VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Zaradím do 1-tky a svieti mi cúvacie svetlo

Goto down 
+3
fofko
baciluss
ivokapo
7 posters
AutorSpráva
ivokapo
Začiatočník
Začiatočník
ivokapo

Male
Vek : 39
Registrácia : 02.03.2008
Počet príspevkov : 17
Auto : VW Golf IV 1.4 16V AKQ

Zaradím do 1-tky a svieti mi cúvacie svetlo Empty
OdoslaťPredmet: Zaradím do 1-tky a svieti mi cúvacie svetlo   Zaradím do 1-tky a svieti mi cúvacie svetlo Icon_minitime3/3/2008, 18:40

Kúpil som VW golf 1.4 16V a keď zaradím jednotku, tak mi svieti spiatočka na zadných svetlách, myslím že to bude niečo so spínačom spiatočky, neviem poradte niekto ak ste sa s tým stretli (spiatočka funguje bez problémov)
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 44
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

OdoslaťPredmet: Re: Zaradím do 1-tky a svieti mi cúvacie svetlo   Zaradím do 1-tky a svieti mi cúvacie svetlo Icon_minitime3/3/2008, 22:19

No to je zaujimave...skus si (alebo si nechat)zostelovat radenie.
Návrat hore Goto down
fofko
Autoškolák
Autoškolák
fofko

Male
Vek : 46
Registrácia : 16.11.2007
Počet príspevkov : 108
Auto : G IV 1.4 16V

OdoslaťPredmet: Re: Zaradím do 1-tky a svieti mi cúvacie svetlo   Zaradím do 1-tky a svieti mi cúvacie svetlo Icon_minitime3/3/2008, 23:11

nemas problem s radenim rychlosti?Myslim tym ze musis hladat jednotku a dvojku.Mohol by si mat poskodenu tu plastovu somarinu na riadiacej pake? Ak das dole z paky kozenku,na tyci je plastovy prstenec co ma vystupok smerom k soferovy a ten brani aby si miesto jednotky zaradil spiatocku.Robi to taky doraz pre jednotku a dvojku.
To by ti ale nesvietili svetla spiatocky pri zaradenej jednotke.Hmm.No skus pozriet ten spinac
Návrat hore Goto down
fofko
Autoškolák
Autoškolák
fofko

Male
Vek : 46
Registrácia : 16.11.2007
Počet príspevkov : 108
Auto : G IV 1.4 16V

OdoslaťPredmet: Re: Zaradím do 1-tky a svieti mi cúvacie svetlo   Zaradím do 1-tky a svieti mi cúvacie svetlo Icon_minitime3/3/2008, 23:16

Teraz som si vsimol ze mas problem aj s radenim.Ako pise Ivco,daj si skontrolovat radenie
Návrat hore Goto down
ivokapo
Začiatočník
Začiatočník
ivokapo

Male

OdoslaťPredmet: Re: Zaradím do 1-tky a svieti mi cúvacie svetlo   Zaradím do 1-tky a svieti mi cúvacie svetlo Icon_minitime4/3/2008, 20:54

Ešte som nemal čas zatiaľ pozrieť sa na to radenie, pozriem to pravdepodobne vo štvrtok alebo najneskôr v sobotu, a tu sú tech. údaje VW golf 1.4 16V, r.v. 1998, kód motora je AKQ. neviem či vám to pomôže, nerobím si veľké nádeje. Ďakujem Vám všetkým za ochotu: baciluss, fofko. PS: inakšie nikde som sa nedočítal, kde sa nachádza ten spínač spiatočkového svetla, dúfam že nie niekde v prevodovke, to by bola obtiažna oprava, neviete náhodou kde mám hľadať ten spínač, alebo ako vyzerá, to by mi veľmi pomohlo?
Návrat hore Goto down
djpetersnv
Pilot
Pilot
djpetersnv

Male
Vek : 35
Registrácia : 11.12.2007
Počet príspevkov : 806
Auto : GOLF IV 1,9TDI, Passat B5 1,8T

OdoslaťPredmet: Re: Zaradím do 1-tky a svieti mi cúvacie svetlo   Zaradím do 1-tky a svieti mi cúvacie svetlo Icon_minitime6/3/2008, 11:14

pokial spravne viem tak spinac na spiatocku je naskrutkovany na prevodovke a mali by ist od neho 2 kable ak sa mylim tak ma opravte
Návrat hore Goto down
http://www.mpauto.phishing-site.www
ivokapo
Začiatočník
Začiatočník
ivokapo

Male

OdoslaťPredmet: Re: Zaradím do 1-tky a svieti mi cúvacie svetlo   Zaradím do 1-tky a svieti mi cúvacie svetlo Icon_minitime6/3/2008, 18:10

áno, už som našiel ten spínač spiatočky, idú z neho dva káble, ale je celý rozbitý ten konektor a je omotaný izolačkou, no kúpim nový celý spínač, ale chcel by som ho vymeniť sám, dúfam že sa mi to podarý a návod na to by ma potešil. Smile No uvidím, zatiaľ chodím bez cúvacých žiaroviek, lebo už mi teraz svietila spiatočka aj na 3-ke a 5-ke, PS: keď ten spínač spiatočky pritlačím tak je všetko ok, no musím vymeniť nový, ale viac ma štve ta radiaca páka že mi nezaskakuje do neutrálu.
Návrat hore Goto down
djpetersnv
Pilot
Pilot
djpetersnv

Male
Vek : 35
Registrácia : 11.12.2007
Počet príspevkov : 806
Auto : GOLF IV 1,9TDI, Passat B5 1,8T

OdoslaťPredmet: Re: Zaradím do 1-tky a svieti mi cúvacie svetlo   Zaradím do 1-tky a svieti mi cúvacie svetlo Icon_minitime6/3/2008, 23:26

no radenie si daj zostelovat v servise a ten spinac len vyskrutkujes a das tam novy myslim ze k tomu navod netreba ale niekde tu na webe bol odkaz na prirucku Golf jak na to tak to najdi a tiahni z rapidu
Návrat hore Goto down
http://www.mpauto.phishing-site.www
ivokapo
Začiatočník
Začiatočník
ivokapo

Male

OdoslaťPredmet: Re: Zaradím do 1-tky a svieti mi cúvacie svetlo   Zaradím do 1-tky a svieti mi cúvacie svetlo Icon_minitime9/3/2008, 13:43

No, takže už som si opravil ten spínač spiatočky, odmotal som z neho tu izolačku a stiahol som ho eskapáskou lebo bol zlomený a teraz, funguje to na 100 percent, a nemusel som ani kupovat nový, som spokojný, A dikes za rady a asi sa budem drzat BACILUSSA Nekupuj nove pokial si to pokazene este ani nerozobral. Az ked to nepojde opravit alebo to uz nezlozis tak potom mas dovod kupit nove alebo zanovne. Smile
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 44
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

OdoslaťPredmet: Re: Zaradím do 1-tky a svieti mi cúvacie svetlo   Zaradím do 1-tky a svieti mi cúvacie svetlo Icon_minitime10/3/2008, 12:09

ivokapo napísal:
No, takže už som si opravil ten spínač spiatočky, odmotal som z neho tu izolačku a stiahol som ho eskapáskou lebo bol zlomený a teraz, funguje to na 100 percent, a nemusel som ani kupovat nový, som spokojný, A dikes za rady a asi sa budem drzat BACILUSSA Nekupuj nove pokial si to pokazene este ani nerozobral. Az ked to nepojde opravit alebo to uz nezlozis tak potom mas dovod kupit nove alebo zanovne. Smile
Laughing Wink ...a predsa sa toci cheers
Návrat hore Goto down
Kully-GIII
Pretekár
Pretekár
Kully-GIII

Male
Vek : 42
Registrácia : 08.01.2008
Počet príspevkov : 452
Auto : Audi A4 S-line avant 2,5 TDI , fotrov G IV TDI

OdoslaťPredmet: Re: Zaradím do 1-tky a svieti mi cúvacie svetlo   Zaradím do 1-tky a svieti mi cúvacie svetlo Icon_minitime10/3/2008, 18:51

jo jo baciluss je odborniik Laughing Laughing lol! :race:
Návrat hore Goto down
http://palo.kulich@gmail.com
golfmanik
Profík
Profík
golfmanik

Male
Vek : 41
Registrácia : 27.11.2007
Počet príspevkov : 1081
Auto : VW GOLF IV ASZ TDI

OdoslaťPredmet: Re: Zaradím do 1-tky a svieti mi cúvacie svetlo   Zaradím do 1-tky a svieti mi cúvacie svetlo Icon_minitime22/3/2011, 17:40

no naco kupovat ked sa da zaplatat Very Happy
Návrat hore Goto down
SPIKEBOY
Profík
Profík
SPIKEBOY

Male
Registrácia : 01.10.2008
Počet príspevkov : 1064
Auto : PASSAT 3C

OdoslaťPredmet: Re: Zaradím do 1-tky a svieti mi cúvacie svetlo   Zaradím do 1-tky a svieti mi cúvacie svetlo Icon_minitime22/3/2011, 20:24

Trojročnú tému vyťahovať a vlastne nič si nenapísal. Rolling Eyes
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Zaradím do 1-tky a svieti mi cúvacie svetlo   Zaradím do 1-tky a svieti mi cúvacie svetlo Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Zaradím do 1-tky a svieti mi cúvacie svetlo
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Svieti vystrazne svetlo vyfukovych plynov
» rychlost od 3 vyssie zaradim az na 2-3 krat
» Cuvacie senzory - pomoc
» Nesvietia cuvacie svetla

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: