| dymivost po chiptuningu | |
|
|
Autor | Správa |
---|
Fingofi Začiatočník
Vek : 35 Registrácia : 26.04.2009 Počet príspevkov : 16 Auto : VW Golf IV 1,9 TDi PD,96 kW Bydlisko : Košice
| Predmet: dymivost po chiptuningu 1/2/2010, 14:27 | |
| nazdar golfisti...mozno uz tu bola tato tema rozoberana,ale ja tak mam otazku....mam golf iv ASZ 96 kW PD, predtym bol chipnuty,ale v septembri minuleho roku som ho dal ''nanovo'' chipnut do EB CHIPTUNING v KE. Auto ide pekne,aj spotreba isla dole,ale dost mi to dymi ked mu slapem na krk. Bojim sa, aby mi ten chip nepokazil motor alebo niektoru jeho cast.Neviete co moze byt pricinou dymivosti alebo co mi odporucate urobit? dakujem za odpovede | |
|
| |
mcelroy Autoškolák
Vek : 39 Registrácia : 16.04.2009 Počet príspevkov : 75 Auto : VW Golf 1,9TDI 74KW, 101PS, AXR Bydlisko : Bratislava
| Predmet: Re: dymivost po chiptuningu 1/2/2010, 14:37 | |
| Daj korkovy stupel do vyfuku, prestane dymit ale skus tlacidlo hladaj, toto sa tu uz riesilo vela krat... | |
|
| |
Tyouko Vodič
Vek : 38 Registrácia : 12.01.2009 Počet príspevkov : 295 Auto : Golf IV TDI, ALH, Highline Bydlisko : Humenne
| Predmet: Re: dymivost po chiptuningu 2/2/2010, 17:37 | |
| pozri ako je na tom sanie od egr ventilu ci nieje velmi zanesene a chcelo by to mozno OFFnut ho.... alebo aspon vagom obmedzit alebo treba mu ubrat moc ti to zrejme cipol | |
|
| |
peto-vw Vodič
Vek : 49 Registrácia : 18.05.2008 Počet príspevkov : 228 Bydlisko : Kosice
| Predmet: Re: dymivost po chiptuningu 2/2/2010, 18:48 | |
| - Fingofi napísal:
- nazdar golfisti...mozno uz tu bola tato tema rozoberana,ale ja tak mam otazku....mam golf iv ASZ 96 kW PD, predtym bol chipnuty,ale v septembri minuleho roku som ho dal ''nanovo'' chipnut do EB CHIPTUNING v KE. Auto ide pekne,aj spotreba isla dole,ale dost mi to dymi ked mu slapem na krk. Bojim sa, aby mi ten chip nepokazil motor alebo niektoru jeho cast.Neviete co moze byt pricinou dymivosti alebo co mi odporucate urobit?
dakujem za odpovede kde vecsinou jazdis mesto alebo vonku ked jazdis mesto mas to zanesene odporucam ist na dialnicu pedal plynu na podlahu az na koniec dialnice a zopakovat kym to neprecisti od sadzi | |
|
| |
dexter Začiatočník
Registrácia : 14.02.2010 Počet príspevkov : 18 Auto : GOLF IV 1,9TDI 66kW Bydlisko : Kosice
| Predmet: Re: dymivost po chiptuningu 14/2/2010, 17:44 | |
| robi ti to aj vtedy ked mas uplne zohriaty motor(po cca. 20km)?Ale podla mna mozes byt kludny, ono ked mu prikuris tak jednotka je teraz nastavena tak aby davala viac zmesi ta vsak nestihne dokonale zhoriet a preto ta dymyvost.Ked ti ide hladko a nezere viac oleja ako predtym, je to OK. | |
|
| |
Fingofi Začiatočník
Vek : 35 Registrácia : 26.04.2009 Počet príspevkov : 16 Auto : VW Golf IV 1,9 TDi PD,96 kW Bydlisko : Košice
| Predmet: Re: dymivost po chiptuningu 14/2/2010, 23:58 | |
| ano...dymi to aj ked je motor zohriaty....predsa ho nebudem ''bit'' za studena.. ...a to ze obcas to robi obcas nie...takze newiem.....oskusam to sanie od egr pozriet ako radi Tyouko, a ak nepomozem tak potom kokrkovy stumpel ako radi mcelroy ....ale aj tak dakujem za rady | |
|
| |
boraTDI Profík
Vek : 44 Registrácia : 09.04.2008 Počet príspevkov : 1091 Auto : GIV TDI GTI Bydlisko : SC
| Predmet: Re: dymivost po chiptuningu 15/2/2010, 12:50 | |
| ja by som to neriešil ked máš chip a máš ho dlho tak prvé chipovanie vyzeralo asi tak pridať vzduch a palivo a ide to lepšie , a tak môže byť že si další z mnohých čo majú pseudochip za veľa peňazí . Ale kým to nie je kúdeľ dymu ako z lokomotívy tak by som neriešil . | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: dymivost po chiptuningu | |
| |
|
| |
| dymivost po chiptuningu | |
|