VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

čalunenie

Goto down 
+12
viloaj
vladomiki
Champion
Daniello
mako
Kukino2611
jimmy
alfonso3006
Polymorph
Dreik
ciiita
lacek3
16 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2
AutorSpráva
Kukino2611
Pretekár
Pretekár
Kukino2611

Male
Vek : 36
Registrácia : 08.08.2009
Počet príspevkov : 498
Auto : Ex:škoda 125,Bolf-1.6SR(šmoulinka),renault laguna...aktual:mk3 gti a polo 6n

čalunenie - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: čalunenie   čalunenie - Stránka 2 Icon_minitime23/2/2010, 12:55

skuste trochu citat...a nie len pozerat obrazky...uz to tu pisal..
Návrat hore Goto down
ciiita
Pretekár
Pretekár
ciiita

Male
Vek : 37
Registrácia : 15.05.2008
Počet príspevkov : 371
Auto : W Golf V 1.9 Tdi Sportline

OdoslaťPredmet: Re: čalunenie   čalunenie - Stránka 2 Icon_minitime23/2/2010, 17:40

no mate tu fotky a latka je to original autolatka a cena meter stoji 5,50 Uer ale siroka je 1,30 m presne na auto strechu plus minus a na komplet precalunenie strecha boky stlpky dvere ma vysla latka asi na 25 Eur plus lepidlo dva plechovky a cena 2 krat 3,30 Eur plus vela trpezlivosti a fajne ostry skalpeel alebo orezavak strecha mi trvala asi 2 hodky a boky a ostatne po veceroch tak uz ako chce calunte a budte coool Very Happy
Návrat hore Goto down
Champion
Vodič
Vodič
Champion

Male
Vek : 48
Registrácia : 26.08.2009
Počet príspevkov : 228
Auto : VW GOLF IV

OdoslaťPredmet: Re: čalunenie   čalunenie - Stránka 2 Icon_minitime25/2/2010, 20:28

skor uvazujem vsetko do ciernej kozenky, hlavne dvere urcite .. tepovat kazdy pol rok sa mi to urcite nebude chciet ..
Návrat hore Goto down
http://www.go4sound.sk
lacek3
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 02.02.2010
Počet príspevkov : 4

OdoslaťPredmet: Re: čalunenie   čalunenie - Stránka 2 Icon_minitime1/3/2010, 19:30

ano pekna praca ....dal som dole dvere a skusil som na hrubo polozit latku a bojim sa ze to bude zvlnene...vies mi poradit ako to natiahnut aby sa mi to nevlnilo ?chcem pouzit podobnu latku ako si pouzil ty ...keby som vsak pouzil kozenku zda sa mi tvdsia..nebude mat problem natiahnut ju do vsetkych zahybov a oblin ?
Návrat hore Goto down
Champion
Vodič
Vodič
Champion

Male

OdoslaťPredmet: Re: čalunenie   čalunenie - Stránka 2 Icon_minitime2/3/2010, 20:27

Treba pouzit autokozenku a lepidlo specialne urcene na tourcene (sikaterm a pod dvojzložkove lepidla ..) ! ZIADNY CHEMOPREN !. Lepidlo sa nanesie na koženku a na dvere . Nechas zaschnut min 30minut podla teploty okolia . Lepidlo sa aktivuje teplovzdušnou pistolov . Po nahriatí sa z koženky stava doslova guma ktorá sa da krasne natahovat .

Calunil som si audio .. ked som mal eset POLO

čalunenie - Stránka 2 17

čalunenie - Stránka 2 20
Návrat hore Goto down
lacek3
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 02.02.2010
Počet príspevkov : 4

OdoslaťPredmet: Re: čalunenie   čalunenie - Stránka 2 Icon_minitime3/3/2010, 07:27

velmi ....velmi pekne
to lepidlo sa vola sikaterm? ( v googli mi naslo ze je to lepidlo na samot a podobne )
popripade tie dvojzlozkove lepidla funguju na rovnakom principe a spravia z kozenky tzv "gumu" ?
Návrat hore Goto down
Champion
Vodič
Vodič
Champion

Male

OdoslaťPredmet: Re: čalunenie   čalunenie - Stránka 2 Icon_minitime3/3/2010, 20:27

lacek3 napísal:
velmi ....velmi pekne
to lepidlo sa vola sikaterm? ( v googli mi naslo ze je to lepidlo na samot a podobne )
popripade tie dvojzlozkove lepidla funguju na rovnakom principe a spravia z kozenky tzv "gumu" ?

samotne lepidlo ti z koženky gumu neurobí,musi to byt autokozenka

kozenka : http://www.autoradia.sk/montazny-material/potahovy-material

lepidlo napr. http://shop.hifol.eu/product_info.php?cPath=51_38&products_id=29
Návrat hore Goto down
vladomiki
Začiatočník
Začiatočník

Male
Registrácia : 01.07.2009
Počet príspevkov : 34
Auto : VW G4 98, 1.9TDI (66kW) AGR, kat OFF

OdoslaťPredmet: Re: čalunenie   čalunenie - Stránka 2 Icon_minitime14/3/2010, 14:50

to ciiita : pochvala Gabik, musis mi niekedy poukazovat ako to vyzera , mozno sa inspirujem Smile
Návrat hore Goto down
viloaj
Vodič
Vodič
viloaj

Male
Registrácia : 24.06.2009
Počet príspevkov : 167
Auto : GOLF 4, 1,4 16V AXP r.v.01

OdoslaťPredmet: Re: čalunenie   čalunenie - Stránka 2 Icon_minitime15/3/2010, 10:42

tak vyzera to velmi pekne,, este tie detaili,,, klucky atd lampi,,, no ale stym by bol uz problem dat to do inej farby... kazdy ma iny vkus
Návrat hore Goto down
Polymorph
Vodič
Vodič
Polymorph

Male
Registrácia : 02.06.2009
Počet príspevkov : 236
Auto : Golf IV, 1.9TDI (66kw) chip na (115hp), r.v. 98, 3dv.

OdoslaťPredmet: Re: čalunenie   čalunenie - Stránka 2 Icon_minitime15/3/2010, 18:17

pecka.. sikovny si Wink
Návrat hore Goto down
FOFO
Autoškolák
Autoškolák
FOFO

Male
Vek : 45
Registrácia : 11.10.2009
Počet príspevkov : 57
Auto : VW GOLF IV TDI

OdoslaťPredmet: Re: čalunenie   čalunenie - Stránka 2 Icon_minitime4/4/2010, 11:31

Vyzera to velmi pekne skusim tiez ale len tapacir dveri do ciernej kozenky ako spomenul champion.Inak pekna praca pochvala.
Návrat hore Goto down
Autočalunictvo
Začiatočník
Začiatočník
Autočalunictvo

Male
Vek : 51
Registrácia : 30.04.2010
Počet príspevkov : 13
Auto : VW-Passat

OdoslaťPredmet: www.autocalunnictvo.eu   čalunenie - Stránka 2 Icon_minitime30/4/2010, 18:44

Dobrý deň prajem. Pozeral som si tvoje domáce čalúnenie tapacír dverí. Na samouka je to pekná prácička. Snaha sa cení. Pozerám sa na to ako odborník a našiel som pár nedostatky ktoré je vidieť voľným okom. Teda aspoň na fotke je to vidieť. Stiahol som si tvoje foto a označil som pár miesta kde ti to dosť slabo drží. Dúfam že si to nelepil chemoprénom pretože v lete ti to pekne povoli. Hlavne strešný tapacír ti pod vplyvom tepla ti časom spadne látka. Teda ak si to lepil chemoprénom. Ináč je to OK. Prikladám označené foto.čalunenie - Stránka 2 Fotografia0246
Návrat hore Goto down
http://www.autocalunnictvo.eu
triple777
Začiatočník
Začiatočník
triple777

Male
Registrácia : 23.06.2009
Počet príspevkov : 20
Auto : GOLF IV 1.9 TDi 110 k AHF

OdoslaťPredmet: Re: čalunenie   čalunenie - Stránka 2 Icon_minitime14/6/2010, 20:11

super to vyzera a nevies poradit kde zohnat autokozenku.....
Návrat hore Goto down
http://rudi73@zoznam.sk
Dado
Začiatočník
Začiatočník
Dado

Male
Vek : 32
Registrácia : 19.04.2011
Počet príspevkov : 27
Auto : VW Golf IV 1.9 TDI

OdoslaťPredmet: Re: čalunenie   čalunenie - Stránka 2 Icon_minitime28/9/2011, 21:00

ja tiez rozmyslam nad precalunenim do cierna len mam otazku daju sa zohnat cierne aj drziaky,clony,svetla a vsetko ostatne ??..
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: čalunenie   čalunenie - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

čalunenie
Návrat hore 
Strana 2 z 2Choď na stránku : Previous  1, 2
 Similar topics
-

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: