VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Nastavenie rucnej brzdy

Goto down 
4 posters
AutorSpráva
pekiskol
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 06.11.2009
Počet príspevkov : 14
Auto : VW GOLF 4

Nastavenie rucnej brzdy Empty
OdoslaťPredmet: Nastavenie rucnej brzdy   Nastavenie rucnej brzdy Icon_minitime9/3/2010, 12:20

Kde sa na Golfe 4 nastavuje rucna brzda mam kotucaky.Rucna mi skoro vobec nebrzdi paku musim mat na doraz ked chcem aby sa mi auto nepohlo ked stojim na kopci.Dosticky boli menene.
Návrat hore Goto down
NR-VLADO
Autoškolák
Autoškolák
NR-VLADO

Male
Registrácia : 27.06.2008
Počet príspevkov : 127
Auto : VW Golf 1.9 TDI 110k AHF

OdoslaťPredmet: Re: Nastavenie rucnej brzdy   Nastavenie rucnej brzdy Icon_minitime9/3/2010, 13:46

No ak myslis doladenie tak to je hned za opierkov prednov medzi sedackami kde je zadny popolnik.To je vlastne v nom.Ten musis vybrat a tam mas dve matky (kluc 10).
Návrat hore Goto down
pekiskol
Začiatočník
Začiatočník

OdoslaťPredmet: Re: Nastavenie rucnej brzdy   Nastavenie rucnej brzdy Icon_minitime9/3/2010, 14:59

No skusal som to doladit je to lepsie ale este nebrzdy to ako by malo.Moze byt to ze boli menene dosticky a este neprihlehaju tak kotucu?
Návrat hore Goto down
Matko11
Pilot
Pilot
Matko11

Male
Vek : 37
Registrácia : 28.01.2009
Počet príspevkov : 791
Auto : VW Golf IV TDI 81 KW

OdoslaťPredmet: Re: Nastavenie rucnej brzdy   Nastavenie rucnej brzdy Icon_minitime9/3/2010, 20:17

aj ja som menil platnicky.... ale toto som este nedoriesil, lebo vzdy mi zamrznu lanovody... Very Happy ale nastavil som to tak, ze ked rucnu dam uplne dole, tak lanko ostane volne, cize sa uplne vsetko uvolni... ale nedrzi nejako dobre... ale nechcem to este viac pritiahnut, aby mi to nebrzdilo stale.... ale malo by sa to tak, ze zodvihnes cely zadol hore....a nastavujes, tak aby ked zatiahnes rucnu koleso stalo... a ked ju povolis, aby koleso islo lahko.... a nastavuje sa to asi iba tam  pod popolnikom, ze to pritahujes.... ak nemam pravdu, tak ma opravte.... Wink
Návrat hore Goto down
s3ho
Vodič
Vodič
s3ho

Male
Vek : 34
Registrácia : 06.01.2010
Počet príspevkov : 196

OdoslaťPredmet: Re: Nastavenie rucnej brzdy   Nastavenie rucnej brzdy Icon_minitime9/3/2010, 22:40

1. paku zodvihnite na 2 zubok 2. pritahujte lanka (matice) dokym nesucha oblozenie 3.ak je nastavena brzda spravne ide zatiahnut na 5 zubok 
Návrat hore Goto down
Matko11
Pilot
Pilot
Matko11

Male
Vek : 37
Registrácia : 28.01.2009
Počet príspevkov : 791
Auto : VW Golf IV TDI 81 KW

OdoslaťPredmet: Re: Nastavenie rucnej brzdy   Nastavenie rucnej brzdy Icon_minitime9/3/2010, 22:51

hmm... dobre.... a hlavne strucnejsie ako moje...Very Happy:D:D
Návrat hore Goto down
s3ho
Vodič
Vodič
s3ho

Male
Vek : 34
Registrácia : 06.01.2010
Počet príspevkov : 196

OdoslaťPredmet: Re: Nastavenie rucnej brzdy   Nastavenie rucnej brzdy Icon_minitime11/3/2010, 14:29

potom daj vediet ci to funguje  Very Happy
Návrat hore Goto down
pekiskol
Začiatočník
Začiatočník

OdoslaťPredmet: Re: Nastavenie rucnej brzdy   Nastavenie rucnej brzdy Icon_minitime11/3/2010, 21:37

Skusal som to je to uz lepsie ale musim to mat na 7 zubkov lebo ked dam na menej uz mi sucha oblozenie.
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Nastavenie rucnej brzdy   Nastavenie rucnej brzdy Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Nastavenie rucnej brzdy
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» plast pri rucnej przde
» Karburator- nastavenie

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Podvozok-
Prejdi na: