznici z priemerom 100mm.... alebo 4x100... to su 4 diery na takej istej kruznici..... alebo potom 5x112.... 5 dier ale na kruznici 112mm.... potom mas 15", 16", 17" to je priemer celeho disku v palcoch...  potom je napr. 7J alebo 8J to je zasa sirka disku.... potom este ET...to udava ako velmi koleso vycnieva von z blatnika... napr. ET42 koleso je utopene v blatniku... ale ET32 uz je zaroven z blatnikom......cize cim mensie ET tak je koleso viac von.... ak som nieco napisal zle... opravte ma....Wink
Návrat hore Goto down

Vysvetlenie specifikacii: Kolesa a pneumatiky
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» protektorovane pneumatiky vs. original pneumatiky
» pneumatiky 225/40 r18
» pneumatiky

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Ostatné-
Prejdi na: