VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

palivový filter - poradte

Goto down 
3 posters
AutorSpráva
DominikVF
Autoškolák
Autoškolák
DominikVF

Male
Vek : 38
Registrácia : 18.09.2009
Počet príspevkov : 122
Auto : golf5 1,9 TDi 77 kW (chip 140 PS 315 NM).. 2006 (model 2007)

palivový filter - poradte Empty
OdoslaťPredmet: palivový filter - poradte   palivový filter - poradte Icon_minitime4/1/2010, 15:46

Zdravím vás. Objednal som cez net filtre, vzduchový, peľový, olejový, palivový ... bol som dať vymeniť v servise a palivový filter nieje zhodny s mojim (čo som mal založený) ... je to iný filter tak mi ho ten v servise objednal predomnou telefonicky z jednej predajne .. Poobede mal dojst a dosiel filter presne ten isty aky som si ja objednal cez net... Sú viac typy filtrov na 1,9 TDi 77 KW 2006 ročník ? alebo ja mam tam niečo vymenené ,že to nesedí? Dakujem za odpovede...

Filter ktorý som si objednal má označenie Hengst E72KP D107
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male
Vek : 39
Registrácia : 27.09.2007
Počet príspevkov : 2314
Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB

OdoslaťPredmet: Re: palivový filter - poradte   palivový filter - poradte Icon_minitime4/1/2010, 18:32

neviem co ste objednali..ale v tvojom pripade by tam mala ist vlozka s VAG cislom
1K0 127 434B....je to presne ten isty filter ako ide do vsetkych VW group s rovnakym motorom...teda najma do octavie II 77kW PD
Návrat hore Goto down
DominikVF
Autoškolák
Autoškolák
DominikVF

Male
Vek : 38
Registrácia : 18.09.2009
Počet príspevkov : 122
Auto : golf5 1,9 TDi 77 kW (chip 140 PS 315 NM).. 2006 (model 2007)

OdoslaťPredmet: Re: palivový filter - poradte   palivový filter - poradte Icon_minitime4/1/2010, 20:19

presne ten filter mám teraz v aute..a ten aj zhánam... dakujem pekne... ja som objednaval cez olejposta.sk a prišiel mi zlý filter... ale zaujímavé že z predajne autokelly mi tiež poslali ten zlý filter , resp. čo ho doniesli do toho servisu... tak ja tam zajtra zajdem osobne a budem pytať tento.. este raz dik..
Návrat hore Goto down
MarekP
Autoškolák
Autoškolák
MarekP

Male
Vek : 41
Registrácia : 10.02.2009
Počet príspevkov : 107
Auto : VW G5, 1.9TDI, VW Passat 2.0TDI SportLine (125kW DSG), Tatra 613

OdoslaťPredmet: Re: palivový filter - poradte   palivový filter - poradte Icon_minitime14/1/2010, 14:17

No, na moj motor existuju dva rozne druhy palivovych filtrov (jeden ma vacsi ten stredovy otvor a druhy ma mensi). Tiez sa mi stalo, ze ked som si ho bol prvy krat kupovat predavac mi podla katalogu nasiel prave ten zly druh (ten s vacsim stredovym otvorom), ale nastastie ked som prisiel do servisu, tak tam mali ten spravny typ (ten s mensim stredovym otvorom) a vymenili mi ho. Servisak tiez hovoril, ze su dva typy a niekedy je v tom chaos.
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: palivový filter - poradte   palivový filter - poradte Icon_minitime

Návrat hore Goto down

palivový filter - poradte
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» palivovy filter
» palivovy filter alebo sitko v nadrzi

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF V 2003-2009 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: