VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

DVERE

Goto down 
+12
Marshall_G_IV
pepo
peto105L
mizi
mato500
Mirko_46
NR-VLADO
ivco85
golfmanik
macog4
baciluss
vampir
16 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AutorSpráva
NR-VLADO
Autoškolák
Autoškolák
NR-VLADO

Male
Registrácia : 27.06.2008
Počet príspevkov : 127
Auto : VW Golf 1.9 TDI 110k AHF

DVERE - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: DVERE   DVERE - Stránka 2 Icon_minitime27/6/2008, 17:31

diky skusim to pozret lebo mi to neda spat.budem muset asi rozobrat tapacir ale to asi nie je take hrozne.
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male
Vek : 39
Registrácia : 27.09.2007
Počet príspevkov : 2314
Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB

DVERE - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: DVERE   DVERE - Stránka 2 Icon_minitime27/6/2008, 22:15

NR-VLADO napísal:
caute chcem sa opytat preco pri otvorenych dverach mi jedna strana svetla na dverach nesvieti a jedna mi svieti.Nemal niekto tento problem.V com mam hladat pricinu___?????
a ked otvoris tie dvere, v ktorych nesvieti ziarovka..tak rozvieti sa svetlo vo vnutri auta??..ak nie..moze byt zly mikrospinac
ak ano...je mozne ze to je iba ziarovkou ako pise latik....problem preseknutych kablov by som uz v tom nevidel.na G4 uz nie...
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 44
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

DVERE - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: DVERE   DVERE - Stránka 2 Icon_minitime28/6/2008, 01:05

Presne ako hovori ivco...ked nereaguje ani stropne svetlo tak je zavada v zamku. A ked budes mat cestu okolo MA tak sa zastav a ja ti to spravim Wink
Návrat hore Goto down
Mirko_46
Začiatočník
Začiatočník
Mirko_46

Male
Vek : 40
Registrácia : 09.06.2008
Počet príspevkov : 33
Auto : G4 1.6 16V

DVERE - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: DVERE   DVERE - Stránka 2 Icon_minitime28/6/2008, 08:44

NR-VLADO napísal:
caute chcem sa opytat preco pri otvorenych dverach mi jedna strana svetla na dverach nesvieti a jedna mi svieti.Nemal niekto tento problem.V com mam hladat pricinu___?????

tak isto to mam aj ja a pravdepodobne je mikrospinac v prdeli... niekde som cital ze treba rozobrat respektive vytiahnut zamok, z neho vytiahnut ten plosak na ktorom je ten mikrospinac a prepajkovat neaky studeny spoj..nikdy som to nerobil takze sa bojim do toho pustit...ale dost ma to serie ked mi na aute nieco nefunguje
Návrat hore Goto down
http://www.vw-club.sk
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male

DVERE - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: DVERE   DVERE - Stránka 2 Icon_minitime28/6/2008, 09:47

Mirko_46 napísal:
NR-VLADO napísal:

tak isto to mam aj ja a pravdepodobne je mikrospinac v prdeli... niekde som cital ze treba rozobrat respektive vytiahnut zamok, z neho vytiahnut ten plosak na ktorom je ten mikrospinac a prepajkovat neaky studeny spoj..nikdy som to nerobil takze sa bojim do toho pustit...ale dost ma to serie ked mi na aute nieco nefunguje
no docent baciluss operuje tieto veci..takze on ti povie na 100% co a ako... Very Happy
Návrat hore Goto down
mato500
Pilot
Pilot
mato500

Male
Registrácia : 08.01.2008
Počet príspevkov : 730
Auto : Golf IV TDI AJM

DVERE - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: DVERE   DVERE - Stránka 2 Icon_minitime28/6/2008, 11:14

ani mne nesvietilo Very Happy vybral som svetielko so ziarovkou,pokrutil,zasvietila a od vtedy svieti Very Happy najprv treba skusat tie najzakladnejsie veci ,az tak mysliet na tie ostatne Very Happy
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male

DVERE - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: DVERE   DVERE - Stránka 2 Icon_minitime28/6/2008, 11:17

mato556 napísal:
ani mne nesvietilo Very Happy vybral som svetielko so ziarovkou,pokrutil,zasvietila a od vtedy svieti Very Happy najprv treba skusat tie najzakladnejsie veci ,az tak mysliet na tie ostatne Very Happy
tak tak mato..mas pravdu..ale stymi zakladnymi vecami uz vzdy ratame..Smile
a preco nehladat problem tam kde nie je?? Very Happy ..by sme sa potom nudili..
Návrat hore Goto down
mato500
Pilot
Pilot
mato500

Male
Registrácia : 08.01.2008
Počet príspevkov : 730
Auto : Golf IV TDI AJM

DVERE - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: DVERE   DVERE - Stránka 2 Icon_minitime28/6/2008, 11:18

Very Happy:D tak to ano Very Happy
ja len aby niektory nehladali chybu od konca Very Happy
skoda casu aj prace ... ale je to na kazdom z nas Very Happy
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

DVERE - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: DVERE   DVERE - Stránka 2 Icon_minitime29/6/2008, 02:05

ivco85 napísal:
Mirko_46 napísal:
NR-VLADO napísal:

no docent baciluss operuje tieto veci..takze on ti povie na 100% co a ako... Very Happy
cyclops tak tak...mam na to chyrurgicke oddelenie u mna v garazi Laughing Kto chce nech pride a ja mu to za dobru cenu opravim.
Návrat hore Goto down
Mirko_46
Začiatočník
Začiatočník
Mirko_46

Male

DVERE - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: DVERE   DVERE - Stránka 2 Icon_minitime29/6/2008, 08:26

no ja viem na isto ze chyba nieje v ziarovke kedze pri otvoreni dveri sa mi nerozviesti ani stropna lampa...

baciluss ..daj neaky jednoduchy navod ako to opravit...do Malaciek to mam dost daleko zeby som za tebou skocil Sad

tapacir uz som mal dole ale ten plech pod nim este nie..toho zamku sa bojim, ze nieco doeebem a nepojde okrem svetielka aj zamykanie auta Very Happy
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

DVERE - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: DVERE   DVERE - Stránka 2 Icon_minitime29/6/2008, 19:47

ked mas manual na GIV tak podla neho postupuj pre demontaz zamku. Ked nemas manual tak si ho stiahni....niekde tu je na stiahnutie. Ked das von zamok potrebujes torx T20, T10, a T9. Najprv oddel mechanicku cast od elektrickej(1xT20 a 1x T9) Povolit tieto dva sroby a rozdelit to(su tam dve zapadky). Nadalej ale tieto casti ostanu spojene dvoma kablami. Ked to zvladnes tak pouzi T10 na povolenie skrutiek co su dookola. Otoc si to tou hladsou stranou hore(strana kde zapada vlozka zamku) a jednou rukou ho chyt za konektor a pridrziavaj ho aby ostal so spodnou stranou a druhou oddel tu vrchnu stranu krytu. Ked to rozpolis tak sa snaz uz nicim nehybat. Uvidis tam spajkovane spoje hned vedla konektora...tie preletuj VSETKY ale tak ze pridaj viac cinu...nech tam je taka pevnejsia vrstva. No a uz to len v opacnom smere poskladaj. Drzim palce aby si nieco neurval a aby sa to podarilo. Jo a nemusis sa bat ze by pri rozoberani z toho vestrelila nejaka pruzinka... A pri montazi nezabudni citat manual...je tam jeden detail ktory je dobre dodrzat. Vela zdaru.
Návrat hore Goto down
Mirko_46
Začiatočník
Začiatočník
Mirko_46

Male

DVERE - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: DVERE   DVERE - Stránka 2 Icon_minitime30/6/2008, 16:36

baciluss napísal:
ked mas manual na GIV tak podla neho postupuj pre demontaz zamku. Ked nemas manual tak si ho stiahni....niekde tu je na stiahnutie. Ked das von zamok potrebujes torx T20, T10, a T9. Najprv oddel mechanicku cast od elektrickej(1xT20 a 1x T9) Povolit tieto dva sroby a rozdelit to(su tam dve zapadky). Nadalej ale tieto casti ostanu spojene dvoma kablami. Ked to zvladnes tak pouzi T10 na povolenie skrutiek co su dookola. Otoc si to tou hladsou stranou hore(strana kde zapada vlozka zamku) a jednou rukou ho chyt za konektor a pridrziavaj ho aby ostal so spodnou stranou a druhou oddel tu vrchnu stranu krytu. Ked to rozpolis tak sa snaz uz nicim nehybat. Uvidis tam spajkovane spoje hned vedla konektora...tie preletuj VSETKY ale tak ze pridaj viac cinu...nech tam je taka pevnejsia vrstva. No a uz to len v opacnom smere poskladaj. Drzim palce aby si nieco neurval a aby sa to podarilo. Jo a nemusis sa bat ze by pri rozoberani z toho vestrelila nejaka pruzinka... A pri montazi nezabudni citat manual...je tam jeden detail ktory je dobre dodrzat. Vela zdaru.

ked to tak citam..asi sa nato vyseriem :DD
dik za navod
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male

DVERE - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: DVERE   DVERE - Stránka 2 Icon_minitime30/6/2008, 18:38

Mirko_46 napísal:
baciluss napísal:

dik za navod
tak bacilussove navody su vzdy take uno tuti ze to aj slepy podla nich posklada co ma jednu ruku.. Very Happy
takze len citaj..dychaj..a vsetko zmaknes... Smile
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

DVERE - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: DVERE   DVERE - Stránka 2 Icon_minitime30/6/2008, 20:25

ivco85 napísal:
Mirko_46 napísal:
baciluss napísal:

dik za navod
tak bacilussove navody su vzdy take uno tuti ze to aj slepy podla nich posklada co ma jednu ruku.. Very Happy
takze len citaj..dychaj..a vsetko zmaknes... Smile
Z tych tvojich poznamok ma raz klepne ivco Laughing Laughing Laughing ...strasny rehot som spustil ked som si to precital.
Návrat hore Goto down
NR-VLADO
Autoškolák
Autoškolák
NR-VLADO

Male

DVERE - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: DVERE   DVERE - Stránka 2 Icon_minitime30/6/2008, 20:32

Nemyslim ze to bude v ziarovke lebo niekedy sa to rozsvietilo niekedy nie ale teraz uz vobec sa to nerozsvieti tak to bude treba asi aj rozobrat cely tapacir ze ano.
Este som ho nerozoberal ale nemal by to byt ziadny problem rozobrat.
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

DVERE - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: DVERE   DVERE - Stránka 2 Icon_minitime30/6/2008, 20:35

NR-VLADO napísal:
Nemyslim ze to bude v ziarovke lebo niekedy sa to rozsvietilo niekedy nie ale teraz uz vobec sa to nerozsvieti tak to bude treba asi aj rozobrat cely tapacir ze ano.
Este som ho nerozoberal ale nemal by to byt ziadny problem rozobrat.

rozobrat tapaci nie je problem... ale ked si spomenul ze sem tam este svietilo a teraz uz vobec tak to bude jedine kontakt...
Návrat hore Goto down
NR-VLADO
Autoškolák
Autoškolák
NR-VLADO

Male

DVERE - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: DVERE   DVERE - Stránka 2 Icon_minitime30/6/2008, 20:45

Takze dat dole tapacir a pozret kontakty.
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

DVERE - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: DVERE   DVERE - Stránka 2 Icon_minitime30/6/2008, 20:50

NR-VLADO napísal:
NEEEE...dat dole tapecir, povolit sklo okna a rucne ho vysunut uplne hore az na doraz a papierovou paskou prilepit o ram dveri aby nahodou nespadlo, demontovat cely plech so stahovackou a az potom ked tak skontrolovat konektor ale tam je mala pravdepodobnost ze nieco najdes...bude to v zamku...bud tie spajovane spoje na 90% alebo priamo mikrospinac ktory je pevne uchyteny k tej mechanickej casti zamku 10%
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male

DVERE - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: DVERE   DVERE - Stránka 2 Icon_minitime30/6/2008, 21:05

baciluss napísal:
NR-VLADO napísal:
NEEEE...dat dole tapecir, povolit sklo okna a rucne ho vysunut uplne hore az na doraz a papierovou paskou prilepit o ram dveri aby nahodou nespadlo, demontovat cely plech so stahovackou a az potom ked tak skontrolovat konektor ale tam je mala pravdepodobnost ze nieco najdes...bude to v zamku...bud tie spajovane spoje na 90% alebo priamo mikrospinac ktory je pevne uchyteny k tej mechanickej casti zamku 10%
nehovorim?? Very Happy a podla tohto navodu si pritom mozes este aj zapalit... Very Happy
ale takto....ak to je v tom co vravime..mas asi zbytocne to rozoberat..ak sa sam nechces pustit do operacie.....pretoze ak to naozaj bude v tom mikrospinaci tak bude treba urobit to co pisal baciluss vyssie..teda to preletovat..takze otazka pre teba je..Idem do toho?? pretoze podla mna ked rozoberes dvere a velm i sa v tom nevyznas neuvidis nic ..iba motorceky a reprak... Very Happy
Návrat hore Goto down
mizi
Pretekár
Pretekár
mizi

Male
Registrácia : 23.04.2008
Počet príspevkov : 489
Auto : golf IV 1,9 TDI

DVERE - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: DVERE   DVERE - Stránka 2 Icon_minitime5/7/2008, 02:31

baciluss napísal:
NR-VLADO napísal:

haha badam ze ty budes mat tieto veci ako kazdodennu cinnost Laughing
Návrat hore Goto down
Sponsored content

DVERE - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: DVERE   DVERE - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

DVERE
Návrat hore 
Strana 2 z 4Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» dvere
» 5 dvere
» piate dvere
» 5 dvere problem
» soferove dvere

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Exteriér-
Prejdi na: