VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Zadné dorazy+manžety na tlmič .... ako vymeniť ...

Goto down 
2 posters
AutorSpráva
GABBERMIKE
Začiatočník
Začiatočník
GABBERMIKE

Male
Vek : 25
Registrácia : 12.04.2009
Počet príspevkov : 45
Auto : Volkswagen Golf 4 R32

Zadné dorazy+manžety na tlmič .... ako vymeniť ... Empty
OdoslaťPredmet: Zadné dorazy+manžety na tlmič .... ako vymeniť ...   Zadné dorazy+manžety na tlmič .... ako vymeniť ... Icon_minitime25/2/2010, 21:50

Cauko menil už niekto doma zadné dorazy+manžety na svojom golfe? alebo to dať spraviť dade do servisu .... bo tie moje zadné sú už dosť na šrot a chcem ich meniť ... netuším ani čo stoja ...
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male
Vek : 41
Registrácia : 22.01.2009
Počet príspevkov : 1520
Auto : Golf IV 1,6 16V 2003

Zadné dorazy+manžety na tlmič .... ako vymeniť ... Empty
OdoslaťPredmet: Re: Zadné dorazy+manžety na tlmič .... ako vymeniť ...   Zadné dorazy+manžety na tlmič .... ako vymeniť ... Icon_minitime26/2/2010, 17:08

jasne ja som to menil je to malickost.Takze zdvihnes,koleso dole,Potom bud podlozis pod naboj alebo pod napravu a malinko spustis na zdvihaku dole aby sa ti to oprelo a stlacilo pruzinu.Potom vykrutis dva sroby hore na tlmici,dole tiez jeden srob,vyberies tlmic,na vrchu je horne ulozenie prichitene matkou na tlmici povolit zhodit,vymenit dorazy a namontovat spat. Zadné dorazy+manžety na tlmič .... ako vymeniť ... Icon_biggrin cca 20min jeden tlmic. Zadné dorazy+manžety na tlmič .... ako vymeniť ... Icon_lol
Návrat hore Goto down

Zadné dorazy+manžety na tlmič .... ako vymeniť ...
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» zadne dorazy
» SURNE PREDNE DORAZY

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Podvozok-
Prejdi na: