VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

emulzia na vicku motora

Goto down 
+2
roners
solim
6 posters
AutorSpráva
solim
Začiatočník
Začiatočník
solim

Male
Vek : 36
Registrácia : 02.08.2009
Počet príspevkov : 7
Auto : vw_golf3_2,0_85kv

emulzia na vicku motora Empty
OdoslaťPredmet: emulzia na vicku motora   emulzia na vicku motora Icon_minitime25/12/2009, 13:19

Nazdar chlopy... mam taky problem.. dnes som kontroloval olej a zistil som ze mi treba doliat... tak som dal dole vrsok na dolievanie oleja a tam namna vykukla nejaka cudna emulzia... What a Face ..hned som kontroloval vodu ci mi nemyzne ale nic nezmyzlo...ani na ryske oleja nieje ziadna emulzia iba na vrsku???
tak si myslim ci to len nejako nedycha motor...a este mi odisiel aj termostat...tak ze je stale otvoreny ... ma to stym nejaku spojitost???? Shocked
Návrat hore Goto down
roners
Začiatočník
Začiatočník
roners

Male
Registrácia : 24.12.2009
Počet príspevkov : 23
Auto : WV golf III 1.6 55kw r97 AEE

OdoslaťPredmet: Re: emulzia na vicku motora   emulzia na vicku motora Icon_minitime25/12/2009, 14:43

cau ma to farbu ako kapučíno,že?
Návrat hore Goto down
solim
Začiatočník
Začiatočník
solim

Male

OdoslaťPredmet: Re: emulzia na vicku motora   emulzia na vicku motora Icon_minitime25/12/2009, 14:52

ano...a este aj s takou penou Sad
Návrat hore Goto down
roners
Začiatočník
Začiatočník
roners

Male
Registrácia : 24.12.2009
Počet príspevkov : 23
Auto : WV golf III 1.6 55kw r97 AEE

OdoslaťPredmet: Re: emulzia na vicku motora   emulzia na vicku motora Icon_minitime25/12/2009, 16:24

emulzia na vicku motora Icon_arrow mne sa to objavuje len ked jazdim na nižších otačkach , ked ho trocha prevetraš ono to zmizne samo. auto už mam 3 roky na začiatku mi to tiež vadilo,myslel som že mam vodu v oleji, a chcel som to dať spraviť, ale to je normalne, to nieje zavada.
Návrat hore Goto down
solim
Začiatočník
Začiatočník
solim

Male

OdoslaťPredmet: Re: emulzia na vicku motora   emulzia na vicku motora Icon_minitime25/12/2009, 16:28

dakujem pekne....uz mam srdiecko na pokoju
Návrat hore Goto down
bandy747
Začiatočník
Začiatočník
bandy747

Male
Vek : 50
Registrácia : 17.02.2010
Auto : VW GOLF III, 1.9 TD, 1HXO-A/AAZ/OA2

OdoslaťPredmet: Re: emulzia na vicku motora   emulzia na vicku motora Icon_minitime18/2/2010, 16:59

Pokiaľ tam toho nie je veľa sú to len vodné výpary a je to v zime normálne...ale ak tam je toho veľa môže to byť tesnenie pod hlavou, alebo hlava...treba to utrieť a odsledovať.
Návrat hore Goto down
MINO
Pretekár
Pretekár
MINO

Male
Vek : 37
Registrácia : 02.01.2009
Počet príspevkov : 599
Auto : GOLF 3 AEX

OdoslaťPredmet: Re: emulzia na vicku motora   emulzia na vicku motora Icon_minitime11/4/2010, 20:24

tak tak..aj ja to mam..najma po zime.....je to kondenzacia...
Návrat hore Goto down
http://www.vwgolf-club.net/forum-f7/topic-t2945.htm
sykye
Agent
Agent
sykye

Male
Registrácia : 27.04.2009
Počet príspevkov : 1442
Auto : VW golf III variant 2.0 8V AGG 88kw(119ps)

OdoslaťPredmet: Re: emulzia na vicku motora   emulzia na vicku motora Icon_minitime11/4/2010, 22:57

ja to nemam ani pred zimou, ani v zime ani po zime ani ked jazdim v nizkych otackach ani ked vo vysokych, zaujimave.. ale co maju dvaja kamarati ale faledy 1,6 tak sa im to objavuje.. ale vraj je to normalne.. tak nemaj strach.
Návrat hore Goto down
Pit-Bull
Pretekár
Pretekár

Male
Registrácia : 25.03.2009
Počet príspevkov : 397
Auto : VW GOLF VI / Yamaha R6

OdoslaťPredmet: Re: emulzia na vicku motora   emulzia na vicku motora Icon_minitime12/4/2010, 09:33

tiez som sa zdesil ked som to videl pod tym vrskom a hnet som utekal do servisu. Tam mi povedali, ze ked jazdis prevazne mesto res. kratke vzdialenosti a motor ide 10minut a tak stojis a vypinas a tak zase... tak ako to uz bolo pisane sa kondenzuju pari, je to hlavne vidno v zime no obcas sa to stava aj v lete no ono vyletis na dialnicu alebo niekam na cestu a ked to tam zacne pekne bublat tak ti to zmizne a ked nie tak tu zlto-zelenu emulziu jednoducho vytries handrou a zavries vyko...
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: emulzia na vicku motora   emulzia na vicku motora Icon_minitime

Návrat hore Goto down

emulzia na vicku motora
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Voda v oleji seda pena na vicku oleja a trhanie motora
» kod motora
» GO motora VR6

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: