VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Potrebujem poradit pri kupe zosilovača a subwofeera DAKUJEM

Goto down 
3 posters
AutorSpráva
Milan002500
Autoškolák
Autoškolák
Milan002500

Male
Vek : 42
Registrácia : 01.03.2009
Počet príspevkov : 51
Auto : W-GOLF IV 1,9 TDI 2002 74kw čipnutý

Potrebujem poradit pri kupe zosilovača a subwofeera   DAKUJEM Empty
OdoslaťPredmet: Potrebujem poradit pri kupe zosilovača a subwofeera DAKUJEM   Potrebujem poradit pri kupe zosilovača a subwofeera   DAKUJEM Icon_minitime17/11/2009, 21:03

Ahojte všetci....Kupil som nowe radio KENWOOD..,do zadnych dvery som dokupil magnaty reproduktory,dal som to všetko zapojit,ale neni som spokojny z vykonom reproduktorou.Moc sa do toho nevyznam,ale už ako lajik viem že len samotne rádio my neutiahne tolko reprákou a preto stracaju na výkonnosti...Rozmyšlam preto nad kupou zosilovača a subwofeera,len newiem ktory sa my hodí-a tak isto newiem aky konkretny zosilovač a subwofeer my treba aby to spolu všetko dobre ladilo....ak sa tu niekto do toho vyzna,tak sa my prosím odpíšte ...,alebo sa ohlaste na milan24@centrum.sk

Dakujeeeem Potrebujem poradit pri kupe zosilovača a subwofeera   DAKUJEM 105294
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: Potrebujem poradit pri kupe zosilovača a subwofeera DAKUJEM   Potrebujem poradit pri kupe zosilovača a subwofeera   DAKUJEM Icon_minitime17/11/2009, 22:35

repro do zadnych dveri? total zbytocny prepych,kvoli tymto repro budes kupovat najskor 5 kanal,inak ti stacili predne kompo so subwoofrom a na to by ti stacil 3 kanal,ak chces nieco lacnejsie a vykonne a dobre,zozen si Mac Audio Z 4200,ak chces este nieco lepsie,tak napis ake mas repro a aky sub pojde do auta,resp kolko si ochotny zainvestovat
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
Milan002500
Autoškolák
Autoškolák
Milan002500

Male
Vek : 42
Registrácia : 01.03.2009
Počet príspevkov : 51
Auto : W-GOLF IV 1,9 TDI 2002 74kw čipnutý

OdoslaťPredmet: Re: Potrebujem poradit pri kupe zosilovača a subwofeera DAKUJEM   Potrebujem poradit pri kupe zosilovača a subwofeera   DAKUJEM Icon_minitime19/11/2009, 17:11

....hmm,ked ja ti newiem okolo toho ništ:) Nechcem zas niečo strašne výkonne...,len nech to aspon dobré šuští Potrebujem poradit pri kupe zosilovača a subwofeera   DAKUJEM Icon_biggrin ...,najradšej by som bol ,keby zoženiem niekoho tu v okolí sktorým kebyže už aj kupim niečo ,tak by sme to spolu aj zapojili...
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: Potrebujem poradit pri kupe zosilovača a subwofeera DAKUJEM   Potrebujem poradit pri kupe zosilovača a subwofeera   DAKUJEM Icon_minitime19/11/2009, 17:32

tak si kup nejaky 5-kanal lacny,napriklad sinus live,kup si k tomu kablovy napajaci set a nejaky subwoofer magnat,alebo nieco lacnejsie a mas to,za malo penazi moc vody nenamutis
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male

OdoslaťPredmet: Re: Potrebujem poradit pri kupe zosilovača a subwofeera DAKUJEM   Potrebujem poradit pri kupe zosilovača a subwofeera   DAKUJEM Icon_minitime19/11/2009, 17:33

napis ake mas presne radio a ake mas presne repro
Návrat hore Goto down
Veduci
Autoškolák
Autoškolák
Veduci

Male
Registrácia : 02.05.2009
Počet príspevkov : 119
Auto : VW Golf IV 1.9 TDi | AHF 81kW

OdoslaťPredmet: Re: Potrebujem poradit pri kupe zosilovača a subwofeera DAKUJEM   Potrebujem poradit pri kupe zosilovača a subwofeera   DAKUJEM Icon_minitime25/11/2009, 20:14

Ak mas zaujem, mam doma woofer aj s aktivnym 300W zosilovacom (netreba Ti zosik). Je pouzivany ale za dobru cenu Ti ho predam(zadna hrana pekne sedi presne za zadne sedadla), hral famozne ked som ho mal este aute, uz som ho vyhodil vonku (rodina, caste prevazanie veci, atd atd)
Foto:
Potrebujem poradit pri kupe zosilovača a subwofeera   DAKUJEM Woofer3
Potrebujem poradit pri kupe zosilovača a subwofeera   DAKUJEM Woofer1
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male

OdoslaťPredmet: Re: Potrebujem poradit pri kupe zosilovača a subwofeera DAKUJEM   Potrebujem poradit pri kupe zosilovača a subwofeera   DAKUJEM Icon_minitime26/11/2009, 11:48

ci hra famozne,to by som veru pomlcal,ale ako entry levet ti to bude stacit
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Potrebujem poradit pri kupe zosilovača a subwofeera DAKUJEM   Potrebujem poradit pri kupe zosilovača a subwofeera   DAKUJEM Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Potrebujem poradit pri kupe zosilovača a subwofeera DAKUJEM
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» potrebujem poradit..
» interier potrebujem poradit
» Vie mi niekto poradit co je to za tlacitko?
» problem asi so spojkou,potrebujem poradit!!
» Potrebujem poradit - Zapnutie prednych svetiel po otvoreni auta na dialkove

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: