VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

problem pri startovani

Goto down 
3 posters
AutorSpráva
georgo14
Začiatočník
Začiatočník
georgo14

Male
Registrácia : 06.02.2010
Počet príspevkov : 5
Auto : VW GOLF 3 1.4 44kw

problem pri startovani Empty
OdoslaťPredmet: problem pri startovani   problem pri startovani Icon_minitime6/2/2010, 15:16

Zdravim!
Potreboval by som pomoc. Mam jeden z poslednych modelov 3.ojkoveho golfa (benzin 1.4, 44kw)a vyskytol sa u neho problem pri startovani. Ked stocim klucik, pocujem ako sa motor toci, no neodpali benzin...Nedavno som siel s takmer prazdnou nadrzou,  dosiel som na benzinku, natankovat a nasledne uz nenastartoval. Zrejme nasalo nejaku spinu z dna nadrze, no po par hodinach (na auto svietilo slnko a teda motor sa troska zorhial) auto zas bez problemov nastartovalo.  Teraz sa moj problem zopakoval, avsak mam pol nadrze benzinu. Myslel som si ze ked bude vonka teplejsie, opät bezproblemov nastartujem, no mylil som sa....
Napada Vam co kde by mohol byt problem?  (najradsej by som ho odviezol do servisu ale nemam oko na tahanie Smile )
Návrat hore Goto down
patreees_SK
Vodič
Vodič
patreees_SK

Male
Vek : 32
Registrácia : 13.10.2010
Počet príspevkov : 223
Auto : VW GOLF III 1,6 GT

OdoslaťPredmet: Re: problem pri startovani   problem pri startovani Icon_minitime20/1/2011, 19:52

zdravim vidim ze si mal problem so startovanim ak sa mozem spytat vyriesil si ho?? a ak hej te co tam bolo zle ja mam podobny problem kazda rada pomoze ...dik
Návrat hore Goto down
georgo14
Začiatočník
Začiatočník
georgo14

Male

OdoslaťPredmet: Re: problem pri startovani   problem pri startovani Icon_minitime21/1/2011, 15:13

Ahoj

Jo, mal som uz tych problemov so startovanim niekolko.
1.) Odizolovane kable - po prebehnuti nejakej mlaky sa auto chovalo ako z inej dimenzie a nasledne neslo nastartovat
2.) Zaseknuty starter
3.) sviecky
4.) zle funkcne palivove cerpadlo - potreba ineho zapojenia elektriky

Snad som Ti pomohol. Pekny den
Návrat hore Goto down
patreees_SK
Vodič
Vodič
patreees_SK

Male

OdoslaťPredmet: Re: problem pri startovani   problem pri startovani Icon_minitime21/1/2011, 15:30

no hej pomohol na tieto veci sa najskvor asi zameram aj ja....a momentalne ti auto startuje v pohode???
Návrat hore Goto down
georgo14
Začiatočník
Začiatočník
georgo14

Male

OdoslaťPredmet: Re: problem pri startovani   problem pri startovani Icon_minitime21/1/2011, 15:32

jo jo, momentalne ide na moje prekvapenia ako hodniky.. sice mam stale problem s odizolovanymi kablami, ale davam si pozor aby som ho "neoplachol" zdola.. inak bez problemov.. akurat ma troska vzhladom na vykon motora (1.4 44kw) hneva spotreba - 8-9 litrov.. najnizsiu som spravil 6.5 a najvyssiu 11 snad.. kolise to nejak lubovolne a neviem cim to moze byt
Návrat hore Goto down
patreees_SK
Vodič
Vodič
patreees_SK

Male

OdoslaťPredmet: Re: problem pri startovani   problem pri startovani Icon_minitime21/1/2011, 15:36

no myslim ze s tou spotrebou by to malo byt v pofhode pokial sa nemylim mas este jednobodovy vstrek a to je dobra spotreba podla mna...ale as tak skus lambdu ta ma na to dost velky vpliv...ja mam 1.6 74KW 195 gumy a podla palubneho mam teraz v zime kombinovane tak 8L....no ja teraz idem kupit komplet zapalovanie a uvidime cize inducku kable vysokonapetove a este sviecky a potom uvidime ak sa mi to nezlepsi tak to budem riesit ale pevne dufam ze to pomoze lebo kable su v dezolatnom stave....ale to moje startovanie je take ze mne nastartuje vzdy len niekedy sa stane ze musi tocit o chvilocku dlchsie...a niekedy nie tak neviem no
Návrat hore Goto down
dr_obesenec
Profík
Profík
dr_obesenec

Male
Vek : 39
Registrácia : 18.01.2009
Počet príspevkov : 1042
Auto : VW GOLF II 1.6

OdoslaťPredmet: Re: problem pri startovani   problem pri startovani Icon_minitime21/1/2011, 15:45

patreees_SK napísal:
no myslim ze s tou spotrebou by to malo byt v pofhode pokial sa nemylim mas este jednobodovy vstrek a to je dobra spotreba podla mna...ale as tak skus lambdu ta ma na to dost velky vpliv...ja mam 1.6 74KW 195 gumy a podla palubneho mam teraz v zime kombinovane tak 8L....no ja teraz idem kupit komplet zapalovanie a uvidime cize inducku kable vysokonapetove a este sviecky a potom uvidime ak sa mi to nezlepsi tak to budem riesit ale pevne dufam ze to pomoze lebo kable su v dezolatnom stave....ale to moje startovanie je take ze mne nastartuje vzdy len niekedy sa stane ze musi tocit o chvilocku dlchsie...a niekedy nie tak neviem no

pocuj len tak ma napadlo ze skus pomenit aj hadice co sa týka paliva (gumenne) ci ti niekde natahju falosný vzduch, lebo tým padom moze benzin aj padnut, stiect spet do nadrze myslim no mozno je to hovadina, ale viem ze pri naftakoch sa to sem tam stane pri tom som sa s tým stretol pri benzine to mozno moze urobit tiez neviem. len ma to tak napadlo
Návrat hore Goto down
georgo14
Začiatočník
Začiatočník
georgo14

Male

OdoslaťPredmet: Re: problem pri startovani   problem pri startovani Icon_minitime21/1/2011, 17:17

nieco na tom moze byt, lebo ked mam benzinu menej, musim startovat na dvakrat.. cize evidente niekde "pada"
Návrat hore Goto down
patreees_SK
Vodič
Vodič
patreees_SK

Male

OdoslaťPredmet: Re: problem pri startovani   problem pri startovani Icon_minitime21/1/2011, 20:34

dr_obesenec napísal:
patreees_SK napísal:

pocuj len tak ma napadlo ze skus pomenit aj hadice co sa týka paliva (gumenne) ci ti niekde natahju falosný vzduch, lebo tým padom moze benzin aj padnut, stiect spet do nadrze myslim no mozno je to hovadina, ale viem ze pri naftakoch sa to sem tam stane pri tom som sa s tým stretol pri benzine to mozno moze urobit tiez neviem. len ma to tak napadlo
skusim a dik kazda rada pomoze
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: problem pri startovani   problem pri startovani Icon_minitime

Návrat hore Goto down

problem pri startovani
Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: