caute. teraz vecer mi odpadol koncovi tlmic vyfuku.odhrzavel zvar ktory spajal tlmic a rur od stredoveho tlmicu.. tak som ho skvacil dole cize ostala len ta rura od stredoveho tlmica ktora ide ponad zadnu napravu a konci hned za zadnou napravov... zvuk to ma ako z rally ale nie zase nejak hrozne.. po cestach behaju aj auta ktore revu a dunia odost viac.. potrebujem zajtra rano ist do BB na tyzden. mozem takto behat po cestach nebudu zeleny nervozny z toho? uz chcem robit cely vyfuk od zvodov, tak by som to zbytocne nechcel navarit naspet ked ho za chvilu budem odvarat prec.. pls odpiste este dnes aspon niekto aby som mal aspon svedomie ciste diky.. a co sa tyka noveho vyfuku chcel by som ho odvarit hned za lambdou a pred koncovym tlmicom tu cast aj s katalyzatorom vybrat a nechat si na emisnu a namiesto toho navarit len dlhu takmer rovnu ruru.. cize od zvodov pojde len rura a na konci seriovy tlmic lebo nemam rad ked to strasne duni... a takto by to malo mat mozno cca taky zvuk ako mam teraz bez toho koncoveho tlmica.. nie?