mcelroy Autoškolák
Vek : 39 Registrácia : 16.04.2009 Počet príspevkov : 75 Auto : VW Golf 1,9TDI 74KW, 101PS, AXR Bydlisko : Bratislava
| Predmet: Nulovanie radia 19/1/2010, 08:30 | |
| caute, po tom ako mi daky fetak minuly tyzden rozbil okno a vytiahol stare radio, kupil som teda nove, ale stavalo sa mi to, ze ked som vytiahol kluc zo zapalovania, znulovalo sa, teda vsetky nastavenia aj ulozene radiostanice... tak som ho bol po tyzdni reklamovat, vybral som si nove, uz ina znacka (JVC)... dufal som, ze problem je vyrieseny... ale akonahle vytiahnem kluc, tak sa znuluju nastavenia... ako stanice FM ostanu ulozene nastastie, ale znuluje sa nastavenie radia ako EQ, spusti sa DEMO na zaciatku a podobne... zapojene je dobre, takze netusim, co s tym moze byt... vie dakto poradit? | |
|
matosik Začiatočník
Vek : 46 Registrácia : 25.03.2009 Počet príspevkov : 14 Auto : vw Golf IV 1,6SR Bydlisko : Priewvidza
| Predmet: Re: Nulovanie radia 19/1/2010, 15:37 | |
| http://www.vwgolf-club.net/forum-f55/topic-t5130.htm .....treba lepsie hladat | |
|
mcelroy Autoškolák
Vek : 39 Registrácia : 16.04.2009 Počet príspevkov : 75 Auto : VW Golf 1,9TDI 74KW, 101PS, AXR Bydlisko : Bratislava
| Predmet: Re: Nulovanie radia 20/1/2010, 13:08 | |
| Akože netuším, že o čom sa tam točí... No nejak to vyriešim asi v servise, toto asi nezvládnem bez pomoci veru... | |
|
Ducho_1 Začiatočník
Registrácia : 26.12.2009 Počet príspevkov : 26 Auto : VW Golf 1.6 SR 2000
| Predmet: Re: Nulovanie radia 14/3/2010, 20:41 | |
| No to staci len prehodit kable ja som mal to iste som si kupil new radio a tiez sa mi nulovalo po vytiahnuti kluca, ale zozadu by mali byt take kable zlty a cerveny a staci ich len premenit zlty spojit s cervenym a cerveny zo zltym a je to vyriesene, keby to nefungovalo prinajhorsiom spali len poistku ale malo by to fungovat. mne to fungovalo! isto aj v papieroch som mal napisany ten navod lebo radio som si kupoval s Anglicka a oni to maju opacne ako vsetko | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: Nulovanie radia | |
| |
|