| DVERE | |
|
+12Marshall_G_IV pepo peto105L mizi mato500 Mirko_46 NR-VLADO ivco85 golfmanik macog4 baciluss vampir 16 posters |
|
Autor | Správa |
---|
NR-VLADO Autoškolák
Registrácia : 27.06.2008 Počet príspevkov : 127 Auto : VW Golf 1.9 TDI 110k AHF Bydlisko : Nitra
| Predmet: Re: DVERE 27/6/2008, 17:31 | |
| diky skusim to pozret lebo mi to neda spat.budem muset asi rozobrat tapacir ale to asi nie je take hrozne. | |
|
| |
ivco85 VW Junior
Vek : 39 Registrácia : 27.09.2007 Počet príspevkov : 2314 Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB Bydlisko : okr. Galanta
| Predmet: Re: DVERE 27/6/2008, 22:15 | |
| - NR-VLADO napísal:
- caute chcem sa opytat preco pri otvorenych dverach mi jedna strana svetla na dverach nesvieti a jedna mi svieti.Nemal niekto tento problem.V com mam hladat pricinu___?????
a ked otvoris tie dvere, v ktorych nesvieti ziarovka..tak rozvieti sa svetlo vo vnutri auta??..ak nie..moze byt zly mikrospinac ak ano...je mozne ze to je iba ziarovkou ako pise latik....problem preseknutych kablov by som uz v tom nevidel.na G4 uz nie... | |
|
| |
baciluss VW Junior
Vek : 44 Registrácia : 05.09.2007 Počet príspevkov : 2241 Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii) Bydlisko : VWalacky
| Predmet: Re: DVERE 28/6/2008, 01:05 | |
| Presne ako hovori ivco...ked nereaguje ani stropne svetlo tak je zavada v zamku. A ked budes mat cestu okolo MA tak sa zastav a ja ti to spravim | |
|
| |
Mirko_46 Začiatočník
Vek : 40 Registrácia : 09.06.2008 Počet príspevkov : 33 Auto : G4 1.6 16V
| Predmet: Re: DVERE 28/6/2008, 08:44 | |
| - NR-VLADO napísal:
- caute chcem sa opytat preco pri otvorenych dverach mi jedna strana svetla na dverach nesvieti a jedna mi svieti.Nemal niekto tento problem.V com mam hladat pricinu___?????
tak isto to mam aj ja a pravdepodobne je mikrospinac v prdeli... niekde som cital ze treba rozobrat respektive vytiahnut zamok, z neho vytiahnut ten plosak na ktorom je ten mikrospinac a prepajkovat neaky studeny spoj..nikdy som to nerobil takze sa bojim do toho pustit...ale dost ma to serie ked mi na aute nieco nefunguje | |
|
| |
ivco85 VW Junior
Vek : 39 Registrácia : 27.09.2007 Počet príspevkov : 2314 Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB Bydlisko : okr. Galanta
| Predmet: Re: DVERE 28/6/2008, 09:47 | |
| - Mirko_46 napísal:
- NR-VLADO napísal:
tak isto to mam aj ja a pravdepodobne je mikrospinac v prdeli... niekde som cital ze treba rozobrat respektive vytiahnut zamok, z neho vytiahnut ten plosak na ktorom je ten mikrospinac a prepajkovat neaky studeny spoj..nikdy som to nerobil takze sa bojim do toho pustit...ale dost ma to serie ked mi na aute nieco nefunguje no docent baciluss operuje tieto veci..takze on ti povie na 100% co a ako... | |
|
| |
mato500 Pilot
Registrácia : 08.01.2008 Počet príspevkov : 730 Auto : Golf IV TDI AJM Bydlisko : KS
| Predmet: Re: DVERE 28/6/2008, 11:14 | |
| ani mne nesvietilo vybral som svetielko so ziarovkou,pokrutil,zasvietila a od vtedy svieti najprv treba skusat tie najzakladnejsie veci ,az tak mysliet na tie ostatne | |
|
| |
ivco85 VW Junior
| Predmet: Re: DVERE 28/6/2008, 11:17 | |
| | |
|
| |
mato500 Pilot
Registrácia : 08.01.2008 Počet príspevkov : 730 Auto : Golf IV TDI AJM Bydlisko : KS
| Predmet: Re: DVERE 28/6/2008, 11:18 | |
| :D tak to ano ja len aby niektory nehladali chybu od konca skoda casu aj prace ... ale je to na kazdom z nas | |
|
| |
baciluss VW Junior
Vek : 44 Registrácia : 05.09.2007 Počet príspevkov : 2241 Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii) Bydlisko : VWalacky
| |
| |
Mirko_46 Začiatočník
| Predmet: Re: DVERE 29/6/2008, 08:26 | |
| no ja viem na isto ze chyba nieje v ziarovke kedze pri otvoreni dveri sa mi nerozviesti ani stropna lampa... baciluss ..daj neaky jednoduchy navod ako to opravit...do Malaciek to mam dost daleko zeby som za tebou skocil tapacir uz som mal dole ale ten plech pod nim este nie..toho zamku sa bojim, ze nieco doeebem a nepojde okrem svetielka aj zamykanie auta | |
|
| |
baciluss VW Junior
| Predmet: Re: DVERE 29/6/2008, 19:47 | |
| ked mas manual na GIV tak podla neho postupuj pre demontaz zamku. Ked nemas manual tak si ho stiahni....niekde tu je na stiahnutie. Ked das von zamok potrebujes torx T20, T10, a T9. Najprv oddel mechanicku cast od elektrickej(1xT20 a 1x T9) Povolit tieto dva sroby a rozdelit to(su tam dve zapadky). Nadalej ale tieto casti ostanu spojene dvoma kablami. Ked to zvladnes tak pouzi T10 na povolenie skrutiek co su dookola. Otoc si to tou hladsou stranou hore(strana kde zapada vlozka zamku) a jednou rukou ho chyt za konektor a pridrziavaj ho aby ostal so spodnou stranou a druhou oddel tu vrchnu stranu krytu. Ked to rozpolis tak sa snaz uz nicim nehybat. Uvidis tam spajkovane spoje hned vedla konektora...tie preletuj VSETKY ale tak ze pridaj viac cinu...nech tam je taka pevnejsia vrstva. No a uz to len v opacnom smere poskladaj. Drzim palce aby si nieco neurval a aby sa to podarilo. Jo a nemusis sa bat ze by pri rozoberani z toho vestrelila nejaka pruzinka... A pri montazi nezabudni citat manual...je tam jeden detail ktory je dobre dodrzat. Vela zdaru. | |
|
| |
Mirko_46 Začiatočník
| Predmet: Re: DVERE 30/6/2008, 16:36 | |
| - baciluss napísal:
- ked mas manual na GIV tak podla neho postupuj pre demontaz zamku. Ked nemas manual tak si ho stiahni....niekde tu je na stiahnutie. Ked das von zamok potrebujes torx T20, T10, a T9. Najprv oddel mechanicku cast od elektrickej(1xT20 a 1x T9) Povolit tieto dva sroby a rozdelit to(su tam dve zapadky). Nadalej ale tieto casti ostanu spojene dvoma kablami. Ked to zvladnes tak pouzi T10 na povolenie skrutiek co su dookola. Otoc si to tou hladsou stranou hore(strana kde zapada vlozka zamku) a jednou rukou ho chyt za konektor a pridrziavaj ho aby ostal so spodnou stranou a druhou oddel tu vrchnu stranu krytu. Ked to rozpolis tak sa snaz uz nicim nehybat. Uvidis tam spajkovane spoje hned vedla konektora...tie preletuj VSETKY ale tak ze pridaj viac cinu...nech tam je taka pevnejsia vrstva. No a uz to len v opacnom smere poskladaj. Drzim palce aby si nieco neurval a aby sa to podarilo. Jo a nemusis sa bat ze by pri rozoberani z toho vestrelila nejaka pruzinka... A pri montazi nezabudni citat manual...je tam jeden detail ktory je dobre dodrzat. Vela zdaru.
ked to tak citam..asi sa nato vyseriem :DD dik za navod | |
|
| |
ivco85 VW Junior
| Predmet: Re: DVERE 30/6/2008, 18:38 | |
| - Mirko_46 napísal:
- baciluss napísal:
- ked mas manual na GIV tak podla neho postupuj pre demontaz zamku. Ked nemas manual tak si ho stiahni....niekde tu je na stiahnutie. Ked das von zamok potrebujes torx T20, T10, a T9. Najprv oddel mechanicku cast od elektrickej(1xT20 a 1x T9) Povolit tieto dva sroby a rozdelit to(su tam dve zapadky). Nadalej ale tieto casti ostanu spojene dvoma kablami. Ked to zvladnes tak pouzi T10 na povolenie skrutiek co su dookola. Otoc si to tou hladsou stranou hore(strana kde zapada vlozka zamku) a jednou rukou ho chyt za konektor a pridrziavaj ho aby ostal so spodnou stranou a druhou oddel tu vrchnu stranu krytu. Ked to rozpolis tak sa snaz uz nicim nehybat. Uvidis tam spajkovane spoje hned vedla konektora...tie preletuj VSETKY ale tak ze pridaj viac cinu...nech tam je taka pevnejsia vrstva. No a uz to len v opacnom smere poskladaj. Drzim palce aby si nieco neurval a aby sa to podarilo. Jo a nemusis sa bat ze by pri rozoberani z toho vestrelila nejaka pruzinka... A pri montazi nezabudni citat manual...je tam jeden detail ktory je dobre dodrzat. Vela zdaru.
ked to tak citam..asi sa nato vyseriem :DD dik za navod tak bacilussove navody su vzdy take uno tuti ze to aj slepy podla nich posklada co ma jednu ruku.. takze len citaj..dychaj..a vsetko zmaknes... | |
|
| |
baciluss VW Junior
| Predmet: Re: DVERE 30/6/2008, 20:25 | |
| | |
|
| |
NR-VLADO Autoškolák
Registrácia : 27.06.2008 Počet príspevkov : 127 Auto : VW Golf 1.9 TDI 110k AHF Bydlisko : Nitra
| Predmet: Re: DVERE 30/6/2008, 20:32 | |
| Nemyslim ze to bude v ziarovke lebo niekedy sa to rozsvietilo niekedy nie ale teraz uz vobec sa to nerozsvieti tak to bude treba asi aj rozobrat cely tapacir ze ano. Este som ho nerozoberal ale nemal by to byt ziadny problem rozobrat. | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: DVERE 30/6/2008, 20:35 | |
| - NR-VLADO napísal:
- Nemyslim ze to bude v ziarovke lebo niekedy sa to rozsvietilo niekedy nie ale teraz uz vobec sa to nerozsvieti tak to bude treba asi aj rozobrat cely tapacir ze ano.
Este som ho nerozoberal ale nemal by to byt ziadny problem rozobrat. rozobrat tapaci nie je problem... ale ked si spomenul ze sem tam este svietilo a teraz uz vobec tak to bude jedine kontakt... |
|
| |
NR-VLADO Autoškolák
| Predmet: Re: DVERE 30/6/2008, 20:45 | |
| Takze dat dole tapacir a pozret kontakty. | |
|
| |
baciluss VW Junior
| Predmet: Re: DVERE 30/6/2008, 20:50 | |
| - NR-VLADO napísal:
- Takze dat dole tapacir a pozret kontakty.
NEEEE...dat dole tapecir, povolit sklo okna a rucne ho vysunut uplne hore az na doraz a papierovou paskou prilepit o ram dveri aby nahodou nespadlo, demontovat cely plech so stahovackou a az potom ked tak skontrolovat konektor ale tam je mala pravdepodobnost ze nieco najdes...bude to v zamku...bud tie spajovane spoje na 90% alebo priamo mikrospinac ktory je pevne uchyteny k tej mechanickej casti zamku 10% | |
|
| |
ivco85 VW Junior
| Predmet: Re: DVERE 30/6/2008, 21:05 | |
| - baciluss napísal:
- NR-VLADO napísal:
NEEEE...dat dole tapecir, povolit sklo okna a rucne ho vysunut uplne hore az na doraz a papierovou paskou prilepit o ram dveri aby nahodou nespadlo, demontovat cely plech so stahovackou a az potom ked tak skontrolovat konektor ale tam je mala pravdepodobnost ze nieco najdes...bude to v zamku...bud tie spajovane spoje na 90% alebo priamo mikrospinac ktory je pevne uchyteny k tej mechanickej casti zamku 10% nehovorim?? a podla tohto navodu si pritom mozes este aj zapalit... ale takto....ak to je v tom co vravime..mas asi zbytocne to rozoberat..ak sa sam nechces pustit do operacie.....pretoze ak to naozaj bude v tom mikrospinaci tak bude treba urobit to co pisal baciluss vyssie..teda to preletovat..takze otazka pre teba je..Idem do toho?? pretoze podla mna ked rozoberes dvere a velm i sa v tom nevyznas neuvidis nic ..iba motorceky a reprak... | |
|
| |
mizi Pretekár
Vek : 39 Registrácia : 23.04.2008 Počet príspevkov : 489 Auto : golf IV 1,9 TDI Bydlisko : trnava
| Predmet: Re: DVERE 5/7/2008, 02:31 | |
| - baciluss napísal:
- NR-VLADO napísal:
NEEEE...dat dole tapecir, povolit sklo okna a rucne ho vysunut uplne hore az na doraz a papierovou paskou prilepit o ram dveri aby nahodou nespadlo, demontovat cely plech so stahovackou a az potom ked tak skontrolovat konektor ale tam je mala pravdepodobnost ze nieco najdes...bude to v zamku...bud tie spajovane spoje na 90% alebo priamo mikrospinac ktory je pevne uchyteny k tej mechanickej casti zamku 10% haha badam ze ty budes mat tieto veci ako kazdodennu cinnost | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: DVERE | |
| |
|
| |
| DVERE | |
|