demik32 Vodič
Vek : 31 Registrácia : 14.06.2009 Počet príspevkov : 175 Auto : Golf 3 - TDI GTI , 5 dv. , koža,xenon,klima,ABG,4x el. okna, el. zrkadla , vyhrievane sedadla Bydlisko : Vranov nad Topľou
| Predmet: V: Golf 3 TDI - koža,xenon,klima,ABG,elektrika... vymena za G4 +- doplatky aj burane 26/2/2010, 14:25 | |
| MAl by niekto zaujem ? ... ponúkol by som na výmenu Golf 3 - 1.9 TDI , 5 dv., vybava : Kožený interier, GTI sedadla - kožené , vyhrievane sedadla, klimatizácia, vyhrievané zrkadlá, elektrické zrkadlá , elektrické okná 4x , servo ....... auto v TOP stave , novy celolak , pekna biela farba , originalny stav narazniky aj všetko , vymenene su len svetla zadne CRYSTAL vyzeraju ako original , predne In - pro ako R32 s čočkou + xenon , a číre smerovky ... auto ma novy motor , nove turbo + šetko nove alebo GO , nove rozvody,kladky,oleje a pod ... takže proste auto bez investicii ! ak by bol zaujem treba napisať pm ............. vymenim za G4 len TDI alebo passat B5 TDI .... aj variant - combi , ..... +- doplatky , VYMENIM AJ ZA BURANE !!!! setko zalehy na dohode takze ak nieco pm .... moj golf je 5 dverak TDI , v maximalnej vybave | |
|
demik32 Vodič
Vek : 31 Registrácia : 14.06.2009 Počet príspevkov : 175 Auto : Golf 3 - TDI GTI , 5 dv. , koža,xenon,klima,ABG,4x el. okna, el. zrkadla , vyhrievane sedadla Bydlisko : Vranov nad Topľou
| Predmet: Re: V: Golf 3 TDI - koža,xenon,klima,ABG,elektrika... vymena za G4 +- doplatky aj burane 26/2/2010, 14:26 | |
| OSPRAVEDLNUJEM SA ! HODILO MA TO DO UPLNE INEJ SEKCIE , PROSIM ZMAZAT !!!!!!!!! DIK | |
|