VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Problem s rýchlomerom

Goto down 
5 posters
AutorSpráva
Enrique255
Začiatočník
Začiatočník

Male
Registrácia : 04.09.2009
Počet príspevkov : 4
Auto : vw Golf 4 TDI 81 KW AHF

Problem s rýchlomerom Empty
OdoslaťPredmet: Problem s rýchlomerom   Problem s rýchlomerom Icon_minitime8/1/2010, 12:56

čafte nevie niekto z vás mi poradiť čo s mojími budíkmi je??? pri 90- mi ukazujú iba 70. Dá sa to nastaviť??? alebo mi treba nové čidlo??
Návrat hore Goto down
IV Golf
Začiatočník
Začiatočník

Male
Vek : 41
Registrácia : 08.01.2010
Počet príspevkov : 44
Auto : IV. Golf; 1,6SR; AKL; r.v. 98; 5dv; tm. modrá perleť

OdoslaťPredmet: Re: Problem s rýchlomerom   Problem s rýchlomerom Icon_minitime8/2/2010, 12:10

Toto by aj mňa zaujímalo. Niekde som to tu čítal, tuším v téme dorábka PC ale konkrétne k tomu nikto nič nenapísal. Kamoš má tiež golfa IV a keď sme vlani išli do Chorvátska na dovolenku tak jemu cestu ukázalo len cca 850 km a mne 1000km. Má 1,4 16V 98
Návrat hore Goto down
boraTDI
Profík
Profík
boraTDI

Male
Vek : 44
Registrácia : 09.04.2008
Počet príspevkov : 1091
Auto : GIV TDI GTI

OdoslaťPredmet: Re: Problem s rýchlomerom   Problem s rýchlomerom Icon_minitime8/2/2010, 12:28

citácia :
čafte nevie niekto z vás mi poradiť čo s mojími budíkmi je??? pri 90- mi ukazujú iba 70. Dá sa to nastaviť??? alebo mi treba nové čidlo??

Podľa mňa je to čidlo teploty , trebavymeniť ved to nestojí veľa

citácia :
Kamoš má tiež golfa IV a keď sme vlani išli do Chorvátska na dovolenku tak jemu cestu ukázalo len cca 850 km a mne 1000km. Má 1,4 16V 98
podľa mňa je problém v budíkoch bud niekto menila neprispôsobil poriadne alebo kolesami mne na bore ukázovalo na budíkoch 50 a išiel som reálne 65 ale to som zistil až neskôr keď ma dvakrát zeleni namerali , a potom vysvitlo že budíky na TDI mám z benzína
Návrat hore Goto down
ciiita
Pretekár
Pretekár
ciiita

Male
Vek : 37
Registrácia : 15.05.2008
Počet príspevkov : 371
Auto : W Golf V 1.9 Tdi Sportline

OdoslaťPredmet: Re: Problem s rýchlomerom   Problem s rýchlomerom Icon_minitime8/2/2010, 16:13

ved rychlost zavisi od toho ake velke elektrony tam mas ked mas velke balony tak ti to ubera a ta malych pribera najpresnejsie je to ked ta mas take ake maju byt teda predpisane a nastavit sa do ta tusim cez vag treba skusit
Návrat hore Goto down
boraTDI
Profík
Profík
boraTDI

Male
Vek : 44
Registrácia : 09.04.2008
Počet príspevkov : 1091
Auto : GIV TDI GTI

OdoslaťPredmet: Re: Problem s rýchlomerom   Problem s rýchlomerom Icon_minitime8/2/2010, 17:38

dá sa nastaviť v tolerancii +-10% tuším ale keď je taký rozdiel tak asi bude zrada niekde inde
Návrat hore Goto down
actor4
Autoškolák
Autoškolák
actor4

Registrácia : 11.08.2008
Počet príspevkov : 94

OdoslaťPredmet: Re: Problem s rýchlomerom   Problem s rýchlomerom Icon_minitime27/2/2010, 20:57

Ja mam teiz nieco take? Budik mi ukazuje 60 a realne idem 50. Ale mne to vyhovuje. Ja to poznam. a ked idem s niekym po dialnici a valim si to alebo v dedine tak ´mi spolujazci hovoria ze ako je mozne ze K..va teba preco nezastavia ked furt prekracujes rychlost: )
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Problem s rýchlomerom   Problem s rýchlomerom Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Problem s rýchlomerom
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» problem s ABS
» mam problem
» mam problem
» klesanie otacok

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: