VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

motor nejde spustit

Goto down 
5 posters
AutorSpráva
golfik82
Začiatočník
Začiatočník
golfik82

Male
Registrácia : 15.06.2008
Počet príspevkov : 44
Auto : vw golf MK2 1,3 i NZ

motor nejde spustit Empty
OdoslaťPredmet: motor nejde spustit   motor nejde spustit Icon_minitime21/3/2010, 09:02

ked startujem svoj golf 2 1,3 NZ motor 40 KW tak mi nejde spustit niekedy motor nejde spustit Icon_eek a problem je v tom ze len toci a toci a nejde startnut ,pritom kable sviecky som menil nedavno palec rozdelovaca s krytom rozdelovaca som menil taky tak a palivovy filter som menil asi pred rokom a pol takze som asi 20 tis uz nabehal a ked sa mi podari aj nastartovat tak motor nezdochne cize s cerpadlom bi problem nemal byt ,iank menil som uz aj zapalovaciu cievku dal som ju s favosa a teras motor dokonca lepsie taha a pritom uz ma 265 tisic km ,,, ma to 4 bodove vstrekovanie ten motor a moze bit eset podtlakovy regulator hned pri vstrikoch aj nad tym som rozmislal ale som to este nemenil tak pomozte ked mozete ,,diky budem cakat na odpovede .... motor nejde spustit Icon_basketball motor nejde spustit 634340
Návrat hore Goto down
stevocz
Pretekár
Pretekár
stevocz

Male
Vek : 39
Registrácia : 06.07.2009
Počet príspevkov : 318
Auto : GII 1,6 TD s IC (SB)

OdoslaťPredmet: Re: motor nejde spustit   motor nejde spustit Icon_minitime21/3/2010, 09:20

nepada ti benzin alebo tak nieco?
Návrat hore Goto down
http://www.grafikapro.sk
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Vek : 42
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

OdoslaťPredmet: Re: motor nejde spustit   motor nejde spustit Icon_minitime21/3/2010, 09:42

..a co akumulator??? scratch
Návrat hore Goto down
golfik82
Začiatočník
Začiatočník
golfik82

Male

OdoslaťPredmet: Re: motor nejde spustit   motor nejde spustit Icon_minitime21/3/2010, 10:08

gabesz0102 napísal:
..a co akumulator??? scratch
akumulator je dobry baterka bude mat asi rok a pol akuma 44AH stym problem nebude ale skor asi rozmislam ze tlakovy regulator je to pierburg take ma oznacenie tak ten vlastne plni aj ulohu zasobniku paliva co som sa docital ,len neviem cenu asi kolko moze stat ,inak teras za studena mi natocil v pohode tak neviem co moze bit
Návrat hore Goto down
golfik82
Začiatočník
Začiatočník
golfik82

Male

OdoslaťPredmet: Re: motor nejde spustit   motor nejde spustit Icon_minitime24/3/2010, 18:26

uz som menil aj palivovy filter neska som mislel ze bude zasrani co aj trosku bol ale nakoniec nebolo to v tom lebo motor nestartuje a ked aj nastartuje tak s problemami uz si neviem radi stretol sa s tym niekto?
Návrat hore Goto down
golfik82
Začiatočník
Začiatočník
golfik82

Male

OdoslaťPredmet: Re: motor nejde spustit   motor nejde spustit Icon_minitime25/3/2010, 19:41

uz som ho dal neska do servisu lebo zase nechcel natocit ked stal na parkovisku v michalanoch a to som vcera este cistil celu nadrz a vonku bola a aj filter palivovy som menil a zase to iste ....nech sa s tych seru chlapci u gaspara ja na to uz nemam nervy tak mozem len hadat co moze byt
Návrat hore Goto down
kuukoo
Začiatočník
Začiatočník
kuukoo

Registrácia : 10.12.2008
Počet príspevkov : 37
Auto : VW golf 1,8i RP

OdoslaťPredmet: Re: motor nejde spustit   motor nejde spustit Icon_minitime27/3/2010, 08:53

skoda ze som si to precital az teraz tak potom daj vediet co mu bolo
Návrat hore Goto down
golfik82
Začiatočník
Začiatočník
golfik82

Male

OdoslaťPredmet: Re: motor nejde spustit   motor nejde spustit Icon_minitime27/3/2010, 16:12

tak hej poviem co mu bolo ,on hovorl co ho len tak zbezne videl ze dajake cidlo asi ta preto nestartuje alebo daco s elektrikou ,tak uvidime vcera nemal cas lebo mal ine fusky tak na moj sa kukne az pondelok
Návrat hore Goto down
golfik82
Začiatočník
Začiatočník
golfik82

Male

OdoslaťPredmet: Re: motor nejde spustit   motor nejde spustit Icon_minitime30/3/2010, 15:47

tak neska som doniesol golfa a bolo to nakoniec el cast spinacej skrinky to vrajk na golfoch dost casto odchadza a ta vec stala 6 euro a robota 14 euro keby som to vedel ta si to sam vimenimm
Návrat hore Goto down
kuukooo
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 05.03.2008
Počet príspevkov : 2

OdoslaťPredmet: Re: motor nejde spustit   motor nejde spustit Icon_minitime31/3/2010, 18:44

no vacsinou to tak biva ze to je prkotina a robota stoji dvakrat viac.ale uz aspon frci
Návrat hore Goto down
golfik82
Začiatočník
Začiatočník
golfik82

Male

OdoslaťPredmet: Re: motor nejde spustit   motor nejde spustit Icon_minitime2/4/2010, 14:16

tak to hej to je vecsinou prkotinA ale ja som mohol len hadat no
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: motor nejde spustit   motor nejde spustit Icon_minitime

Návrat hore Goto down

motor nejde spustit
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» motor nejde
» zdochne motor a nejde :(
» ETKA
» 5 stupen nejde

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF II 1984-1991 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: