| španovacia kladka remena alternátora 1.9 TDI 1Z | |
|
|
Autor | Správa |
---|
demik32 Vodič
Vek : 31 Registrácia : 14.06.2009 Počet príspevkov : 175 Auto : Golf 3 - TDI GTI , 5 dv. , koža,xenon,klima,ABG,4x el. okna, el. zrkadla , vyhrievane sedadla Bydlisko : Vranov nad Topľou
| Predmet: španovacia kladka remena alternátora 1.9 TDI 1Z 4/12/2009, 13:23 | |
| takže vyskitol sa taký problém motor mi pískal na voľnobehu aj pri vyšších otáčkach zdalo sa mi že ta kladka ktorá španuje remen alternátora tak ako keby to nešpanovala tak som vybral celu tu tičku premazal to poskladal a bolo to dobre na 3 dn a zasa to píska zdá sa mi že tá spružina ktorá to španuje čo je v takom čiernom koliesku kovom tak že je už slabá ... tak som sa chcel spýtať či može byť chyba v tomto ... dalšia otázka je že najlacnejšiu tu spružinu s polska mám po zľave za 40 eur tak som sa chel spýtať či sa to nedá zohnať aj lacnejšie ,lebo nejak nechápem čo na tom toľko stojí diky za rady a odpovede | |
|
| |
miso325 Vodič
Vek : 33 Registrácia : 02.01.2010 Počet príspevkov : 154 Auto : GOLF IV 1.9 TDI AGR Bydlisko : nitra
| Predmet: Re: španovacia kladka remena alternátora 1.9 TDI 1Z 6/1/2010, 17:31 | |
| ako si vybral tu tycku mne to odtal nechce ist....inak bude ti treba vymenit klatku...a lozisko na plastovom kolecku mas v akom stave? mozno bude ono na vine | |
|
| |
demik32 Vodič
Vek : 31 Registrácia : 14.06.2009 Počet príspevkov : 175 Auto : Golf 3 - TDI GTI , 5 dv. , koža,xenon,klima,ABG,4x el. okna, el. zrkadla , vyhrievane sedadla Bydlisko : Vranov nad Topľou
| Predmet: Re: španovacia kladka remena alternátora 1.9 TDI 1Z 6/1/2010, 17:54 | |
| - miso325 napísal:
- ako si vybral tu tycku mne to odtal nechce ist....inak bude ti treba vymenit klatku...a lozisko na plastovom kolecku mas v akom stave? mozno bude ono na vine
ide o to že mam vimenene šetko, šetky španovacie kladky aj to plastove kolečko s ložiskom ... aj remene aj vodna pumpa nova,rozvody všetko a stale piska dokedy sa nezohreje ... ked je teply už nepiska ani ked vypnem a naštartujem len ked je studeny ... ... maš tam jeden imbusovy šrob na tom španovaku ten vykrutiš a ešte musiš vybrať vzduchovy filter cely ten box aby si tam mal miesto a potom to musiš krutiť a ťahať von ... mne to tiež išlo prvyraz ťažko von je tam vazelina a kadečo a to bolo stvrdnute tak ta tyčka tam už bola ako nasilu potom to treba očistiť a premzať nanovo | |
|
| |
miso325 Vodič
Vek : 33 Registrácia : 02.01.2010 Počet príspevkov : 154 Auto : GOLF IV 1.9 TDI AGR Bydlisko : nitra
| Predmet: Re: španovacia kladka remena alternátora 1.9 TDI 1Z 6/1/2010, 19:03 | |
| dikes rozoberem a namazem... k tomu piskaniu...piska ti remen na servo alebo ten druhy? mne piskal ten druhy na alternator a pomohlo my ho natierat mydlom .. za chodu motora priloz suche mydlo na remen pri alternatore...rob to dovtedy kym neprestane piskat....mne to pomohlo tiez mi to robilo strasne nervy ps..a pozor na prsty ked tam budes prikladat to mydlo na remen | |
|
| |
demik32 Vodič
| Predmet: Re: španovacia kladka remena alternátora 1.9 TDI 1Z 6/1/2010, 19:46 | |
| no jj už mi to radili ale mechanik vravel že to pomože ale že vraj bude prešmykovať remen potom ... tak ale teraz mam pocit že mi už píska remen niekde dolu servo remen ... ale od kedy som vymenil kladku sa to odosť začalo zlepšovať ale ten remen stale trocha píska | |
|
| |
miso325 Vodič
| Predmet: Re: španovacia kladka remena alternátora 1.9 TDI 1Z 6/1/2010, 19:52 | |
| - demik32 napísal:
- no jj už mi to radili ale mechanik vravel že to pomože ale že vraj bude prešmykovať remen potom ... tak ale teraz mam pocit že mi už píska remen niekde dolu servo remen ... ale od kedy som vymenil kladku sa to odosť začalo zlepšovať ale ten remen stale trocha píska
skus ho dosponovat..mozno to bude vsetko co sposobuje piskanie ...myslim ten na servo | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: španovacia kladka remena alternátora 1.9 TDI 1Z | |
| |
|
| |
| španovacia kladka remena alternátora 1.9 TDI 1Z | |
|