VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

kovova spona pod manzetou

Goto down 
2 posters
AutorSpráva
MuFFin0
Vodič
Vodič
MuFFin0

Male
Vek : 37
Registrácia : 25.01.2009
Počet príspevkov : 234
Auto : GIV 1,9 TDI 66kW AGR

kovova spona pod manzetou Empty
OdoslaťPredmet: kovova spona pod manzetou   kovova spona pod manzetou Icon_minitime19/10/2009, 18:18

neviete mi niekto poradit akym sposobom mam dat dole tu sponu aby som ju neposkodil?chcem si vymenit tu kozenu manzetu lenze moj pokus stroskotal ked som narazil na tuto sponu a viem ze sa ma nejakym sposobom srobovakom otvorit ale nejak mi to neslo tak som to nechal tak a radsej sa este pre istotu nato spytam vas, aby som ju neposkodil...ten kov je dost pevny takze som sa bal ze kebyze to aj otvorim tak budem mat potom problem to dat do povodneho stavu...

kovova spona pod manzetou Dsc00595ob.th kovova spona pod manzetou Dsc00596ku.th
Návrat hore Goto down
PROCHY 603
Začiatočník
Začiatočník
PROCHY 603

Male
Registrácia : 05.09.2009
Počet príspevkov : 40
Auto : VED 1,9 SDI

kovova spona pod manzetou Empty
OdoslaťPredmet: Re: kovova spona pod manzetou   kovova spona pod manzetou Icon_minitime19/10/2009, 20:46

Srobovakom rozpac tu sponu. Stiahni paku dole. Potom tu sponu zcvaknes naspet do povodneho stavu kliestami-cvikacki na drot . Vyzeraju ako celuste.
Návrat hore Goto down

kovova spona pod manzetou
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Zaistovacia spona

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: