VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

vysoka spotreba anizky vykon,

Goto down 
3 posters
AutorSpráva
deejayg
Začiatočník
Začiatočník
deejayg

Male
Vek : 38
Registrácia : 22.03.2010
Počet príspevkov : 42
Auto : Golf 3 1,8cl 66kw

vysoka spotreba anizky vykon, Empty
OdoslaťPredmet: vysoka spotreba anizky vykon,   vysoka spotreba anizky vykon, Icon_minitime22/3/2010, 09:16

Serwas chlapci,mam golfa 3 1.8i 66kw auto je cele
v tunningu, no papa mi to strasne vela na 100km mi to zerne aj 12l som
hotovy s toho,neviem ci je to tym vyfukom alebo uz potorom,neviem ci mi
palivove cerpadlo slabo talaci,lebo po dialnici s toho vyzmykam
maximalne 150km/h a vydno to aj na vykone ze pomali sa to rozbieha a
spotreba ta ma trapy najviacej,Dalej ma trapy aj to ze citit benzin vo
vzduchu,moze to byt tym ze je zle nastaveny rozdelovac??aleebo lamda
sonda???tiez su nepravidelne otacky pri zabrzdeny na krizovatke mi to
skape,Sad chlapy pomozte lebo uz ma to stve,upraveny podvozokov cele v tunningu a vykon na prt a spotreba jak hovado.diky vam vopred
Návrat hore Goto down
jakub szkwarla
Začiatočník
Začiatočník

Male
Vek : 35
Registrácia : 13.11.2010
Počet príspevkov : 3
Auto : vw golf3 cabriolet 1.8 66kw

OdoslaťPredmet: Re: vysoka spotreba anizky vykon,   vysoka spotreba anizky vykon, Icon_minitime16/11/2010, 17:53

nazdar ja som mal ties ten problem je to taka malickost tesnenie pod karburatorom sa odtrhol od potrubia nic zlozite v polsku som to kupil za 20 eur a vimenil som to behom hodiny vecer po praci mne to mapalo okolo 12 az 13 l na km teras 6 az 7podla jazdy
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male
Vek : 40
Registrácia : 04.09.2007
Počet príspevkov : 1724
Auto : opel vectra 2.0 16V

OdoslaťPredmet: Re: vysoka spotreba anizky vykon,   vysoka spotreba anizky vykon, Icon_minitime1/12/2010, 19:44

no hej ale podla mna nema karburator ci nemas nahodou zle nastaveny predzapal na rozdelovaci najprv by som nastavil to a ked nepomoze by som to dal na vag a kukol ake to ma hodnoty ci to nieje aj lamdou ci ti nedava zbytocne vela paliva ja som mal zly rozdelovac resp som kupil z 1,8micky a mal som kupit z 1,6 inak to boli identicke kusy no len s jednym mi zral golf 13 litrov a s druhym jazdil jak slak a zral 7 tak v tom je rozdiel
Návrat hore Goto down
deejayg
Začiatočník
Začiatočník
deejayg

Male

OdoslaťPredmet: Re: vysoka spotreba anizky vykon,   vysoka spotreba anizky vykon, Icon_minitime1/12/2010, 19:58

Diky chalani problem som vyriesil,dal som druhy cely karburator respektive vstrekovaciu jednotku nastvil skrtiacu klabku a motorik mi bezi ako hodinky,ale aj tak dik za vase nazori
Návrat hore Goto down
deejayg
Začiatočník
Začiatočník
deejayg

Male

OdoslaťPredmet: Re: vysoka spotreba anizky vykon,   vysoka spotreba anizky vykon, Icon_minitime28/12/2010, 21:23

pocul som e vraj teplotne cidlo kvapaliny moze robit to ze mam bohatu zmes je to pravda???lebo fakt mi uz z toho auta j..-
Návrat hore Goto down
deejayg
Začiatočník
Začiatočník
deejayg

Male

OdoslaťPredmet: Re: vysoka spotreba anizky vykon,   vysoka spotreba anizky vykon, Icon_minitime28/12/2010, 21:27

dalsia vec v servise mi pripojili cez 2+2 konektor auto na vag a abs a pristrojovku im vyhodilo a riadiacu jednotku im ennaslo,co je s tym autom???
Návrat hore Goto down
deejayg
Začiatočník
Začiatočník
deejayg

Male

OdoslaťPredmet: Re: vysoka spotreba anizky vykon,   vysoka spotreba anizky vykon, Icon_minitime29/12/2010, 18:16

takze chalani vymenil som uz aj to cidlo tepelne,sviecky uplne nove a stale mi vstrekuje vela benzinu,OTAZKA NA VAS motor je r.v 96 a ja mam kasnu aj rj 93 moze to sposobovat ta riadiaca jednotka??lebo na predchadzajucom moteore bola spotreba aj vykon dobry,A VAG nam nechcel spojit sa s RJ! tak co stym je???preco tam vetrekuje tolko benzinu??potom ho dusy,da sa to nejak s tymi podtalokovymi hadickami upravit alebo tym senzorom co je na boku vstrekovacej jednotky,mechanik mi povedal ze tam sa nastavuje tlak vstrekovania,kurna chlapy radte bo ho rozbyjem uz,viacej zere jak ma povozi!!
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: vysoka spotreba anizky vykon,   vysoka spotreba anizky vykon, Icon_minitime

Návrat hore Goto down

vysoka spotreba anizky vykon,
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» VYSOKA SPOTREBA
» narazovo vysoka spotreba
» vykon/spotreba

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: