| interiérové svetlo | |
|
+3nikibad Marshall_G_IV dawidko88 7 posters |
Autor | Správa |
---|
dawidko88 Začiatočník
Registrácia : 07.11.2009 Počet príspevkov : 1
| Predmet: interiérové svetlo 7/11/2009, 19:37 | |
| čauko. Mám taký problém, ze pri otvorení dverí od spojujazca sa mi nerozvietia ani dverové, žiadne lampičky v interiéri auta. Pri otvorení iných dverí, či šoféra alb.zadné pekne všetko svieti.Mal už niekto taký problém? | |
|
| |
Marshall_G_IV Profík
Vek : 36 Registrácia : 23.04.2008 Počet príspevkov : 1102 Auto : Passat B5.5 1.8T 110kW Bydlisko : LEVICE
| Predmet: Re: interiérové svetlo 7/11/2009, 22:17 | |
| Ahoj,...vitaj na fore,...ale zla sekcia,..zvolil by som "interier" a tam by si toho nasiel o tomto probleme viac: http://www.vwgolf-club.net/forum-f51/topic-t1890.htm?highlight=osvetlenie http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=33&t=176&start=4 http://www.vwgolf-club.net/forum-f51/topic-t762.htm http://www.vwgolf-club.net/forum-f51/topic-t1098.htm skus,...mozno pomoze
Naposledy upravil Marshall_G_IV dňa 7/11/2009, 22:27, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
nikibad Agent
Vek : 41 Registrácia : 22.01.2009 Počet príspevkov : 1520 Auto : Golf IV 1,6 16V 2003 Bydlisko : Namestovo
| Predmet: Re: interiérové svetlo 7/11/2009, 22:20 | |
| mokrospinac zamku,treba rozobrat,skusit prepajkovat,..Inac ani ledka ti neblika pri soferovych dverach ze? | |
|
| |
Dangiels Začiatočník
Vek : 34 Registrácia : 01.10.2011 Počet príspevkov : 1 Auto : VW golf 4 (ročnik 2000)1,4 16V benzin Bydlisko : Okres Kezmarok
| Predmet: Re: interiérové svetlo 12/11/2011, 14:23 | |
| Ahojte som tu novy chcel by som sa opytat neviem kde to presne najst ale mam taky problem ze dnu interiérové svetlo stredne som si opravil svieti proste vsetko v pohode ale vo dverach mi nesvietia ani na mojej ako vodicovej strane a ani tam kde ma spolujazdec dvere neviete cim to moze byt ... a 2 problem je ze od vodica ked otvaram klucom mi neotvori central vobec ani auto musim prejst na spolujazcovu stranu inac centralom zamkne a odomkne bez problemov ale klucom len zamknut ide ale otvorit nie od tych vodicovych ....
| |
|
| |
ando Autoškolák
Vek : 43 Registrácia : 07.01.2011 Počet príspevkov : 70 Auto : VW GOLF 1.9 TDi 66kW r.99 Bydlisko : RUZOMBEROK
| Predmet: Re: interiérové svetlo 28/11/2011, 08:14 | |
| - Dangiels napísal:
- Ahojte som tu novy chcel by som sa opytat neviem kde to presne najst ale mam taky problem ze dnu interiérové svetlo stredne som si opravil svieti proste vsetko v pohode ale vo dverach mi nesvietia ani na mojej ako vodicovej strane a ani tam kde ma spolujazdec dvere neviete cim to moze byt ... a 2 problem je ze od vodica ked otvaram klucom mi neotvori central vobec ani auto musim prejst na spolujazcovu stranu inac centralom zamkne a odomkne bez problemov ale klucom len zamknut ide ale otvorit nie od tych vodicovych ....
Ked otovoris dvere tak sa ti rozviestia vsetky interierove svetla v aute, ci ti len svietia ked si ich sam zapnes?? Tak ci tak bude chyba v vnutornom zamku dveri. Kukni si tie odkazy vyssie. Ak ho nechces kupovat novy (cca. 30e) tak rozobrat komplet dvere co je dobra babracka, rozobrat zamok a preletovat spoje, alebo co je podla mna castejsia chyba ze mikrospinac je vysuchani. Chalani tu na fore radia si to opravit, ja vravim ze pri tych 30e je lepsie cely zamok vymenit a mas istotu ze dalsiech min. 5 rokov s tym nemas problem... | |
|
| |
pepo Autoškolák
Vek : 41 Registrácia : 27.12.2008 Počet príspevkov : 138 Auto : VW GOLF 1,6 Bydlisko : okr.Ilava
| Predmet: Re: interiérové svetlo 29/11/2011, 17:19 | |
| Presne tento problem mam aj ja.menil som motorček zamykania aj zamok a od vtedy mi na vodičovej strane nerozsvietilo to svetlo vo dveroch a ani ine interierove svetlo.Na spolujazcovej strane to ide ok.Tak som to reklamoval a vraj je pri motorčeku na stahovanie okna nejaka kocka z ktorej ide 32 kablov.Len ich prestriekaly lebo vraj boli zaoxidovane a už mi to robi len niekedy.Ale pokial som mal stary motoeček centralu tak to vždy fungovalo.Najhoršie je že ked sa svetlo nerozsvieti tak mi samo zamkne všetky dvere. | |
|
| |
baciluss VW Junior
Vek : 44 Registrácia : 05.09.2007 Počet príspevkov : 2241 Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii) Bydlisko : VWalacky
| Predmet: Re: interiérové svetlo 29/11/2011, 18:23 | |
| - pepo napísal:
- Presne tento problem mam aj ja.menil som motorček zamykania aj zamok a od vtedy mi na vodičovej strane nerozsvietilo to svetlo vo dveroch a ani ine interierove svetlo.Na spolujazcovej strane to ide ok.Tak som to reklamoval a vraj je pri motorčeku na stahovanie okna nejaka kocka z ktorej ide 32 kablov.Len ich prestriekaly lebo vraj boli zaoxidovane a už mi to robi len niekedy.Ale pokial som mal stary motoeček centralu tak to vždy fungovalo.Najhoršie je že ked sa svetlo nerozsvieti tak mi samo zamkne všetky dvere.
A ten co si menil bol uplne novy alebo si kupil zanovny??? | |
|
| |
ando Autoškolák
Vek : 43 Registrácia : 07.01.2011 Počet príspevkov : 70 Auto : VW GOLF 1.9 TDi 66kW r.99 Bydlisko : RUZOMBEROK
| Predmet: Re: interiérové svetlo 30/11/2011, 08:38 | |
| - pepo napísal:
- Presne tento problem mam aj ja.menil som motorček zamykania aj zamok a od vtedy mi na vodičovej strane nerozsvietilo to svetlo vo dveroch a ani ine interierove svetlo.Na spolujazcovej strane to ide ok.Tak som to reklamoval a vraj je pri motorčeku na stahovanie okna nejaka kocka z ktorej ide 32 kablov.Len ich prestriekaly lebo vraj boli zaoxidovane a už mi to robi len niekedy.Ale pokial som mal stary motoeček centralu tak to vždy fungovalo.Najhoršie je že ked sa svetlo nerozsvieti tak mi samo zamkne všetky dvere.
A to si taku pracu preco nereklamoval zase?? Len ci ti tam fakt nestrcili nejaky stary vysuchany zamok.... | |
|
| |
pepo Autoškolák
Vek : 41 Registrácia : 27.12.2008 Počet príspevkov : 138 Auto : VW GOLF 1,6 Bydlisko : okr.Ilava
| Predmet: Re: interiérové svetlo 30/11/2011, 20:30 | |
| No bol novy aj krabica bola od neho.Teda ja som ho nekupoval to ten čo mi to robil.A ked som to reklamoval tak mi tvrdil že to muselo robit už davno.mal to už zaplatene tak to nejako neriešil
| |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: interiérové svetlo | |
| |
|
| |
| interiérové svetlo | |
|