| čím všetkým sa dá oklamať kupujúci VW GOLFA IV? | |
|
|
Autor | Správa |
---|
srnka Začiatočník
Registrácia : 12.01.2010 Počet príspevkov : 39
| Predmet: čím všetkým sa dá oklamať kupujúci VW GOLFA IV? 26/1/2010, 11:21 | |
| Ak hovoríte že stav páky volantu a pedálov určuje počet najazdených km..čo určí stav vozidla pokiaľ majiteľ kúpi všetko nové? všetko na čom by sa dal určiť probližný počet najazdených kilometrov? privítam všetky Vaše názory páni nech sa páči..
Naposledy upravil srnka dňa 26/1/2010, 14:54, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
MuFFin0 Vodič
Vek : 37 Registrácia : 25.01.2009 Počet príspevkov : 234 Auto : GIV 1,9 TDI 66kW AGR Bydlisko : BA-Karlova Ves
| Predmet: Re: čím všetkým sa dá oklamať kupujúci VW GOLFA IV? 26/1/2010, 11:24 | |
| najlepsie bude ked si zoberes so sebou niekoho kto ma VAG a rovno ti to pozre ci tam boli stacane km alebo nie... | |
|
| |
srnka Začiatočník
| Predmet: Re: čím všetkým sa dá oklamať kupujúci VW GOLFA IV? 26/1/2010, 11:37 | |
| - MuFFin0 napísal:
- najlepsie bude ked si zoberes so sebou niekoho kto ma VAG a rovno ti to pozre ci tam boli stacane km alebo nie...
ako to bude vediet neda sa to zistit len vo VW?..predpokladám že novšie golfy maju palubný počítač čiže km sa dajú stočiť len za pomoci softveru ktorý ten čo ich stočil ma ale ja nie | |
|
| |
mato88 VW Šialenec
Vek : 43 Registrácia : 08.08.2007 Počet príspevkov : 5940 Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v Bydlisko : Tlmače
| Predmet: Re: čím všetkým sa dá oklamať kupujúci VW GOLFA IV? 26/1/2010, 12:35 | |
| | |
|
| |
srnka Začiatočník
| Predmet: Re: čím všetkým sa dá oklamať kupujúci VW GOLFA IV? 27/1/2010, 16:01 | |
| ahoj prosim poradte ako ma neznalec aut vobec kupit golfa, ked golf vyzera tip - top, super ročník, super kilometre, ziadne známky povrchových uprav, cisty interier, neosuchana paka ani volant, existuje vobec nieco co dokaze odhalit skryte vady? | |
|
| |
Lue121 Autoškolák
Vek : 36 Registrácia : 26.10.2009 Počet príspevkov : 56 Auto : VW Golf IV 1,9TDI 81KW 110 PS
| Predmet: Re: čím všetkým sa dá oklamať kupujúci VW GOLFA IV? 27/1/2010, 20:25 | |
| - srnka napísal:
- ahoj prosim poradte ako ma neznalec aut vobec kupit golfa, ked golf vyzera tip - top, super ročník, super kilometre, ziadne známky povrchových uprav, cisty interier, neosuchana paka ani volant, existuje vobec nieco co dokaze odhalit skryte vady?
zistil by som si podla vlastnej skusenosti VIN kod a dal by som si ho niekomu(napr niekomu z klubakov) rozlustit...ze aka je podla VIN farba,vybava a celkovo vsetko, ci sedi podla VIN...sedacky sa menit daju a aj ine malickosti...ale uz len napr ak je podla VIN ina farba,alebo povodne nebol stresak a zrazu je original stresak,tak uz je to vec na zamyslenie. Ja osobne by som najskor riesil to s tym VIN..pretoze hladiet na volant,aky je zodraty je podla mna uplna hovadina...bud je tam aj tak novsi volant,alebo si niekto zmeni klasicky na 3ramenny volant,akurat z auta,ktore ma ozaj dost nabehane a uz ti vsetci vravia,ze to tvoje auto ma o 100tis km viac ako ti ukazuje...a samozrejme naopak.vymeni za novsi interier a kazdy skoci na to,ze auto ma ozaj nabehane tak malo km | |
|
| |
peto-vw Vodič
Vek : 49 Registrácia : 18.05.2008 Počet príspevkov : 228 Bydlisko : Kosice
| Predmet: Re: čím všetkým sa dá oklamať kupujúci VW GOLFA IV? 27/1/2010, 21:23 | |
| chod do servisu cez elzu ti ho preklepnu | |
|
| |
srnka Začiatočník
| Predmet: Re: čím všetkým sa dá oklamať kupujúci VW GOLFA IV? 28/1/2010, 09:42 | |
| bohuzial to auto je v cechach a never tomu ze mi dovolia ho vziat na kontrolu niekam pred kupov | |
|
| |
peto-vw Vodič
| Predmet: Re: čím všetkým sa dá oklamať kupujúci VW GOLFA IV? 28/1/2010, 11:11 | |
| ja robim s tym ked mi posles cele win viem ti ho preklepnut | |
|
| |
SABREX Profík
Vek : 112 Registrácia : 09.06.2008 Počet príspevkov : 1247 Auto : VW GOLF MKIV kombajn Bydlisko : D.K.
| Predmet: Re: čím všetkým sa dá oklamať kupujúci VW GOLFA IV? 28/1/2010, 13:06 | |
| daj odkaz na ten golf a budeme vedieť viac,ale ak si volal na to auto štýlom ,ako tu píšeš tak..... | |
|
| |
boraTDI Profík
Vek : 44 Registrácia : 09.04.2008 Počet príspevkov : 1091 Auto : GIV TDI GTI Bydlisko : SC
| Predmet: Re: čím všetkým sa dá oklamať kupujúci VW GOLFA IV? 28/1/2010, 14:37 | |
| kto má etku ti pozrie winko , ale ako píšu všetci oklamať sa dá všetkým a ničím , treba auto naštartovať za studena , ako klepe či vôbec niečo klepe , otvoriť kapotu pozrieť na motor ked je špinavý a sem tam kavpka oleja tak tomu by som skôr veril ako keď je vyblískaný, a volant ako všetci píšu a pedále to sú fámy pretože ked na tom jazdil niekto kto má desať prstenov na ruke tak ti zoderie volant za 100tis km ako keby najazdil 300tis , pedále tiež . Treba popozerať zvary na predných stlpikoch a na zadných ,či sedia dvere všetky zospodu prahy obúchané predná náprava a pod , predsa ked sa na aute jazdilo tak nemôže byť ako keby vyšlo z fabriky . a Km to je problém všetkých aút , ked je šikovný človek zmení tak že nevyčítaš. | |
|
| |
peto-vw Vodič
| Predmet: Re: čím všetkým sa dá oklamať kupujúci VW GOLFA IV? 28/1/2010, 15:11 | |
| pokial bolo servisovane v vw servise v ELZE su zaznamy viem ich pozriet podla win cisla ETKA je program na nahradne diely tam mozes len tipovat veci ktore ti treba opravit atd...... | |
|
| |
srnka Začiatočník
| Predmet: Re: čím všetkým sa dá oklamať kupujúci VW GOLFA IV? 28/1/2010, 17:58 | |
| chalani dik za vsetky rady...volali sme a cech uprimne povedal ze to auto malo kompletne menenu karoseriu este v rakusku..cize totalka | |
|
| |
boraTDI Profík
Vek : 44 Registrácia : 09.04.2008 Počet príspevkov : 1091 Auto : GIV TDI GTI Bydlisko : SC
| Predmet: Re: čím všetkým sa dá oklamať kupujúci VW GOLFA IV? 28/1/2010, 18:17 | |
| - peto-vw napísal:
- pokial bolo servisovane v vw servise v ELZE su zaznamy viem ich pozriet podla win cisla ETKA je program na nahradne diely tam mozes len tipovat veci ktore ti treba opravit atd......
nič v zlom ale povedz mi kto chodí z G IV do VW servisu keď má nabehaných 35tis tak ide do neznačkového keďže je o polovicu lacnejší a pečiatku dostane tiež . | |
|
| |
peto-vw Vodič
| Predmet: Re: čím všetkým sa dá oklamať kupujúci VW GOLFA IV? 28/1/2010, 18:37 | |
| no cudoval by si sa u nas je ich dost | |
|
| |
boraTDI Profík
| Predmet: Re: čím všetkým sa dá oklamať kupujúci VW GOLFA IV? 31/1/2010, 15:32 | |
| tak to sa čudujem lebo poznám dosť ľudí ktorý si kúpili nové autá a málokto s nimi jazdí do VW servisu , ja napr. chodím do seatu lebo tam robí môj mechanik, ale dajme tomu . Ja by som bol len rád keby to bolo takéto ľahké že pi kúpe si skontroluješ v systéme servis a vieš aké auto kupuješ ale sme stále na SK takže asi ešte veľmi dlho nie | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: čím všetkým sa dá oklamať kupujúci VW GOLFA IV? | |
| |
|
| |
| čím všetkým sa dá oklamať kupujúci VW GOLFA IV? | |
|