VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

rozkolisanie auta na nerovnostich preco?

Goto down 
+2
gabesz0102
Marek Stober
6 posters
AutorSpráva
Marek Stober
Začiatočník
Začiatočník
Marek Stober

Male
Vek : 46
Registrácia : 23.01.2010
Počet príspevkov : 6
Auto : Golf 2 GTI

rozkolisanie auta na nerovnostich preco? Empty
OdoslaťPredmet: rozkolisanie auta na nerovnostich preco?   rozkolisanie auta na nerovnostich preco? Icon_minitime26/1/2010, 18:44

Caute chalani potrebujem radu od vas skusenych.Kupil som golfa 2 GTI znizeny trosku porobeny a chalan co mi ho predaval povedal ze podvozok je novy no mne sa nezda je normalne ze sa auto pri nerovnostiach na ceste zacne hupat s predu do zadu? golfa som nikdy pred tym nemal a preto sa pytam ci je to normalne.Obvykle to zacne robyt na nerovnych cestak okolo tej 60siatky.poradte ak mate skusenosti dik.
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Vek : 42
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

OdoslaťPredmet: Re: rozkolisanie auta na nerovnostich preco?   rozkolisanie auta na nerovnostich preco? Icon_minitime26/1/2010, 18:49

Marek Stober napísal:
Caute chalani potrebujem radu od vas skusenych.Kupil som golfa 2 GTI znizeny trosku porobeny a chalan co mi ho predaval povedal ze podvozok je novy no mne sa nezda je normalne ze sa auto pri nerovnostiach na ceste zacne hupat s predu do zadu? golfa som nikdy pred tym nemal a preto sa pytam ci je to normalne.Obvykle to zacne robyt na nerovnych cestak okolo tej 60siatky.poradte ak mate skusenosti dik.

..tal ten co ti ho predal tak bud odrezal z pruzin a preto je nizko alebo su tlmice v p....
Návrat hore Goto down
SABREX
Profík
Profík
SABREX

Male
Vek : 112
Registrácia : 09.06.2008
Počet príspevkov : 1247
Auto : VW GOLF MKIV kombajn

OdoslaťPredmet: Re: rozkolisanie auta na nerovnostich preco?   rozkolisanie auta na nerovnostich preco? Icon_minitime26/1/2010, 19:52

šábes Very Happy má pravdu asi odpílil struny a vytiekli tlmiče
Návrat hore Goto down
01lukasss01
Profík
Profík
01lukasss01

Male
Registrácia : 06.09.2007
Počet príspevkov : 1088
Auto : VW G4 1,9TDI 81kW AHF

OdoslaťPredmet: Re: rozkolisanie auta na nerovnostich preco?   rozkolisanie auta na nerovnostich preco? Icon_minitime26/1/2010, 21:21

No podla mojho naozoru dal max nove sportove pruziny na stare tlmice a tim sa este viac do k...vili !!! Takze te zrejme ojebjal...
Návrat hore Goto down
Dusan
Začiatočník
Začiatočník

Male
Vek : 39
Registrácia : 22.02.2009
Počet príspevkov : 11
Auto : vw golf 1,6GTD

OdoslaťPredmet: Re: rozkolisanie auta na nerovnostich preco?   rozkolisanie auta na nerovnostich preco? Icon_minitime29/3/2010, 14:36

jednoznačne zainvestuj do novych tlmičov a pružín, zbytočne o tom dalej diskutovať , pokial sú tie staré vytrepané nič iné ti ani nepomože.Smile veľa zdaru
Návrat hore Goto down
pozno
Autoškolák
Autoškolák

Male
Vek : 44
Registrácia : 10.12.2007
Počet príspevkov : 136
Auto : Golf 2 1,8 GTI 16V PL

OdoslaťPredmet: Re: rozkolisanie auta na nerovnostich preco?   rozkolisanie auta na nerovnostich preco? Icon_minitime31/3/2010, 12:40

znizene to mozes mat skratenim pruzin alebo su tam tlmice z 16V
prvu vec co by som spravil test tlmicou najdi to niekde malo by to byt do 10E
a potom vies kde si.....
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: rozkolisanie auta na nerovnostich preco?   rozkolisanie auta na nerovnostich preco? Icon_minitime

Návrat hore Goto down

rozkolisanie auta na nerovnostich preco?
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» zapojenie zosiku
» preco zle ukazuje spotrebu?
» kontrolka imobilizera blika ale motor ide ,,, preco
» nesvietia brzdove svetla
» DOVOZ VW G4 na SLOVENSKO

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF II 1984-1991 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Podvozok-
Prejdi na: