A co tak dat stretko pred CASOSPORTOM????ja som Kosican a ak mam pravdu povedat nece sa mi moc trepat do Idi medzi Nasu MENSINU.....
a mozme dat nejake pristupne???cca po 2ecka a podla ucasti sa kupa vecci navarime gulas a bude fasa.........a jahodna suhlasim.....aj parkovisko je a aj miest..aj sicko....
TORNADO Autoškolák
Vek : 42 Registrácia : 14.06.2009 Počet príspevkov : 143 Auto : VW Golf III 1,9 TDI GT Special, 1Z Bydlisko : VT
No počuj, jaka IDa? My sme sa dohodli, že Bukovec a už nebudeme vymýšlat a že každy z domu niečo prinesie ako zemiaky, cibula atd. Ved každý vie čo ide do Gulášu. A neviem si predstavit robit zbierku po 2éčka na parkovisku a potom ešte ist na nákup a potom kam? Pred casosportom budemem varit ten guláš? Ja som povedal, podme na jahodnú alebo alpinku kde sa dá posediet a jedlo sa kúpi každý čo chce. Lebo ked bude riadna kosa verím temu že každý bude chciet ist niekam do tepla a nie jebkat sa v zime s gulášom. Takže aj na Bukovci sa dá posediet v reštike i ked je drahá jak luxusná štetka. Na alpinke je lacno a na jahodnej sa to tiež dá.
Vewo Autoškolák
Vek : 38 Registrácia : 04.11.2009 Počet príspevkov : 89 Auto : VW Golf IV 1,9TDI Bydlisko : KOŠICE
Ako nepoxopil si ma...ze dat stretko aj pred Casosportom...pred Steel arenou...abo kde sa bude dat.....a to s tym skladanim bol len navrh.....ja by som skocil na nakup vsetko pripravil a kde len budeme ci jahodna ci bankov....by sa uvarilo a potom by sme sa poskladaly .....xapes???? len som dal navrh nic viac nemusis sa hned rozculovat...kamo....
Vewo Autoškolák
Vek : 38 Registrácia : 04.11.2009 Počet príspevkov : 89 Auto : VW Golf IV 1,9TDI Bydlisko : KOŠICE
nie nie ziadna ida, ziadna jahodna, idzeme na bukovec tam fajne. Problem je pani, ze ako nie je problem. Len zamyslal sa uz niekto nad kotlikom, lebo ja mam aj 3nozku aj kotlik, ale len 3l. Ako po pravde tych 3l mozem mat aj 20 a to bez srandy, ale len 3l.
Vewo Autoškolák
Neni problem mam 50L kotlik...a v tom mozes navarit aj 10-15-20....podla ludi...ak sa takto rozhodneme treba potom nahlasit istu ucast.... A pitbull nie niesom gej......som na holky len moja prva VW stretavka...nic viac....tot vsio......
Pit-Bull Pretekár
Registrácia : 25.03.2009 Počet príspevkov : 397 Auto : VW GOLF VI / Yamaha R6
dobre super pane, ono v podstate toto 19 mozno az v den 20.02 uvidime ake bude pocasie a podla toho aby sme zbytocne nebrali so sebou suroviny tak sa cca okolo tej 10:00 tu napise ANO ide sa gulasovat alebo NIE neide sa gulasovat no kazdopadne stretneme sa pred STEEL ARENOU a pojdeme na Bukovec alebo tam na ten motorest... No zatial plati BUKOVEC > GULASOVICA kazdy vezme nejaky kusok maska, zemiacky, zeleninku len poprosim vas neprehanajte to ked nas bude 5 - 10 netreba toho na tony!
Vewo Autoškolák
Ľudiaaaaa!!!!! Prestaňte už s tým varením! Asi každý z nás má 1 Euro na horúci guláš, nad ktorým nemusíme mrznúúúúť! Vonku môžeme variť aj v máji, keď bude pekné počasie a môžu tam prísť aj naše rodiny (kto teda ju má) - alebo vy to chcete realizovať opačne??? Radšej teraz mrznúť a v máji, alebo niekedy v lete si sadnúť niekde do reštiky??? Navrhujem hlasovanie: nech každý, kto príde, napíše aj to, či chce variť ten guláš na Bukovci, alebo radšej posedieť niekde v teple... A keby náhodou varičov gulášu bolo viac, tak "menšina" nech si donesie okrem surovín aj korčule, a kým nám ten guláš uvaria, zahráme si hokej na Bukovci...
Pit-Bull Pretekár
cujes ci nastavim 26stupne v motoru a mozes se vyhrievat len sedadla nemam vyhrievane... no sak jasne co v lete budem v teple opekat teraz sa zohrejem a aj najem . co za 1€ sa mi tam cely personal z restiky vyflusa
TORNADO Autoškolák
Vek : 42 Registrácia : 14.06.2009 Počet príspevkov : 143 Auto : VW Golf III 1,9 TDI GT Special, 1Z Bydlisko : VT
dobre super pane, ono v podstate toto 19 mozno az v den 20.02 uvidime ake bude pocasie a podla toho aby sme zbytocne nebrali so sebou suroviny tak sa cca okolo tej 10:00 tu napise ANO ide sa gulasovat alebo NIE neide sa gulasovat no kazdopadne stretneme sa pred STEEL ARENOU a pojdeme na Bukovec alebo tam na ten motorest... No zatial plati BUKOVEC > GULASOVICA kazdy vezme nejaky kusok maska, zemiacky, zeleninku len poprosim vas neprehanajte to ked nas bude 5 - 10 netreba toho na tony!
Čo sa zvýší pošleme na Haiti
Pit-Bull Pretekár