VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

co poviete na toto?moj golfik III.

Goto down 
+14
tommy7373
miso325
gabesz0102
SABREX
d3ny
mato88
Tomik29
Runcajz
dedo
nikibad
solim
sykye
Lucko
kilhurt
18 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
AutorSpráva
kilhurt
Autoškolák
Autoškolák
kilhurt

Male
Vek : 39
Registrácia : 07.09.2008
Počet príspevkov : 71
Auto : Golf III 1.6 74 KW

co poviete na toto?moj golfik III. - Stránka 3 Empty
OdoslaťPredmet: Re: co poviete na toto?moj golfik III.   co poviete na toto?moj golfik III. - Stránka 3 Icon_minitime21/12/2009, 21:34

este by som potreboval radu.aka znacka podvozku stelovaka je ok?zasa nemusi byt pretekarska a nemusi stat 30litrov.nejaky stred a este comu sa vyvarovat pri kupe,aby som sa neoje... kazda rada dobra.dik
Návrat hore Goto down
http://kilhurt@azet.sk
Tomik29
Vodič
Vodič
Tomik29

Male
Vek : 33
Registrácia : 20.02.2009
Počet príspevkov : 177
Auto : VW Golf III 2.0 Syncro

OdoslaťPredmet: Re: co poviete na toto?moj golfik III.   co poviete na toto?moj golfik III. - Stránka 3 Icon_minitime21/12/2009, 22:22

myslím že WEITEC by mohol byť v pohode či? to je podľa mňa taký stred ...skús pozrieť tuningshop.sk
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: co poviete na toto?moj golfik III.   co poviete na toto?moj golfik III. - Stránka 3 Icon_minitime22/12/2009, 13:56

aj Vogtland je vynikajuca znacka na strednu triedu,by som povedal ze je lepsia ako weitec
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
sykye
Agent
Agent
sykye

Male
Vek : 36
Registrácia : 27.04.2009
Počet príspevkov : 1442
Auto : VW golf III variant 2.0 8V AGG 88kw(119ps)

OdoslaťPredmet: Re: co poviete na toto?moj golfik III.   co poviete na toto?moj golfik III. - Stránka 3 Icon_minitime22/12/2009, 21:59

noo myslim ze ten weitec ako stelovak nieje zly.. inak nepocul som este ani zlu odozvu na novu seriu JOM co mas za 6000sk (ale jom je jom takze je to cina a shit a aj cena odpoveda tomu) ale ty co ho maju tieto nove tak su vraj spokojny takze neviem co je pravda.. ale radsej sa mu vyhybaj.. nechaj si poradit od mata on sa vyzna v tychto kruhoch
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: co poviete na toto?moj golfik III.   co poviete na toto?moj golfik III. - Stránka 3 Icon_minitime23/12/2009, 19:50

jom a ostatne ciny su vyrabane z dost smejdoveho materialu,zavit maju naprd,vsetky dorazy a prachovky maju smejdove,steny tychto tlmicov su tenke,proste setria kde sa da aby sa dostali na tu cenu,bud si kupis ciny za par korun a budes riskovat bezpecnost v kritickych situaciach,alebo si kupis nieco kvalitnejsie a mozes sa na podvozok na milion percent spolahnut :-)
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: co poviete na toto?moj golfik III.   co poviete na toto?moj golfik III. - Stránka 3 Icon_minitime23/12/2009, 20:23

mudre slova Smile
Návrat hore Goto down
kilhurt
Autoškolák
Autoškolák
kilhurt

Male

OdoslaťPredmet: Re: co poviete na toto?moj golfik III.   co poviete na toto?moj golfik III. - Stránka 3 Icon_minitime23/12/2009, 22:50

diki moc za rady.hladal som aj tu znacku co pisal mato len je tam toho moc a zrovna nemam vela casu,tak ked bude kedy pohladam to=Da vsetkym vesele vianoce=D
Návrat hore Goto down
d3ny
Začiatočník
Začiatočník

Male
Registrácia : 26.12.2009
Počet príspevkov : 1
Auto : VW GOLF III 1.8 ABS

OdoslaťPredmet: Re: co poviete na toto?moj golfik III.   co poviete na toto?moj golfik III. - Stránka 3 Icon_minitime26/12/2009, 12:14

no co dodat nadhera ja mam 1.8 a chcel by som tiez presne tie naraznik co si za ne dal a kde si ich zohnal ??? ...........ja som nasiel iba v cen relacii 8000sk++ co poviete na toto?moj golfik III. - Stránka 3 Icon_sad
Návrat hore Goto down
kilhurt
Autoškolák
Autoškolák
kilhurt

Male

OdoslaťPredmet: Re: co poviete na toto?moj golfik III.   co poviete na toto?moj golfik III. - Stránka 3 Icon_minitime26/12/2009, 19:51

no konecne sa niekomu pacia=Dto som zohnal na atobazareu od typka.cisto nove,laminat,tak som ani nevahal.dal mi k tomu aj prahy a mriezky a dokopy cca 9.000sk
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: co poviete na toto?moj golfik III.   co poviete na toto?moj golfik III. - Stránka 3 Icon_minitime28/12/2009, 00:59

len sa priprav ze laminat nieje takmer vobec odolny voci narazom cize staci silnejsi uder kamienku spod kolesa autiaku co ide pred tebou a budes riesit praskliny.. preto sa narazniky robia castejsie z ABS plastu lebo je odolnejsi voci narazom.. ale dufam ze ti to vydrzi. len tak dalej som zvedavy jak to ukaze vsetko namontovane a nastriekane Smile
Návrat hore Goto down
SABREX
Profík
Profík
SABREX

Male
Vek : 112
Registrácia : 09.06.2008
Počet príspevkov : 1247
Auto : VW GOLF MKIV kombajn

OdoslaťPredmet: Re: co poviete na toto?moj golfik III.   co poviete na toto?moj golfik III. - Stránka 3 Icon_minitime28/12/2009, 09:42

keď si auto kúpil vyzeralo ok stačilo ho len dať kúsok dolu(stačí ti i JOM za 200€)
dať nejaké kolesá (vidím to na Borbet A) a bolo by...
to čo chceš je na p!ču pane!
co poviete na toto?moj golfik III. - Stránka 3 L020652ae5b9fe0fcec5f1e co poviete na toto?moj golfik III. - Stránka 3 W600
Návrat hore Goto down
kilhurt
Autoškolák
Autoškolák
kilhurt

Male

OdoslaťPredmet: Re: co poviete na toto?moj golfik III.   co poviete na toto?moj golfik III. - Stránka 3 Icon_minitime28/12/2009, 10:50

ked to dorobim sa potom porozpravame ci to je na p!cu=D ja mam predstavu a ked to tak bude myslim ze to bude ok
Návrat hore Goto down
kilhurt
Autoškolák
Autoškolák
kilhurt

Male

OdoslaťPredmet: Re: co poviete na toto?moj golfik III.   co poviete na toto?moj golfik III. - Stránka 3 Icon_minitime28/12/2009, 10:53

viem ze laminat mi moze lahko prasknut ale vzdy sa da polepit.v pivnici mam uz dva narazniky z plastu ktore polepit neviem tak su mi na...to auto nebude na bezne jazdenie.nato mam druhe auto.bude to len v nedelu na kavu a na zraz a naspat do garaze=D
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Vek : 42
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

OdoslaťPredmet: Re: co poviete na toto?moj golfik III.   co poviete na toto?moj golfik III. - Stránka 3 Icon_minitime28/12/2009, 13:01

kilhurt napísal:
ked to dorobim sa potom porozpravame ci to je na p!cu=D ja mam predstavu a ked to tak bude myslim ze to bude ok

...budes ty este to auto davat do povodneho stavu...uvidis!!!kym si sa ho nedotkol fakt vyzeral lepsie,dokonca aj tie kola boli lepsie!za cenu toho noveho uz by si mohol mat stelovak!!!a tie laminatove narazniky Shocked .....no comment...
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: co poviete na toto?moj golfik III.   co poviete na toto?moj golfik III. - Stránka 3 Icon_minitime28/12/2009, 13:23

sabrex tie borbety to je ina paradicka by som si aj ja dal hned povedat:) len aj cena je za ne taka ale myslim ze by sa to na kratky golf nehodilo tak ako na vento alebo variant.. a kilhurt ten predny naraznik co sa tyka tvaru moze fakt dobre ukazat. videl som par golfov na fotkach co mali tento predny tak akoze respekt.. vobec to nevyzera nijako pozliepane a nejako agresivne.. skor tak jemne sportovo decentne.. celkom som zvedavy jak to ukaze Smile drzim palce
Návrat hore Goto down
kilhurt
Autoškolák
Autoškolák
kilhurt

Male

OdoslaťPredmet: Re: co poviete na toto?moj golfik III.   co poviete na toto?moj golfik III. - Stránka 3 Icon_minitime28/12/2009, 13:30

...budes ty este to auto davat do povodneho stavu...uvidis!!!kym si sa ho nedotkol fakt vyzeral lepsie,dokonca aj tie kola boli lepsie!za cenu toho noveho uz by si mohol mat stelovak!!!a tie laminatove narazniky .....no comment...

no niektori ste tu ozaj najmudrejsi..myslim ze by ste mohli poéchopit ze co sa paci VAM sa nemusi pacit inym a naopak.ked sa mi nieco nepaci tak sa k tomu nevyjadrujem a nie ze to vsetko zhadzujem.ale ved sa uvidi ked to dorobim..
Návrat hore Goto down
SABREX
Profík
Profík
SABREX

Male
Vek : 112
Registrácia : 09.06.2008
Počet príspevkov : 1247
Auto : VW GOLF MKIV kombajn

OdoslaťPredmet: Re: co poviete na toto?moj golfik III.   co poviete na toto?moj golfik III. - Stránka 3 Icon_minitime28/12/2009, 13:35

potom
nahraď
moj golfik III.tuním si ho podľa seba a štýlu rokov minulých
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Vek : 42
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

OdoslaťPredmet: Re: co poviete na toto?moj golfik III.   co poviete na toto?moj golfik III. - Stránka 3 Icon_minitime28/12/2009, 13:39

kilhurt napísal:
...budes ty este to auto davat do povodneho stavu...uvidis!!!kym si sa ho nedotkol fakt vyzeral lepsie,dokonca aj tie kola boli lepsie!za cenu toho noveho uz by si mohol mat stelovak!!!a tie laminatove narazniky .....no comment...

no niektori ste tu ozaj najmudrejsi..myslim ze by ste mohli poéchopit ze co sa paci VAM sa nemusi pacit inym a naopak.ked sa mi nieco nepaci tak sa k tomu nevyjadrujem a nie ze to vsetko zhadzujem.ale ved sa uvidi ked to dorobim..

..kritika je zdrava!!!a ked to nevies stravit tak potom naco si zvedavy na nazory inych???a toto nie je o mudrosti ale o vkuse!!!a to je rozdiel!!!
Návrat hore Goto down
kilhurt
Autoškolák
Autoškolák
kilhurt

Male

OdoslaťPredmet: Re: co poviete na toto?moj golfik III.   co poviete na toto?moj golfik III. - Stránka 3 Icon_minitime28/12/2009, 13:53

sabrex tie borbety to je ina paradicka by som si aj ja dal hned povedat:) len aj cena je za ne taka ale myslim ze by sa to na kratky golf nehodilo tak ako na vento alebo variant.. a kilhurt ten predny naraznik co sa tyka tvaru moze fakt dobre ukazat. videl som par golfov na fotkach co mali tento predny tak akoze respekt.. vobec to nevyzera nijako pozliepane a nejako agresivne.. skor tak jemne sportovo decentne.. celkom som zvedavy jak to ukaze drzim palce

dik,ja som s tym spokojny len to dorobit a na to treba prachy a tie teraz nemam.takze to chvilku potrva ale som rad ze sa paci=D
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: co poviete na toto?moj golfik III.   co poviete na toto?moj golfik III. - Stránka 3 Icon_minitime28/12/2009, 14:00

no myslim ze to to bude vyzerat fajn... ten zadny naraznik myslim ze budes menit ale predny vyzera fakt slusne.. no aspon mne sa to paci Smile

nieje to nieco taketo? spredu to vyzera ozaj pekne
co poviete na toto?moj golfik III. - Stránka 3 Golfiiigti
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: co poviete na toto?moj golfik III.   co poviete na toto?moj golfik III. - Stránka 3 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Návrat hore 
Strana 3 z 5Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» Co poviete na tieto repraky?
» co poviete na moju novu cicu:o)
» chlapi co poviete na moju hudbu??

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Môj Golf-
Prejdi na: