visior Začiatočník
Registrácia : 28.04.2009 Počet príspevkov : 30 Auto : VW Golf IV 1.9TDI 74kW r.v.2001 Bydlisko : Kosice
| Predmet: Ranne štarty 6/12/2009, 12:26 | |
| Caute chalani.Skusim vam v kratkosti opysat svoj problem.Takze auto nechavam v necinnosti sporadicky asi 3 dni v necinnosti.Rano ked sa potrebujem odniest domov a idem startovat je to katastrofa.Startujem startujem a nic.Este ked starujem tak sa pomalsie toci starter ako po ine dni.Neskor ma napadlo vyskusat plyn.Motor som ledva nakopol.Ked som startoval z pod kapoty som pocul slaby vybuch.Otvoril som kapotu a tak sa mi zdalo ze to islo od sviecok.Inac auto ked beha kazdy den ide jak hodinky.V com moze byt pes zakopany.Dakujem za kazdy podnet. | |
|
gabesz0102 Agent
Vek : 42 Registrácia : 25.10.2008 Počet príspevkov : 1576 Auto : MK2,GIV Bydlisko : Kassa környék...
| Predmet: Re: Ranne štarty 6/12/2009, 14:08 | |
| - visior napísal:
- Caute chalani.Skusim vam v kratkosti opysat svoj problem.Takze auto nechavam v necinnosti sporadicky asi 3 dni v necinnosti.Rano ked sa potrebujem odniest domov a idem startovat je to katastrofa.Startujem startujem a nic.Este ked starujem tak sa pomalsie toci starter ako po ine dni.Neskor ma napadlo vyskusat plyn.Motor som ledva nakopol.Ked som startoval z pod kapoty som pocul slaby vybuch.Otvoril som kapotu a tak sa mi zdalo ze to islo od sviecok.Inac auto ked beha kazdy den ide jak hodinky.V com moze byt pes zakopany.Dakujem za kazdy podnet.
..bratu to voda vybuchuje.. | |
|
visior Začiatočník
Registrácia : 28.04.2009 Počet príspevkov : 30 Auto : VW Golf IV 1.9TDI 74kW r.v.2001 Bydlisko : Kosice
| Predmet: Re: Ranne štarty 6/12/2009, 16:03 | |
| ...ale vazne co to moze byt za problem? | |
|
gabesz0102 Agent
Vek : 42 Registrácia : 25.10.2008 Počet príspevkov : 1576 Auto : MK2,GIV Bydlisko : Kassa környék...
| Predmet: Re: Ranne štarty 7/12/2009, 17:52 | |
| - visior napísal:
- ...ale vazne co to moze byt za problem?
,,ja som nezartoval,dostala sa ti voda do valca,preto ti tazko startuje lebu ju nevie spalit a ani stlacit...bud ti ohne ojnicu(vlastna skusenost) alebo ti ju zlomy..... | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: Ranne štarty | |
| |
|