| Caute tak toto je moj drak.... :-))) | |
|
+39wl4do gabesz0102 dr_obesenec Kukino2611 Polymorph Matko11 alfonso3006 demik32 joey750 tapo majkorossi Sebring Z-aciatocnik GOLF4TDI sykye lupo Runcajz SABREX MINO slosi_15 Lucko SPIKEBOY Ico05 Kully-GIII Sharkygolf seven72 tono55 Sven yurik remco juulia marceloo mato88 zuzko speedy1 mattaxis Johny baciluss 01lukasss01 43 posters |
|
Autor | Správa |
---|
01lukasss01 Profík
Registrácia : 06.09.2007 Počet príspevkov : 1088 Auto : VW G4 1,9TDI 81kW AHF Bydlisko : MALACKY, Tel:0907365770
| Predmet: Re: Caute tak toto je moj drak.... :-))) 21/11/2009, 15:40 | |
| | |
|
| |
demik32 Vodič
Vek : 31 Registrácia : 14.06.2009 Počet príspevkov : 175 Auto : Golf 3 - TDI GTI , 5 dv. , koža,xenon,klima,ABG,4x el. okna, el. zrkadla , vyhrievane sedadla Bydlisko : Vranov nad Topľou
| Predmet: Re: Caute tak toto je moj drak.... :-))) 21/11/2009, 16:13 | |
| no ja som diesla hľadal od začiatku kedže si nemožem dovoliť na benzinaku každý den doškoly 30-40 km kto by to živil a nafta je stále kedže máme doma ešte G IV TDI ... a TDI bolo najvhodnejšie riešenie z hľadiska budúcej úpravy motoru kedže s TD a D toho veľa nenarobím ... kožený interier by som bral nevadí že s 3 dveráka ... mal by som akurát páčky na edadlách naviac aspon by sa dalo nastupovať aj cez predné ... no a tie svetlá náhodou nepredávaš alebo nevieš kto predáva ? johny mi písal že on mi predá jeho len neviem či myslel tie čo má na aute sú take iste ako tvoje | |
|
| |
demik32 Vodič
Vek : 31 Registrácia : 14.06.2009 Počet príspevkov : 175 Auto : Golf 3 - TDI GTI , 5 dv. , koža,xenon,klima,ABG,4x el. okna, el. zrkadla , vyhrievane sedadla Bydlisko : Vranov nad Topľou
| Predmet: Re: Caute tak toto je moj drak.... :-))) 21/11/2009, 16:20 | |
| aaaa ešte som sa chcel opýtať pozerám že si dorábal el. okná ... čo všetko treba pozapájať ? mám doma dvere z VR6 ky komplet v elektrike a preložil by som znich el.okná aj káblovačku do svojich ale ešte treba naťahať nejaké kábliky alebo čo ? dik | |
|
| |
01lukasss01 Profík
Registrácia : 06.09.2007 Počet príspevkov : 1088 Auto : VW G4 1,9TDI 81kW AHF Bydlisko : MALACKY, Tel:0907365770
| Predmet: Re: Caute tak toto je moj drak.... :-))) 21/11/2009, 18:45 | |
| Nepredavas to nahodou mam taky pocit ze som ti tu videl inzerat??? Potreboval by som este motorceky do zadnych dvery... A ano treba do toho natiahnut elektirku... inak ti to samozrejme nepojde... A ja som to robil z BACILUSOM on ma nato vsedky schemy.. Teda on ma na vsetko schemy co sa tyka VW..... | |
|
| |
demik32 Vodič
| Predmet: Re: Caute tak toto je moj drak.... :-))) 21/11/2009, 22:41 | |
| áno áno mám komplet elektriku na zadok čiže komplet káblovačku z dverí , celé mechanizmy z motorčekami, madlá s vipínačmi a mám ešte aj vipínač d stredového panela na ovladanie zadných okien ... komplet celá elektrika | |
|
| |
zuzko Agent
Vek : 40 Registrácia : 04.09.2007 Počet príspevkov : 1724 Auto : opel vectra 2.0 16V Bydlisko : malacky Tel:0907 849 756
| |
| |
01lukasss01 Profík
| |
| |
demik32 Vodič
| Predmet: Re: Caute tak toto je moj drak.... :-))) 22/11/2009, 12:17 | |
| hm no ked tu je debata o oploch tak neviem ale osobne by som si to afto nekúpil a určite nevymenil za golfika ... 4 kamoši maju G čkove astri 1,7 dti a každý má nejaký problém s motorom ... bratranec mal astru 1,6 stále problem s hlavou,teraz kúpil opel omega 2,5 V6 po mesiaci motor v riti už tam bol aj druhy a auto zase stojí nepojazdné ...
hmmm... a mimochdoom čo stými oknami ? máš o to záujem ? alebo ako lebo chce to aj OverGO či aký má nick | |
|
| |
zuzko Agent
Vek : 40 Registrácia : 04.09.2007 Počet príspevkov : 1724 Auto : opel vectra 2.0 16V Bydlisko : malacky Tel:0907 849 756
| Predmet: Re: Caute tak toto je moj drak.... :-))) 22/11/2009, 13:39 | |
| lukas ja som nehovoril o tebe ja som hovoril globalne tu na tomto fore zistis co su vlastne kamarati pokial mas VWcko tak vsetko v pohode do riti by ti vliezli ale ako presedlas skoncil si a demik ty si daj pohov ja som tu nezacal riesit ople ci sa kazia alebo nekazia kazde auto sa ti raz pokazi je to technika a ta sa kazi tak tu nekydaj na ople a ani na ine znacky vsetko zalezi ako sa kto o to auto stara tak taketo veci uz vobec neriesim ja som mal dvoch golfov a bol som spokojny a ked som kupil teraz druhe auto super rocnik a v plnej vybave tak ine znacky sa na to ani nechytaju pretoze v tej cene idu ostatne okolo 4tis a vyssie a ja som kupil vlastne skoro za vymenu este mi aj ostalo a som uplne spokojny a ostatnych nazory ma nezaujimaju tak uz to tu nepresierajte ok? sorry kuko ale seru ma tu podaktory uz som pisal lechymu koncim tu uz to je tu onicom | |
|
| |
mato88 VW Šialenec
Vek : 43 Registrácia : 08.08.2007 Počet príspevkov : 5940 Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v Bydlisko : Tlmače
| Predmet: Re: Caute tak toto je moj drak.... :-))) 22/11/2009, 13:51 | |
| - zuzko napísal:
- lukas ja som nehovoril o tebe ja som hovoril globalne tu na tomto fore zistis co su vlastne kamarati pokial mas VWcko tak vsetko v pohode do riti by ti vliezli ale ako presedlas skoncil si
a demik ty si daj pohov ja som tu nezacal riesit ople ci sa kazia alebo nekazia kazde auto sa ti raz pokazi je to technika a ta sa kazi tak tu nekydaj na ople a ani na ine znacky vsetko zalezi ako sa kto o to auto stara tak taketo veci uz vobec neriesim
ja som mal dvoch golfov a bol som spokojny a ked som kupil teraz druhe auto super rocnik a v plnej vybave tak ine znacky sa na to ani nechytaju pretoze v tej cene idu ostatne okolo 4tis a vyssie a ja som kupil vlastne skoro za vymenu este mi aj ostalo a som uplne spokojny a ostatnych nazory ma nezaujimaju tak uz to tu nepresierajte ok?
sorry kuko ale seru ma tu podaktory toto je forum ktore spaja ludi s rovnakymi zaujmami,ja osobne ta nepoznam a ak som sa s tebou o niecom bavil,tak jedine o aute o vw,ale teraz ked mas opel sa mam s tebou bavit o com? o tom ake je opel super auto? alebo o com? golf forum spaja ludi co maju v prvom rade volkswagen golf,v druhom rade volkswagen,v tretom rade vw group a nie ludi co vymenia vw za opel,alebo ze chodis na ryby,alebo hras sachy,ak hej tak chod na sachove forum,alebo forum pre rybarov,to je take tazke pochopit? odjakziva boli vw fans proti opel fans,tak neviem co cakas,to je presne to iste ako s futbalom,fandis spartaku,chodis na spartak forum a zrazu zahlasis,ze si sa prestahoval do blavy,tak budem fandit slovanu a zacnes propagovat slovan na spartak fore,sak by ta tam zozrali zaziva | |
|
| |
slosi_15 Vodič
Vek : 34 Registrácia : 30.10.2008 Počet príspevkov : 300 Auto : EX: Golf III 1,6 55kw AEE :) -------------> Golf IV 1,9 TDI 66kw :) Bydlisko : Suchohrad
| Predmet: Re: Caute tak toto je moj drak.... :-))) 22/11/2009, 19:37 | |
| tak mato ma na jednej strane v niecom pravdu, fakt je to take ze ked sa nepoznaju klubaci osobne tak potom o insom ako o VW sa asi ani bavit nemozu... ale na druhej strane je to zase o tom, ze si aspon niektori klubaci co su z jedneho okresu navzajom pomahaju, teda aspon co som zazil ja, a hrozne si to vazim, ze aj lukas aj peto mi pomohli s autom ked som s nim mal hocikedy problemy, a je mi uplne jedno ake budu alebo nebudu mat auto, su to proste skvely ludia a som rad ze som ich mohol cez toto forum spoznat a som im moc vdacny za vsetko, lebo keby ich nepoznam tak sa dnes asi vozim na bycikly | |
|
| |
zuzko Agent
| Predmet: Re: Caute tak toto je moj drak.... :-))) 22/11/2009, 20:55 | |
| dik slosi si kamos to sa musi povedat aj ked nemam uz golfa a ani vw vzdy sa mozes ozvat rad pomozem a lukas ti povie urcite to iste | |
|
| |
01lukasss01 Profík
| Predmet: Re: Caute tak toto je moj drak.... :-))) 23/11/2009, 11:27 | |
| - demik32 napísal:
- hm no ked tu je debata o oploch tak neviem ale osobne by som si to afto nekúpil a určite nevymenil za golfika ... 4 kamoši maju G čkove astri 1,7 dti a každý má nejaký problém s motorom ... bratranec mal astru 1,6 stále problem s hlavou,teraz kúpil opel omega 2,5 V6 po mesiaci motor v riti už tam bol aj druhy a auto zase stojí nepojazdné ...
hmmm... a mimochdoom čo stými oknami ? máš o to záujem ? alebo ako lebo chce to aj OverGO či aký má nick Ak to bola otazka na mna tak z akymi oknami??? Mas na mysli skla na pred svetla cire??? No mal by som zaujem samozrejme.. Ale teda aspon za tu cenu co som ti pisal.. | |
|
| |
01lukasss01 Profík
| Predmet: Re: Caute tak toto je moj drak.... :-))) 23/11/2009, 11:31 | |
| - zuzko napísal:
- dik slosi si kamos to sa musi povedat aj ked nemam uz golfa a ani vw vzdy sa mozes ozvat rad pomozem a lukas ti povie urcite to iste
To je akoze samozrejme ze mu poviem to iste... | |
|
| |
01lukasss01 Profík
| Predmet: Re: Caute tak toto je moj drak.... :-))) 23/11/2009, 11:34 | |
| - mato88 napísal:
- zuzko napísal:
- lukas ja som nehovoril o tebe ja som hovoril globalne tu na tomto fore zistis co su vlastne kamarati pokial mas VWcko tak vsetko v pohode do riti by ti vliezli ale ako presedlas skoncil si
a demik ty si daj pohov ja som tu nezacal riesit ople ci sa kazia alebo nekazia kazde auto sa ti raz pokazi je to technika a ta sa kazi tak tu nekydaj na ople a ani na ine znacky vsetko zalezi ako sa kto o to auto stara tak taketo veci uz vobec neriesim
ja som mal dvoch golfov a bol som spokojny a ked som kupil teraz druhe auto super rocnik a v plnej vybave tak ine znacky sa na to ani nechytaju pretoze v tej cene idu ostatne okolo 4tis a vyssie a ja som kupil vlastne skoro za vymenu este mi aj ostalo a som uplne spokojny a ostatnych nazory ma nezaujimaju tak uz to tu nepresierajte ok?
sorry kuko ale seru ma tu podaktory toto je forum ktore spaja ludi s rovnakymi zaujmami,ja osobne ta nepoznam a ak som sa s tebou o niecom bavil,tak jedine o aute o vw,ale teraz ked mas opel sa mam s tebou bavit o com? o tom ake je opel super auto? alebo o com? golf forum spaja ludi co maju v prvom rade volkswagen golf,v druhom rade volkswagen,v tretom rade vw group a nie ludi co vymenia vw za opel,alebo ze chodis na ryby,alebo hras sachy,ak hej tak chod na sachove forum,alebo forum pre rybarov,to je take tazke pochopit? odjakziva boli vw fans proti opel fans,tak neviem co cakas,to je presne to iste ako s futbalom,fandis spartaku,chodis na spartak forum a zrazu zahlasis,ze si sa prestahoval do blavy,tak budem fandit slovanu a zacnes propagovat slovan na spartak fore,sak by ta tam zozrali zaziva Co sa tyka tohto hej mas urcite pravdu. Lenze keby tu boli podaktori aspon trocha ohladuplnejsi tak by sa mohli zachovat aj lepsie tak si kupil chlapec opla no sved kvoli tomu nekonci... Ano ak chce ospevovat opla nech je na oplackom fore ale ak chce byt aj na VW fore a vyjadry svoj nazor na VW hociaku temu a dokaze pomoct lebo nieco o VW vie tak preco nie.... | |
|
| |
demik32 Vodič
| Predmet: Re: Caute tak toto je moj drak.... :-))) 23/11/2009, 18:34 | |
| - 01lukasss01 napísal:
- demik32 napísal:
- hm no ked tu je debata o oploch tak neviem ale osobne by som si to afto nekúpil a určite nevymenil za golfika ... 4 kamoši maju G čkove astri 1,7 dti a každý má nejaký problém s motorom ... bratranec mal astru 1,6 stále problem s hlavou,teraz kúpil opel omega 2,5 V6 po mesiaci motor v riti už tam bol aj druhy a auto zase stojí nepojazdné ...
hmmm... a mimochdoom čo stými oknami ? máš o to záujem ? alebo ako lebo chce to aj OverGO či aký má nick Ak to bola otazka na mna tak z akymi oknami??? Mas na mysli skla na pred svetla cire??? No mal by som zaujem samozrejme.. Ale teda aspon za tu cenu co som ti pisal.. no sklá už nie sú --- úredal som celé svetla aj sstými sklami zajtra ich jmám posielať ... no som chel že čo stými el.oknami komplet zadok kablovačka,mechanizmy,vipinače, madla , vypínač zo stredu to všetko mám takže čo alebo koľko by si za to ponúkol ... naj by bolo kebhy si napísal pm | |
|
| |
01lukasss01 Profík
| Predmet: Re: Caute tak toto je moj drak.... :-))) 30/7/2010, 14:54 | |
| | |
|
| |
MINO Pretekár
Vek : 37 Registrácia : 02.01.2009 Počet príspevkov : 599 Auto : GOLF 3 AEX Bydlisko : Somewhere Near The Ukraine
| Predmet: Re: Caute tak toto je moj drak.... :-))) 30/7/2010, 17:38 | |
| | |
|
| |
01lukasss01 Profík
| Predmet: Re: Caute tak toto je moj drak.... :-))) 2/8/2010, 08:01 | |
| Dakujem chce to sa mu este povenovat nedavno som ho doviezol takze par veciciek treba porobit.. | |
|
| |
alfonso3006 Pretekár
Registrácia : 16.06.2009 Počet príspevkov : 690 Auto : Golf 3 TDI GTI Bydlisko : Lučenec
| Predmet: Re: Caute tak toto je moj drak.... :-))) 2/8/2010, 09:03 | |
| velmi pekny, hlavne interier vyzera byt zachovaly... | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Caute tak toto je moj drak.... :-))) | |
| |
|
| |
| Caute tak toto je moj drak.... :-))) | |
|