VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Počas jazdy zhasnú stretávacia svetlá

Goto down 
+7
grimaso1990
golfgti16vv
Jecad
Baty
baciluss
mato88
kisso147369
11 posters
AutorSpráva
kisso147369
Autoškolák
Autoškolák
kisso147369

Male
Vek : 35
Registrácia : 24.02.2008
Počet príspevkov : 85
Auto : vw golf 2-- 1.6 51kW

Počas jazdy zhasnú stretávacia svetlá Empty
OdoslaťPredmet: Počas jazdy zhasnú stretávacia svetlá   Počas jazdy zhasnú stretávacia svetlá Icon_minitime26/2/2008, 22:13

nevie mi nekto poradit co mam urobit ked za jazdy mi zhasnu stretavacie svetla a vypne sa aj ventilator na kurenie????poistky ani relatka to nesu
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: Počas jazdy zhasnú stretávacia svetlá   Počas jazdy zhasnú stretávacia svetlá Icon_minitime27/2/2008, 08:46

zeby kostra? kukni minusovy kabel ci niekde nieje seknuty,alebo co dobre drzi na vsetkych uzemnovacich miestach
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 44
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

OdoslaťPredmet: Re: Počas jazdy zhasnú stretávacia svetlá   Počas jazdy zhasnú stretávacia svetlá Icon_minitime27/2/2008, 09:10

kisso147369 napísal:
nevie mi nekto poradit co mam urobit ked za jazdy mi zhasnu stretavacie svetla a vypne sa aj ventilator na kurenie????poistky ani relatka to nesu
Hlavne zastavit a riadne oznacit vozidlo trojuholnikom Exclamation a najst toho trpaslika co sa hra s kablami a dobre mu nalozit. Laughing A dalej na takom aute nejazdit kym trpaslik nebude posluchat tongue
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: Počas jazdy zhasnú stretávacia svetlá   Počas jazdy zhasnú stretávacia svetlá Icon_minitime27/2/2008, 09:11

Laughing to je dobre
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
Baty
Pretekár
Pretekár
Baty

Male
Vek : 39
Registrácia : 26.08.2007
Počet príspevkov : 481
Auto : vw golf 2 1,8i

OdoslaťPredmet: Re: Počas jazdy zhasnú stretávacia svetlá   Počas jazdy zhasnú stretávacia svetlá Icon_minitime27/2/2008, 21:48

ten isty problem som mal aj ja, idem si a zrazu svetla fuč, tma, he. žiadna sranda. kupil som novy prepinač svetiel a je to
Návrat hore Goto down
Jecad
Vodič
Vodič
Jecad

Male
Vek : 38
Registrácia : 12.09.2007
Počet príspevkov : 165
Auto : VW Golf II 1,8/66kW/----VW Golf II 1,6 TD

OdoslaťPredmet: Re: Počas jazdy zhasnú stretávacia svetlá   Počas jazdy zhasnú stretávacia svetlá Icon_minitime28/2/2008, 18:04

ten spinac je velmi chulostiva vec u G II...kazdy jeden sa poserie
Návrat hore Goto down
kisso147369
Autoškolák
Autoškolák
kisso147369

Male
Vek : 35
Registrácia : 24.02.2008
Počet príspevkov : 85
Auto : vw golf 2-- 1.6 51kW

OdoslaťPredmet: Re: Počas jazdy zhasnú stretávacia svetlá   Počas jazdy zhasnú stretávacia svetlá Icon_minitime28/2/2008, 18:49

nakoniec nebol zly spinac ale jeden kabel v zapalovani.........ono mi svetla aj kurenie zhasli ale ked som sa trosku dotkol kluca tak to zase nabelhlo........patrilo by sa vymenit vsetky kable v tom aute lebo su uz akosi stare ale komu sa to chce menit
Návrat hore Goto down
golfgti16vv
Začiatočník
Začiatočník

Vek : 51
Registrácia : 07.01.2008
Počet príspevkov : 37
Auto : golfgti16v wolfsburgedition

OdoslaťPredmet: Re: Počas jazdy zhasnú stretávacia svetlá   Počas jazdy zhasnú stretávacia svetlá Icon_minitime12/3/2008, 13:33

to nebylo kabelem ale spodek spinačky je vypalenej radim ti vyměn ji stoji par korun nebo te to zase nekde necha
Návrat hore Goto down
grimaso1990
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 20.12.2008
Počet príspevkov : 32
Auto : VW Golf II 1.3

OdoslaťPredmet: Re: Počas jazdy zhasnú stretávacia svetlá   Počas jazdy zhasnú stretávacia svetlá Icon_minitime2/1/2009, 12:35

ja mam s tymto tiez problem ... vcera mi prestali svietit stretavacky na GII. svietia mi iba parkovacky a dialkove. Shocked poistka to nieje ziarovky su dobre...zebyten prepinac? otec ho premeriaval a ze nevie (nieje auto-elektrikar) lebo tam je niaka haluz...cela prava strana pod prudom a v lavej nic....
Návrat hore Goto down
peto-vw
Vodič
Vodič
peto-vw

Male
Vek : 49
Registrácia : 18.05.2008
Počet príspevkov : 228

OdoslaťPredmet: Re: Počas jazdy zhasnú stretávacia svetlá   Počas jazdy zhasnú stretávacia svetlá Icon_minitime4/1/2009, 15:40

Pokial viem svetla nemaju relatka ten isty problem som mal na Jette lenze mne prepinac zhorel pocas jazdy
Návrat hore Goto down
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male
Vek : 40
Registrácia : 31.03.2008
Počet príspevkov : 1822
Auto : VW Passat B5 1.9 TDI AFN

OdoslaťPredmet: Re: Počas jazdy zhasnú stretávacia svetlá   Počas jazdy zhasnú stretávacia svetlá Icon_minitime4/1/2009, 21:46

peto-vw napísal:
Pokial viem svetla nemaju relatka ten isty problem som mal na Jette lenze mne prepinac zhorel pocas jazdy

mne tiez zhorel ked som mal GII
Návrat hore Goto down
grimaso1990
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 20.12.2008
Počet príspevkov : 32
Auto : VW Golf II 1.3

OdoslaťPredmet: Stretavacky   Počas jazdy zhasnú stretávacia svetlá Icon_minitime10/1/2009, 15:18

chalani,tak neviete mi poradit co s tym mam spravit?? nejdu stretavacky poistky aj ziarovky su dobre....bude to to relé??
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Vek : 42
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

OdoslaťPredmet: Re: Počas jazdy zhasnú stretávacia svetlá   Počas jazdy zhasnú stretávacia svetlá Icon_minitime10/1/2009, 16:52

mate tam silnejsie ziarovky?tak sa necudujte,moze zhoriet kablovanie alebo spinac svetiel.a inac aj svetla maju relatka,co ine by prepinalo?....treba premerat aky maju odber svetla a ci to rele zvlada,alebo moze byt aj studeny spoj na relatku!a na poistky sa pozrite lepsie lebo ked nesvieti jedna strana tak chyba je urcite v nich-!
Návrat hore Goto down
peto-vw
Vodič
Vodič
peto-vw

Male
Vek : 49
Registrácia : 18.05.2008
Počet príspevkov : 228

OdoslaťPredmet: Re: Počas jazdy zhasnú stretávacia svetlá   Počas jazdy zhasnú stretávacia svetlá Icon_minitime12/1/2009, 20:15

no neviem ze by tam boli relatka mam schemi a nejak ich nevidno
Návrat hore Goto down
jozovyp
Začiatočník
Začiatočník
jozovyp

Male
Registrácia : 11.01.2009
Počet príspevkov : 9
Auto : golf2

OdoslaťPredmet: Re: Počas jazdy zhasnú stretávacia svetlá   Počas jazdy zhasnú stretávacia svetlá Icon_minitime13/3/2009, 18:42

skusil si vymenit ten prepinac svetiel?mal som tiez tento problem prepol som dialkove a pri prepnutina tlmene tma musel som zastat a znova pozapinat svetla,mal som aj rozobraty su tam male casti ktore sa od tepla zatavili do umelej hmoty a bolo po kontakte,takze vymenit a mas po probleme nie je to velka polozka penazi alebo pozicoj a skus vela zdaru
Návrat hore Goto down
http://jozo.vyp@gmail.com
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Počas jazdy zhasnú stretávacia svetlá   Počas jazdy zhasnú stretávacia svetlá Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Počas jazdy zhasnú stretávacia svetlá
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» ako nastavit svetla? (hella svetla)
» za jazdy vypne motor
» vypnutie morora za jazdy

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF II 1984-1991 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Exteriér-
Prejdi na: