VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

PLSSS pomôžte ! !! !! ! ... zapojenie vyhrievaných sedadiel ... každa rada dobra

Goto down 
3 posters
AutorSpráva
demik32
Vodič
Vodič
demik32

Male
Vek : 31
Registrácia : 14.06.2009
Počet príspevkov : 175
Auto : Golf 3 - TDI GTI , 5 dv. , koža,xenon,klima,ABG,4x el. okna, el. zrkadla , vyhrievane sedadla

PLSSS pomôžte ! !! !! ! ... zapojenie vyhrievaných sedadiel ... každa rada dobra Empty
OdoslaťPredmet: PLSSS pomôžte ! !! !! ! ... zapojenie vyhrievaných sedadiel ... každa rada dobra   PLSSS pomôžte ! !! !! ! ... zapojenie vyhrievaných sedadiel ... každa rada dobra Icon_minitime26/12/2009, 22:24

pekny den prajem Smile

mám taky problem , dávam do svojho golfa sedačky v koži a chcem napjiť a spojazdniť aj vyhrievanie, chcem sa spýtať kto má nejakú schému na elektriku vyhrievania na celu kabelaž vyhrievania, alebo kto vie poradiť ako to zapojiť aspon do sedadla podľa farieb alebo tak aby to šlo ... mám aj ovladanie s prístrojovky ... pls kto vie hocijake info toom alebo ma hocijaku schemu sem stým alebo na mail demik32@azet.sk prikladám nejaké foto ... DVA HNEDE KABLI KTORE SU NA FOTKE ODSTRIHNUTE IDU DO OPERADLA MUSEL SOM ICH TERAZ DOSTRIHNUT ABY SOM TO ROZOBRAL PLSSS pomôžte ! !! !! ! ... zapojenie vyhrievaných sedadiel ... každa rada dobra Pic0315 PLSSS pomôžte ! !! !! ! ... zapojenie vyhrievaných sedadiel ... každa rada dobra W2048 PLSSS pomôžte ! !! !! ! ... zapojenie vyhrievaných sedadiel ... každa rada dobra Pic0316 PLSSS pomôžte ! !! !! ! ... zapojenie vyhrievaných sedadiel ... každa rada dobra W2048 PLSSS pomôžte ! !! !! ! ... zapojenie vyhrievaných sedadiel ... každa rada dobra Pic0317 PLSSS pomôžte ! !! !! ! ... zapojenie vyhrievaných sedadiel ... každa rada dobra W2048 PLSSS pomôžte ! !! !! ! ... zapojenie vyhrievaných sedadiel ... každa rada dobra Pic0318 PLSSS pomôžte ! !! !! ! ... zapojenie vyhrievaných sedadiel ... každa rada dobra W2048
Návrat hore Goto down
Jojo sdi
Pretekár
Pretekár
Jojo sdi

Male
Vek : 50
Registrácia : 13.02.2009
Počet príspevkov : 490
Auto : GOLF 4 2001 1,9SDI AQM Uspávač hadov

PLSSS pomôžte ! !! !! ! ... zapojenie vyhrievaných sedadiel ... každa rada dobra Empty
OdoslaťPredmet: Re: PLSSS pomôžte ! !! !! ! ... zapojenie vyhrievaných sedadiel ... každa rada dobra   PLSSS pomôžte ! !! !! ! ... zapojenie vyhrievaných sedadiel ... každa rada dobra Icon_minitime26/12/2009, 22:37

Skus tu : http://www.vwgolf-club.net/forum-f27/topic-t3457.htm
Návrat hore Goto down
demik32
Vodič
Vodič
demik32

Male
Auto : Golf 3 - TDI GTI , 5 dv. , koža,xenon,klima,ABG,4x el. okna, el. zrkadla , vyhrievane sedadla

OdoslaťPredmet: Re: PLSSS pomôžte ! !! !! ! ... zapojenie vyhrievaných sedadiel ... každa rada dobra   PLSSS pomôžte ! !! !! ! ... zapojenie vyhrievaných sedadiel ... každa rada dobra Icon_minitime9/1/2010, 22:09

nikto nevie nič otom ? Sad aspon ak by niekto vedel ako to funguje, ako to pozapájať na priamo aby to hrialo hoci cez nejaký osobitný vypínač ... LEN NEH MI TO VYHRIEVA , plssssssssssssssssss
Návrat hore Goto down
Petkoj
Začiatočník
Začiatočník

Male
Vek : 36
Registrácia : 24.05.2009
Počet príspevkov : 47

OdoslaťPredmet: Re: PLSSS pomôžte ! !! !! ! ... zapojenie vyhrievaných sedadiel ... každa rada dobra   PLSSS pomôžte ! !! !! ! ... zapojenie vyhrievaných sedadiel ... každa rada dobra Icon_minitime17/1/2010, 20:17

riesim ten isty problem. Skusal som zapojit priamo napajanie na tu sedacku ale tak pomaly sa to nahrieva. Tak neviem ci je daco sedacka chybna alebo co. Nemam nic viac tak som chcel ze to dam napriamo nech to ide naplno ale tak po 15min sa nahriala kus cez kozu tak neviem kde je chyba. PLSSS pomôžte ! !! !! ! ... zapojenie vyhrievaných sedadiel ... každa rada dobra Kopfschuettel
Návrat hore Goto down
demik32
Vodič
Vodič
demik32

Male

OdoslaťPredmet: Re: PLSSS pomôžte ! !! !! ! ... zapojenie vyhrievaných sedadiel ... každa rada dobra   PLSSS pomôžte ! !! !! ! ... zapojenie vyhrievaných sedadiel ... každa rada dobra Icon_minitime17/1/2010, 20:30

a napriamo ako si to napojil ? tam idu d operadla dvadrôty a do sedaku 4 ... skusim tak na priamo ako ty a uvidiem či tiež 15 minut bude hriať 
Návrat hore Goto down
Petkoj
Začiatočník
Začiatočník

Male

OdoslaťPredmet: Re: PLSSS pomôžte ! !! !! ! ... zapojenie vyhrievaných sedadiel ... každa rada dobra   PLSSS pomôžte ! !! !! ! ... zapojenie vyhrievaných sedadiel ... každa rada dobra Icon_minitime17/1/2010, 20:41

prve som vytahol to rele co tam je s toho konektora.
a potom som si zobral ohmmeter nastavil na najnizsi rozsah a zmeral ci to ma odpor tusim to bol cierny a hnedy a ked ti ukaze tak by mala byt sedacka OK a tam pripojis 12V ale ma to odber tak 4.5A takze odporucam zapojit na nejaky dobry zdroj alebo nabijacku.

mas tu vyhodu ze to mas rozobrate ja to mam v aute tak nemam k tomu taky pristup priamo ako ty takze by si mal rychlo zistit ci to bude hriat alebo co a ja cez kozenu sedacku neviem ci preto ze koza tak pomalsie to ide alebo co cez potah viem ze to raz dva hreje az hori zadok a tu nic moc. a nato ze 4.5A bere jedna sedacka.
Návrat hore Goto down
Petkoj
Začiatočník
Začiatočník

Male

OdoslaťPredmet: Re: PLSSS pomôžte ! !! !! ! ... zapojenie vyhrievaných sedadiel ... každa rada dobra   PLSSS pomôžte ! !! !! ! ... zapojenie vyhrievaných sedadiel ... každa rada dobra Icon_minitime18/1/2010, 12:15

len prave uvazujem ze ci to nahodou nema ochranu nejaku ze tam nemozes dat napriamo 12V a plny prud. musim otestovat nejaky odpor tam dat lebo tak by sa ti nazhavila sedacka uplne takze mozno to ma nejaku ochranu este. PLSSS pomôžte ! !! !! ! ... zapojenie vyhrievaných sedadiel ... každa rada dobra Icon_scratch
Návrat hore Goto down
Petkoj
Začiatočník
Začiatočník

Male

OdoslaťPredmet: Re: PLSSS pomôžte ! !! !! ! ... zapojenie vyhrievaných sedadiel ... každa rada dobra   PLSSS pomôžte ! !! !! ! ... zapojenie vyhrievaných sedadiel ... každa rada dobra Icon_minitime19/1/2010, 15:31

Tak podla toho co citam tak to vypada ze musis ist cez to rele co tam je 59 lebo inak to asi nepojde. Len este zistit kde sa pripaja 12V zeby ho neodpalilo este musim pohladat na nete. PLSSS pomôžte ! !! !! ! ... zapojenie vyhrievaných sedadiel ... každa rada dobra Icon_evil
Návrat hore Goto down
demik32
Vodič
Vodič
demik32

Male

OdoslaťPredmet: Re: PLSSS pomôžte ! !! !! ! ... zapojenie vyhrievaných sedadiel ... každa rada dobra   PLSSS pomôžte ! !! !! ! ... zapojenie vyhrievaných sedadiel ... každa rada dobra Icon_minitime29/1/2010, 23:26

fuuuuu som si nevsimol ze tu je nieco nove az teraz Sad ..... tak ono to ma asi poriadny odber .......... mame doma aj golf 4 s vyhrievanymi sedačkami original a ked je naštartovane auto nahreje niet kedy ale ked len pretočim kľuč a zapnem vyhrievanie bez naštartovaneho motora tak to trva oveľa oveľa dlhšie dokedy to nahreje , ked naštartujem a dam na 5 tak za 3 minutky je horuce a ked mam vypinuty motor a iba pretočeny kľuč tak trva 10 minut aby bolo letne aspon takže nejak by trebalo zistiť lebo fakt je to utrpenie sadať do studeneho auta a este na studenu kožu
Návrat hore Goto down
demik32
Vodič
Vodič
demik32

Male

OdoslaťPredmet: Re: PLSSS pomôžte ! !! !! ! ... zapojenie vyhrievaných sedadiel ... každa rada dobra   PLSSS pomôžte ! !! !! ! ... zapojenie vyhrievaných sedadiel ... každa rada dobra Icon_minitime29/1/2010, 23:29

skusim zajtra to tiež premerať a uvidim čo a ako ... keby to šlo tak že to napojim na priamo na vypinač že len privediem prud bolo by to super , ked to bude mať tak odpor skusim to nahodiť aj normalne do auta a naštartovať dufam že nevyhorim Very Happy
Návrat hore Goto down
Petkoj
Začiatočník
Začiatočník

Male

OdoslaťPredmet: Re: PLSSS pomôžte ! !! !! ! ... zapojenie vyhrievaných sedadiel ... každa rada dobra   PLSSS pomôžte ! !! !! ! ... zapojenie vyhrievaných sedadiel ... každa rada dobra Icon_minitime30/1/2010, 00:44

ked som ja nevyhorel ta ty isto nevyhoris si nevidel jak som to mal ja zapojene uz som to rozbehal aj cez to rele ale ten isty vysledok nemam tie ovladace nato takze neviem jaky odpor maju abo co tam treba dat lebo tak to vypada ako by bol len udrziavaci prud abo take daco a vzdy nahrieva len opierku neviem com.
Návrat hore Goto down
demik32
Vodič
Vodič
demik32

Male

OdoslaťPredmet: Re: PLSSS pomôžte ! !! !! ! ... zapojenie vyhrievaných sedadiel ... každa rada dobra   PLSSS pomôžte ! !! !! ! ... zapojenie vyhrievaných sedadiel ... každa rada dobra Icon_minitime30/1/2010, 09:15

a ako si to ponapajal nemohol by si to nejak cvaknuť sfoťakom ? skôr by sme sa pohopili ... no ja som zvedavy či to mne tak pojde a ktore droty si napojil narele ? 
Návrat hore Goto down
Petkoj
Začiatočník
Začiatočník

Male

OdoslaťPredmet: Re: PLSSS pomôžte ! !! !! ! ... zapojenie vyhrievaných sedadiel ... každa rada dobra   PLSSS pomôžte ! !! !! ! ... zapojenie vyhrievaných sedadiel ... každa rada dobra Icon_minitime30/1/2010, 10:37

bohuzial nesom doma a tak tyzden este nebudem tak ti to skusim popisat dufam ze este pamatam skusim to z tvojich obr. dufam ze sa trafim hnedy je - teraz si nesom isty + ci cerveny abo zlto-cerveny sa mi zda ze na obe treba dat plus rele zopinas ked spojis zlto-cierny a hnedy a bez rele len privedies napajanie na 2 kable na ktorych nameras odpor PLSSS pomôžte ! !! !! ! ... zapojenie vyhrievaných sedadiel ... každa rada dobra Icon_rolleyes

inak z mojho zapojenia by si vela nemal vsetky kable boli biele a este som siel cez kapacitor k tomu vsetkemu zelezna podlaha sedacka v aute to nechci znat jak to bolo zapajanePLSSS pomôžte ! !! !! ! ... zapojenie vyhrievaných sedadiel ... každa rada dobra Icon_redface
Návrat hore Goto down
demik32
Vodič
Vodič
demik32

Male

OdoslaťPredmet: Re: PLSSS pomôžte ! !! !! ! ... zapojenie vyhrievaných sedadiel ... každa rada dobra   PLSSS pomôžte ! !! !! ! ... zapojenie vyhrievaných sedadiel ... každa rada dobra Icon_minitime30/1/2010, 10:48

hah Very Happy no pekne Very Happy ... ja mam to cele rele s koncovkami tu tak špekulujem Smile nejak to už len napojim operadlo ma netrapy len by som chcel vedieť prečo idu do vyhrievania sedaku 4 drôty ... načo 4 ?  do operadla idu normalne len 2
Návrat hore Goto down
Petkoj
Začiatočník
Začiatočník

Male

OdoslaťPredmet: Re: PLSSS pomôžte ! !! !! ! ... zapojenie vyhrievaných sedadiel ... každa rada dobra   PLSSS pomôžte ! !! !! ! ... zapojenie vyhrievaných sedadiel ... každa rada dobra Icon_minitime30/1/2010, 11:05

a ked to zmeras ktore maju odpor?na tie napoj + a - 12V mozno tam je regulator nejaky este
Návrat hore Goto down
demik32
Vodič
Vodič
demik32

Male

OdoslaťPredmet: Re: PLSSS pomôžte ! !! !! ! ... zapojenie vyhrievaných sedadiel ... každa rada dobra   PLSSS pomôžte ! !! !! ! ... zapojenie vyhrievaných sedadiel ... každa rada dobra Icon_minitime30/1/2010, 17:02

moj nazor je že to ide normalne na 12 V a ovladanie je ako potencimoeer ked mas napr na 3 nastavene tak by mal isť menej voltov a tym padom slavbšie by to malo hriať
Návrat hore Goto down
Petkoj
Začiatočník
Začiatočník

Male

OdoslaťPredmet: Re: PLSSS pomôžte ! !! !! ! ... zapojenie vyhrievaných sedadiel ... každa rada dobra   PLSSS pomôžte ! !! !! ! ... zapojenie vyhrievaných sedadiel ... každa rada dobra Icon_minitime30/1/2010, 17:38

jj to je aj moj nazor ale zas podla mna to ma aj nejaku ochranu proti prehriatiu a nejaku inu a kedze tam pustis len 12V napriamo tak moze to byt led udrziavaci prud ked si nastavis na tom ovladani napr 3 a uz je nahriata na pozadovanu teplotu tak uz ju nenahrieva viac len udrzuje teplotu takze tym ze obchadzame nejaky obvod moze byt ze to nejde naplno ale len to udrzuje a preto to tak dlho nahrieva aspon moj nazor nemam to rozobrate a tazko sa to robi len takto ked to je v aute.
Návrat hore Goto down
demik32
Vodič
Vodič
demik32

Male

OdoslaťPredmet: Re: PLSSS pomôžte ! !! !! ! ... zapojenie vyhrievaných sedadiel ... každa rada dobra   PLSSS pomôžte ! !! !! ! ... zapojenie vyhrievaných sedadiel ... každa rada dobra Icon_minitime30/1/2010, 19:54

to hej, ja som to mal rozobate maximalne ako sa len dalo a tiež som nič nevimyslel Very Happy ...musiš mať aj naštartovane a atuo a tak prud lebo hoc aj ked maš nabitu baterku a skušaš to tak to hreje dva hodiny ... n možno ten potenciometer to ovladanie ovlada rele ................... to rele ma určite nejaku ochranu alebo tak lebo to neni len obyčajne spinace rele 
Návrat hore Goto down
Petkoj
Začiatočník
Začiatočník

Male

OdoslaťPredmet: Re: PLSSS pomôžte ! !! !! ! ... zapojenie vyhrievaných sedadiel ... každa rada dobra   PLSSS pomôžte ! !! !! ! ... zapojenie vyhrievaných sedadiel ... každa rada dobra Icon_minitime30/1/2010, 19:57

ja som mal nastartovane aj vsetko aj cez to rele som to skusal ale vzdy ten isty vysledok
a ten potenciometer ano on ovlada rele ked zapnes ze nehrieva rele ma cvaknut ale on len tam pusta odpor takze ked prepojis cierno-zlty tusim z hnedym ty cvakne rele ale musis priviest napajanie na cierny a ten cerveno-zlty tusim

pockat pockat tie obr skresluju odfot mi to rele vytiahnute pohlad zvrchu na tie zelezne kontakty prosim

ja som to prve tiez zapajal do auta cez rele a trvalo to mozno hodinu a potom som zistil ze celkom inak to zapajam ako to ma byt lebo vzdy to otocim inak a sa seknem a pripojim opacne + a -
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: PLSSS pomôžte ! !! !! ! ... zapojenie vyhrievaných sedadiel ... každa rada dobra   PLSSS pomôžte ! !! !! ! ... zapojenie vyhrievaných sedadiel ... každa rada dobra Icon_minitime

Návrat hore Goto down

PLSSS pomôžte ! !! !! ! ... zapojenie vyhrievaných sedadiel ... každa rada dobra
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» tepovanie vyhrievanych sedadiel
» dobra rada
» interier z G4 do G3 ... plsss poradte

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: