AlfarMT Začiatočník
Registrácia : 01.10.2009 Počet príspevkov : 20 Auto : VW Golf IV 1.6 Bydlisko : Martin
| Predmet: Vraj univerzalna radiaca paka... 15/3/2010, 13:12 | |
| Nazdar pani tak som si kupil novu manzetu na radiacu paku a aj paku obe vraj univerzalne vo Forstingeri, ale dopadlo to tak ze nesedi ani jedno ani druhe. S manzetou uz neurobim nic, jej obvod je skratka maly a na ten plastovy medzikus ju nenatiahnem ani nahodou. Ale ta radiaca paka ma stve kedze vsetky na trhu su univerzalne.Pozrel som si tento odkaz: http://www.pocketrocket.ca/mk4_riegerknob.html ale u mna to tak vobec nevyzera, ked dam dole hlavicu aj s kozou ostane mi plastova tycka s daleko vacsim priemerom ako je diera na novej radiacej hlavici. Dokonca je na tej tycke este torx srob okolo ktoreho je taka makka priehladna guma. V starej hlavici je este ten biely plast (medzikus) pomocou ktoreho bola upevnena. Vobec ma nenapada co s tym mozem robit...Ak ma niekto nejaky napad budem velmi rad, predpokladam ze to tu robili mnohi a tak viete ako to vyzera rozlozene. Foto novej hlavice prikladam, je tam hlavica a dva plastove medzikusy ktorymi sa da vymedzit pripadna vola, no ja mam opacny problem diera v hlavici je mala a tycka radiacej paky velka... | |
|
nikibad Agent
Vek : 41 Registrácia : 22.01.2009 Počet príspevkov : 1520 Auto : Golf IV 1,6 16V 2003 Bydlisko : Namestovo
| Predmet: Re: Vraj univerzalna radiaca paka... 15/3/2010, 16:34 | |
| | |
|
AlfarMT Začiatočník
Registrácia : 01.10.2009 Počet príspevkov : 20 Auto : VW Golf IV 1.6 Bydlisko : Martin
| Predmet: Re: Vraj univerzalna radiaca paka... 19/3/2010, 20:22 | |
| Ano ide tam vlastne o to radenie spiatocky, ze je na tej tycke este ten plast pomocou ktoreho sa po zatlaceni dole radi. Nikto iny nic? Nikto s podobnym golfikom a rovnakou prevodovkou nemenil radiacu hlavicu? Vsetci mate len originaly?? | |
|
peter236 Začiatočník
Registrácia : 24.10.2008 Počet príspevkov : 19 Auto : VW IV 1,4 16V Bydlisko : Trenčín
| Predmet: Re: Vraj univerzalna radiaca paka... 21/3/2010, 18:52 | |
| ver mi ze original je original, skusil som neoriginal podsvietenu a nestalo to za nic, preto som sa opat vratil k originalu http://www.vwmaniac-club.cz/Blue/index.php?300,%F8adi%E8ka-sport-5ti-kvalt | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: Vraj univerzalna radiaca paka... | |
| |
|