VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Vraj univerzalna radiaca paka...

Goto down 
3 posters
AutorSpráva
AlfarMT
Začiatočník
Začiatočník
AlfarMT

Male
Registrácia : 01.10.2009
Počet príspevkov : 20
Auto : VW Golf IV 1.6

Vraj univerzalna radiaca paka... Empty
OdoslaťPredmet: Vraj univerzalna radiaca paka...   Vraj univerzalna radiaca paka... Icon_minitime15/3/2010, 13:12

Nazdar pani tak som si kupil novu manzetu na radiacu paku a aj paku obe vraj univerzalne vo Forstingeri, ale dopadlo to tak ze nesedi ani jedno ani druhe. S manzetou uz neurobim nic, jej obvod je skratka maly a na ten plastovy medzikus ju nenatiahnem ani nahodou. Ale ta radiaca paka ma stve kedze vsetky na trhu su univerzalne.Pozrel som si tento odkaz:   http://www.pocketrocket.ca/mk4_riegerknob.html ale u mna to tak vobec nevyzera, ked dam dole hlavicu aj s kozou ostane mi plastova tycka s daleko vacsim priemerom ako je diera na novej radiacej hlavici. Dokonca je na tej tycke este torx srob okolo ktoreho je taka makka priehladna guma. V starej hlavici je este ten biely plast (medzikus) pomocou ktoreho bola upevnena. Vobec ma nenapada co s tym mozem robit...Ak ma niekto nejaky napad budem velmi rad, predpokladam ze to tu robili mnohi a tak viete ako to vyzera rozlozene. Foto novej hlavice prikladam, je tam hlavica a dva plastove medzikusy ktorymi sa da vymedzit pripadna vola, no ja mam opacny problem diera v hlavici je mala a tycka radiacej paky velka...Vraj univerzalna radiaca paka... 201003150014
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male
Vek : 41
Registrácia : 22.01.2009
Počet príspevkov : 1520
Auto : Golf IV 1,6 16V 2003

OdoslaťPredmet: Re: Vraj univerzalna radiaca paka...   Vraj univerzalna radiaca paka... Icon_minitime15/3/2010, 16:34

hmmm...tak kukam ze ja to tam mam inac ako na tom linku co si dal.Ja len viem ze 1,6 ,1,4 mylsim ze aj 1,9sdi maju inu radiacu paku vlastne hrubsiu taku ako pises. s tou pakou nic nespravis asi.No sice teoreticky by sa dalo zhodil by si tu plastovu cas s paky ktora zatlaca pruzinu a radis potom spiatocku,a namiesto tej platovej nejaku tenku rurku co nasadis na paku a budes tak zatlacat,myslim ze je to aj v tom linku ze tam daval taky kusok rurky. Vraj univerzalna radiaca paka... Icon_scratch Vraj univerzalna radiaca paka... Icon_study Vraj univerzalna radiaca paka... Icon_biggrin
Návrat hore Goto down
AlfarMT
Začiatočník
Začiatočník
AlfarMT

Male
Registrácia : 01.10.2009
Počet príspevkov : 20
Auto : VW Golf IV 1.6

OdoslaťPredmet: Re: Vraj univerzalna radiaca paka...   Vraj univerzalna radiaca paka... Icon_minitime19/3/2010, 20:22

Ano ide tam vlastne o to radenie spiatocky, ze je na tej tycke este ten plast pomocou ktoreho sa po zatlaceni dole radi. Nikto iny nic? Nikto s podobnym golfikom a rovnakou prevodovkou nemenil radiacu hlavicu? Vsetci mate len originaly??
Návrat hore Goto down
peter236
Začiatočník
Začiatočník

Male
Registrácia : 24.10.2008
Počet príspevkov : 19
Auto : VW IV 1,4 16V

OdoslaťPredmet: Re: Vraj univerzalna radiaca paka...   Vraj univerzalna radiaca paka... Icon_minitime21/3/2010, 18:52

ver mi ze original je original, skusil som neoriginal podsvietenu a nestalo to za nic, preto som sa opat vratil k originalu
http://www.vwmaniac-club.cz/Blue/index.php?300,%F8adi%E8ka-sport-5ti-kvalt
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Vraj univerzalna radiaca paka...   Vraj univerzalna radiaca paka... Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Vraj univerzalna radiaca paka...
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Rychlostna Paka :)
» rychlostna paka
» riadiaca paka
» Riadiaca paka

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: