VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Nefunkčný parkovací systém

Goto down 
2 posters
AutorSpráva
actor4
Autoškolák
Autoškolák
actor4

Registrácia : 11.08.2008
Počet príspevkov : 94

Nefunkčný parkovací systém Empty
OdoslaťPredmet: Nefunkčný parkovací systém   Nefunkčný parkovací systém Icon_minitime27/2/2010, 22:00

Ahojte. Začína sa otepľovať a ja sa začínam vrtať v aute. Cez zimu mu odisieľ parkovací senzor alebo cely systém. Ked zaradím spatečku tak mi takým dlhým pípnutím v zadnom reproduktory vo dverách pípne a už potom je ticho... Sem tam sa stane, že ked zaradim spatecku tak odmerá vzdialenosť a podla toho pípne ale potom hned ten dlhý ton a potom nič.. Serie ma to, lebo parkovacie senzory som dost vyuzival... mam. 1.6 SR
Návrat hore Goto down
tatarka3
Začiatočník
Začiatočník
tatarka3

Male
Vek : 52
Registrácia : 19.12.2009
Počet príspevkov : 10
Auto : VW-Golf IV Variant - 1,9 TDI, 96kw, 4motion

OdoslaťPredmet: Re: Nefunkčný parkovací systém   Nefunkčný parkovací systém Icon_minitime2/3/2010, 19:38

Ahoj,, ja som mal presne ten istý problem, bol som dnes na diagnostike, a zistil mi, že mam vadný jeden senzor,,, v VW stoji 98 €,,,
vo štvrtok mi ho ide vymeniť,,,
Návrat hore Goto down
actor4
Autoškolák
Autoškolák
actor4

OdoslaťPredmet: Re: Nefunkčný parkovací systém   Nefunkčný parkovací systém Icon_minitime2/3/2010, 22:31

za jeden senzor 98 eur. ved to skoro cely tolko stal. to tam mam dorabane..
Návrat hore Goto down
tatarka3
Začiatočník
Začiatočník
tatarka3

Male

OdoslaťPredmet: Re: Nefunkčný parkovací systém   Nefunkčný parkovací systém Icon_minitime3/3/2010, 06:58

Ja to mam origos od výroby, preto tolko stoji,, dorabany nebude tolko stat,,,,
Návrat hore Goto down
actor4
Autoškolák
Autoškolák
actor4

OdoslaťPredmet: Re: Nefunkčný parkovací systém   Nefunkčný parkovací systém Icon_minitime3/3/2010, 16:24

a nevies ako sa to dá skontrolovať? či by som si to vedel aj sám. Mne sa to stalo ked tak mzrlo.. sa mi asi do toho dostala voda alebo čo..
Návrat hore Goto down
tatarka3
Začiatočník
Začiatočník
tatarka3

Male

OdoslaťPredmet: Re: Nefunkčný parkovací systém   Nefunkčný parkovací systém Icon_minitime3/3/2010, 19:00

neviem ci sa ti to da pozriet cez diagnostiku, ked to mas dorabane,,,,, mne to ukazalo aka je zavada a ktory senzor je vadny, /na diagnostike/,,,,
Návrat hore Goto down
actor4
Autoškolák
Autoškolák
actor4

OdoslaťPredmet: Re: Nefunkčný parkovací systém   Nefunkčný parkovací systém Icon_minitime7/3/2010, 18:08

cez vikend som to pozeral. teda iba som to trosku popritlacal a ide to vsetko ok... zatial.
Návrat hore Goto down
tatarka3
Začiatočník
Začiatočník
tatarka3

Male

OdoslaťPredmet: Re: Nefunkčný parkovací systém   Nefunkčný parkovací systém Icon_minitime7/3/2010, 21:16

To si mal asi nejaký zly kontakt,, ja uz mam ten senzor vymeneny, ide to v poriadku,,,
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Nefunkčný parkovací systém   Nefunkčný parkovací systém Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Nefunkčný parkovací systém
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Podvozok-
Prejdi na: