VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

V: Golf 3 TDI - koža,xenon,klima,ABG,elektrika... vymena za G4 +- doplatky aj burane

Goto down 
AutorSpráva
demik32
Vodič
Vodič
demik32

Male
Vek : 31
Registrácia : 14.06.2009
Počet príspevkov : 175
Auto : Golf 3 - TDI GTI , 5 dv. , koža,xenon,klima,ABG,4x el. okna, el. zrkadla , vyhrievane sedadla

V: Golf 3 TDI - koža,xenon,klima,ABG,elektrika... vymena za G4 +- doplatky aj burane Empty
OdoslaťPredmet: V: Golf 3 TDI - koža,xenon,klima,ABG,elektrika... vymena za G4 +- doplatky aj burane   V: Golf 3 TDI - koža,xenon,klima,ABG,elektrika... vymena za G4 +- doplatky aj burane Icon_minitime26/2/2010, 14:25

MAl by niekto zaujem ? ... ponúkol by som na výmenu Golf 3 - 1.9 TDI  , 5 dv., vybava : Kožený interier, GTI sedadla - kožené  , vyhrievane sedadla, klimatizácia, vyhrievané zrkadlá, elektrické zrkadlá , elektrické okná 4x , servo ....... auto v TOP stave ,  novy celolak , pekna biela farba , originalny stav narazniky aj všetko ,  vymenene su len svetla zadne CRYSTAL vyzeraju ako original , predne In - pro ako R32 s čočkou + xenon , a číre smerovky ...  auto ma novy motor , nove turbo + šetko nove alebo GO , nove rozvody,kladky,oleje a pod ... takže proste auto bez investicii ! ak by bol zaujem treba napisať pm ............. vymenim za G4 len TDI alebo  passat B5 TDI .... aj variant - combi , ..... +- doplatky  , VYMENIM AJ ZA BURANE !!!! setko zalehy na dohode takze ak nieco pm .... moj golf je 5 dverak TDI , v maximalnej vybave 
Návrat hore Goto down
demik32
Vodič
Vodič
demik32

Male
Vek : 31
Registrácia : 14.06.2009
Počet príspevkov : 175
Auto : Golf 3 - TDI GTI , 5 dv. , koža,xenon,klima,ABG,4x el. okna, el. zrkadla , vyhrievane sedadla

V: Golf 3 TDI - koža,xenon,klima,ABG,elektrika... vymena za G4 +- doplatky aj burane Empty
OdoslaťPredmet: Re: V: Golf 3 TDI - koža,xenon,klima,ABG,elektrika... vymena za G4 +- doplatky aj burane   V: Golf 3 TDI - koža,xenon,klima,ABG,elektrika... vymena za G4 +- doplatky aj burane Icon_minitime26/2/2010, 14:26

OSPRAVEDLNUJEM SA ! HODILO MA TO DO UPLNE INEJ SEKCIE , PROSIM ZMAZAT !!!!!!!!! DIK 
Návrat hore Goto down

V: Golf 3 TDI - koža,xenon,klima,ABG,elektrika... vymena za G4 +- doplatky aj burane
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» vymena motora Golf 3 1.4i
» golf IV oprava-vymena kruzkov
» vymena ziarovky MEGANE vs GOLF

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Môj Golf-
Prejdi na: