barborka Autoškolák
Vek : 39 Registrácia : 05.01.2010 Počet príspevkov : 53 Auto : VW Bora Vároš AJM 1,9 TDi PD 85 Kw 6 kvalt Bydlisko : Prešov -okolie
| Predmet: Origo Navi VW MDF II v Golf IV /Bora 11/2/2010, 18:50 | |
| Zdravim chlapi chcem sa spytat ma niekto z vas vo svojom milacikovi radio nadigaciu MFD II ? ak ano nemohol by mi povedat co vsetko je potrebne upravit aby mi to tam voslo? Viem ze ma okruhle rohy a tiez ze pirdem o drziak napojov ale aj tak ak by sa niekto taky nasiel tak poprosm vas o fotky ako to vyzera teraz v aute a tiez ak by sa nasli fotky co vsetko upravoval tak by to bolo super zatial vdaka | |
|
ciiita Pretekár
Vek : 37 Registrácia : 15.05.2008 Počet príspevkov : 371 Auto : W Golf V 1.9 Tdi Sportline Bydlisko : Leibnitz/ Austria
| Predmet: Re: Origo Navi VW MDF II v Golf IV /Bora 12/2/2010, 19:05 | |
| cavko ja som to mal ale dal som to prec a je tam navigacia radio ale vsetko take jednoduche a ano prides o napojovnik plu odkladacia skrinka nad radiom podla mna nic moc a navigaciu na nase cesty ti asi netreba. | |
|
barborka Autoškolák
Vek : 39 Registrácia : 05.01.2010 Počet príspevkov : 53 Auto : VW Bora Vároš AJM 1,9 TDi PD 85 Kw 6 kvalt Bydlisko : Prešov -okolie
| Predmet: Re: Origo Navi VW MDF II v Golf IV /Bora 4/3/2011, 18:16 | |
| no ak by niekto z vas mal nejake foto z takejto prerabky ako to vyzera po prerabke nech mi ich posle budem mu vdacny cim dalej tym viac sa priklanam k takejto moznosti vdaka | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: Origo Navi VW MDF II v Golf IV /Bora | |
| |
|