kosovec Začiatočník
Vek : 37 Registrácia : 08.02.2010 Počet príspevkov : 21 Auto : VW Golf IV 1.9 GT TDi 110 Bydlisko : Kings lynn
| Predmet: Mierne taha na stranu 9/2/2010, 08:46 | |
| Zdravim, mojho golfika trosku taha na lavu stranu. A neviem co to je, v servise som s tym este nebol, zatial sa len informujem. Jeden chalan mi pisal ze to je kolesami (mam 18" nizkoprofilove, elektrony), druhy mi pise ze geometria, dalsi ze podvozkom (bo zevraj na take kola, treba specialne "nastavitelne" tlmice)... No ja v tom mam trosku gulas, co myslite??? | |
|
Blitzkrieg Pilot
Vek : 45 Registrácia : 07.12.2008 Počet príspevkov : 823 Auto : vW golf IV 1.9 TDI GTI 85kw Bydlisko : Kosice
| Predmet: Re: Mierne taha na stranu 9/2/2010, 09:21 | |
| zajdi do servisu nech ti nastavia geomatriu ,a ked bude aj potom tahat tak tie dalsie moznosti,ale v prvom rade ta geometria. Nooo este pred tym vsetkym skontroluj ci mas rovnako nafukame obe pneumatiky | |
|
kosovec Začiatočník
Vek : 37 Registrácia : 08.02.2010 Počet príspevkov : 21 Auto : VW Golf IV 1.9 GT TDi 110 Bydlisko : Kings lynn
| Predmet: Re: Mierne taha na stranu 9/2/2010, 19:38 | |
| Dakujem, buduci tyzden tam pojdem. Potom napisem ako som dopadol | |
|
kosovec Začiatočník
| Predmet: Re: Mierne taha na stranu 20/2/2010, 18:36 | |
| Tak, minuly tyzden som bol v servise. Povedal mi ze pozrie najskor geometriu, ale ze to nemusi byt tym, skontroloval to a vsetko bolo v najlepsom poriadku! Dotkol sa mi kolies, jedno bolo teplejsie ako ostatne, obzeral mi to, nooo povedal ze su to brzdy. Dnes mi to urobil, kazde koleso mi zhodil, rozobral vo vnutri precistil, premazal a dal naspat... a vsetko je uz v najlepsom poriadku )) Tak spokojnost nadovsetko s VW | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: Mierne taha na stranu | |
| |
|