viloaj Vodič
Vek : 37 Registrácia : 24.06.2009 Počet príspevkov : 167 Auto : GOLF 4, 1,4 16V AXP r.v.01 Bydlisko : Košice - Stare mesto
| Predmet: spojka zabera nizko, radim cez zuby! (zavzdusnena???) ako to odvzdusnim???? 15/3/2010, 10:39 | |
| chalani,,, spojka mi fungovla doteraz bez problemu,, no musel som menit na zadnej naprave prasiatka tak som zavzdusinil brzdovy system,,, tan som dufam v celku odvzdusnil dobre,, ale od vtedy mi coraz dalej sopojka zabera nizsie,,, dokonca uz posledne dni mi po zoslapnuti pedalu idu aj tazko radit rychlosti,,, a spatecku ked davam tak ako keby na traktore,,, ide cez zuby,,, mam taky pocit ze spojka je este stale opreta o tanier aj po zoslapnuti z dovodu zavzdusnenia,,, prosim poradte mi ako to odvzdusnim... dakujem | |
|
boraTDI Profík
Vek : 44 Registrácia : 09.04.2008 Počet príspevkov : 1091 Auto : GIV TDI GTI Bydlisko : SC
| Predmet: Re: spojka zabera nizko, radim cez zuby! (zavzdusnena???) ako to odvzdusnim???? 15/3/2010, 20:31 | |
| na prevodovke máš brzdový valček a na ňom je ovzdušňovák je ho zle vidno ale nájdeš ho a inak spojka sa zavzdušní ako posledná to by si musel mať dole celú nádobku kedže nádobka je rozdelená na sve časti jedna vyššia (brzdy) a nižšia (prevodovka) | |
|
viloaj Vodič
Vek : 37 Registrácia : 24.06.2009 Počet príspevkov : 167 Auto : GOLF 4, 1,4 16V AXP r.v.01 Bydlisko : Košice - Stare mesto
| Predmet: Re: spojka zabera nizko, radim cez zuby! (zavzdusnena???) ako to odvzdusnim???? 16/3/2010, 09:31 | |
| no ja viem,, a viem aj preco bola zavzdusnena,,, ale si tonecham len pre sebe bacillus vie preco no ovzdusnovat mam normalne??? slapnut na spojku a odvzdusnovak otvorit??? lebo som pocul aj o inych sposoboch ale na inych autach | |
|
boraTDI Profík
Vek : 44 Registrácia : 09.04.2008 Počet príspevkov : 1091 Auto : GIV TDI GTI Bydlisko : SC
| Predmet: Re: spojka zabera nizko, radim cez zuby! (zavzdusnena???) ako to odvzdusnim???? 16/3/2010, 14:17 | |
| no tak keď vieš tak to urob, ale postup následovný stlačiť otvoriť odvzdušňovák držať pedál dole a zatiahnuť, potom povoliť pedál a zase aspoň 5krát to bude stačiť. | |
|
viloaj Vodič
| Predmet: Re: spojka zabera nizko, radim cez zuby! (zavzdusnena???) ako to odvzdusnim???? 16/3/2010, 15:04 | |
| oky,, lebo niekto mi keccal ze to mam cez ten odvzdusnovak na prevodovke tlacit brzdovu kvapalinu od predneho kolesa.... cital som to takto aj v prirucke Jak nato GOLF IV ale to sa mi zdalo moc komplikovane... a tiez si myslim ze tento tvoj postup by mal byt postacujuci...
ty si to uz takymto sposobom robil??? | |
|
boraTDI Profík
| Predmet: Re: spojka zabera nizko, radim cez zuby! (zavzdusnena???) ako to odvzdusnim???? 16/3/2010, 17:43 | |
| ano odskúšané ale pozor aby si nepovolil spojku lebo to natiahne naspäť vzduch | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: spojka zabera nizko, radim cez zuby! (zavzdusnena???) ako to odvzdusnim???? | |
| |
|