VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

servo huci

Goto down 
+2
Jojo sdi
Janet218
6 posters
AutorSpráva
Janet218
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 24.08.2009
Počet príspevkov : 6

servo huci Empty
OdoslaťPredmet: servo huci   servo huci Icon_minitime21/10/2009, 14:57

chcem sa opytat... v com moze byt problem len mi huci servo.... pri toceni volantu?? servo huci Icon_sad servo huci Icon_sad servo huci Icon_sad
Návrat hore Goto down
Jojo sdi
Pretekár
Pretekár
Jojo sdi

Male
Vek : 50
Registrácia : 13.02.2009
Počet príspevkov : 490
Auto : GOLF 4 2001 1,9SDI AQM Uspávač hadov

servo huci Empty
OdoslaťPredmet: Re: servo huci   servo huci Icon_minitime21/10/2009, 15:33

Skus pozriet,ci je v nadrzke dost servooleja servo huci Icon_biggrin
Druha vec moze byt,ze su odídene loziska v servocerpadle...
Návrat hore Goto down
SPIKEBOY
Profík
Profík
SPIKEBOY

Male
Registrácia : 01.10.2008
Počet príspevkov : 1064
Auto : PASSAT 3C

servo huci Empty
OdoslaťPredmet: Re: servo huci   servo huci Icon_minitime21/10/2009, 17:12

Alebo ak je to ako známeho prípad, že hučí a ešte aj tečie, tak nové servo a nie lacná to vec. Rolling Eyes
Návrat hore Goto down
PaloSV
Autoškolák
Autoškolák
PaloSV

Vek : 50
Registrácia : 14.01.2009
Počet príspevkov : 100
Auto : Golf II 1,6 D 40kW/54k, JP

servo huci Empty
OdoslaťPredmet: Re: servo huci   servo huci Icon_minitime24/10/2009, 20:09

SPIKEBOY napísal:
Alebo ak je to ako známeho prípad, že hučí a ešte aj tečie, tak nové servo a nie lacná to vec. servo huci Icon_rolleyes
Toto nie je až tak úplne pravda.
Existuje niečo také: Lucas Power Steering Stop Leak. Jeden chlapík sa o tom dočítal na us hondafóre, že to amíkom pomáha. Tiež sa k tomu staval skepticky, ale za pár stoviek Sk to odskúšať stálo. Odskúšalo to tu už viacero majiteľov áut s H-čkom a tvrdili, že to funguje.
Aj ja som s hrôzou zistil, že mi popri manžetách na hrebeni/prevodovke (cez čerpadlo nie) tečie servo na civicu. servo huci Affraid Olej sa mi strácal a začalo vydávať vrzgavé zvuky. Rozhodol som sa, že to skúsim aj ja pred tým, ako sa pustím do zháňania novej servo prevodovky. Zohnal som to z GB, pred 2-týždňami som vymenil celú servo kvapalinu a zamiešal som tam toto čudo. Prvé dojmy boli také, že pár dní začalo tiecť trošku intenzívnejšie, ale asi po týždni, som už pod autom nenašiel žiadne kvapky a z nádobky mi kvapalina už neubúda. Ešte sa chystám vyčistiť všetko, čo bolo zatečené olejom, aby som to vedel s istotou povedať, či to funguje. Zatiaľ to vyzerá tak, že nemusím zháňať nové servo servo huci 634340

Na flaštičke je napísané, že to neodstraňuje len tečenie, či slzenie, ale zlepšuje to chod serva a používa sa to aj pri divných zvukoch zo serva, pri vŕzganí, alebo praskaní. Niekde na ich webe som čítal, že sa to vozí aj do Poľska.
Možno to niekomu pomôže a ušetrí mu pomerne vysokú investíciu. Môžem teoreticky ešte po nejakom čase dať vedieť ako sa to správa, ak bude mať niekto záujem.
Zatiaľ sa teším servo huci 105294
Návrat hore Goto down
dramatiq
Pretekár
Pretekár
dramatiq

Male
Vek : 42
Registrácia : 06.04.2008
Počet príspevkov : 684
Auto : 335i coupe

servo huci Empty
OdoslaťPredmet: Re: servo huci   servo huci Icon_minitime25/10/2009, 09:18

vrzganie serva bezna vec, but ti tecie alebo mas malo servo kvapaliny, skus doliat ak ti unika je to v prdeli, na vrakaci cca 150e, repas 500, nove 700cca. Neutral
Návrat hore Goto down
http://www.metal-finish.sk
alfonso3006
Pretekár
Pretekár
alfonso3006

Male
Registrácia : 16.06.2009
Počet príspevkov : 690
Auto : Golf 3 TDI GTI

servo huci Empty
OdoslaťPredmet: Re: servo huci   servo huci Icon_minitime13/11/2009, 06:20

dramatiq napísal:
vrzganie serva bezna vec, but ti tecie alebo mas malo servo kvapaliny, skus doliat ak ti unika je to v prdeli, na vrakaci cca 150e, repas 500, nove 700cca. Neutral

ale tak na autobazar.eu/sk najdes aj za 80€ servo....ja predavam na passat za 30 Very Happy
Návrat hore Goto down
Sponsored content

servo huci Empty
OdoslaťPredmet: Re: servo huci   servo huci Icon_minitime

Návrat hore Goto down

servo huci
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» servo
» klimatizacia strasne huci
» problem s radiom stale len huci a nic nejde
» SERVO TECIE
» Servo & Olej

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: