| Vyrobny stitok | |
|
+17gabesz0102 patres46 martinko800 danny2707 dr_obesenec Sinner 01lukasss01 Sacok OverGo zgrlik_88 SABREX MIRECC mato88 mirec3532 spd001 seven72 rann14 21 posters |
|
Autor | Správa |
---|
MIRECC Pilot
Vek : 45 Registrácia : 13.04.2008 Počet príspevkov : 898 Auto : VW GOLF VR6 SYNCRO,VW GOLF 1 Cabrio,Škoda Superb 1.8T,Seat Toledo I 1.8i Bydlisko : Ziar nad Hronom
| Predmet: Re: Vyrobny stitok 15/11/2010, 13:00 | |
| - MIRECC napísal:
- mirec3532 napísal:
- tento stitok ti je potrebny aj na prepis alebo prihlasenie
ani nie. ja ho nemám a mám vínimku z vyhlášky Upravujem: Treba ho pri prepise,policajti dostali príkaz kontrolovat aj štítok s váhami... Bol so v stredu prepisovat auto a tiež som ho hladal. Ak ho niekto nemá bude treba bud dobrá známost alebo kupit druhý vo VW. - odpoved aj pre OverGO na PM | |
|
| |
Sacok Začiatočník
Vek : 34 Registrácia : 15.11.2010 Počet príspevkov : 3 Auto : Volkswagen Golf 2, 1997, 59kw Bydlisko : Žiar nad Hronom
| Predmet: Re: Vyrobny stitok 15/11/2010, 18:34 | |
| Tak má v osvedčení napísané. Tiež sa mi to nezdalo ale má. V osvedčení je to ale kolónka prví krát v evidencii/rok výroby. Tak to musel byt vtedy len prvý krát evidovaný. Mato88 máš asi pravdu, to by bol asi bulshit aby bol vyrobený 97. Foto:
https://2img.net/r/ihimizer/img254/1345/snmka000.jpg https://2img.net/r/ihimizer/img3/2222/snmka001dk.jpg
Naposledy upravil Sacok dňa 21/11/2010, 19:20, celkom upravené 2 krát. | |
|
| |
Sacok Začiatočník
Vek : 34 Registrácia : 15.11.2010 Počet príspevkov : 3 Auto : Volkswagen Golf 2, 1997, 59kw Bydlisko : Žiar nad Hronom
| Predmet: Re: Vyrobny stitok 21/11/2010, 19:18 | |
| | |
|
| |
MIRECC Pilot
Vek : 45 Registrácia : 13.04.2008 Počet príspevkov : 898 Auto : VW GOLF VR6 SYNCRO,VW GOLF 1 Cabrio,Škoda Superb 1.8T,Seat Toledo I 1.8i Bydlisko : Ziar nad Hronom
| Predmet: Re: Vyrobny stitok 22/11/2010, 04:33 | |
| | |
|
| |
01lukasss01 Profík
Registrácia : 06.09.2007 Počet príspevkov : 1088 Auto : VW G4 1,9TDI 81kW AHF Bydlisko : MALACKY, Tel:0907365770
| Predmet: Re: Vyrobny stitok 22/11/2010, 07:54 | |
| Výnimku ti nikto neda výnimka uz vysla z mody.. Pri prihlaseni a detto pry STK musi byt stitok na aute. A ziskanie stitku funguje asi tak ze poziadas MDPT o udelenie noveho vin stitku alebo priamo importera. Osobne si myslím že importér bude asi najrychlejšia cesta... | |
|
| |
Sinner Autoškolák
Vek : 32 Registrácia : 21.09.2010 Počet príspevkov : 71 Auto : vw golf l 1,5d Bydlisko : Košce-okolie
| Predmet: Re: Vyrobny stitok 22/11/2010, 11:54 | |
| zdravim tiez som kupil g1 a ten stitok tam nieje ... chcem sa spytat...(nakolko som zufaly) ze kolko by stalo udelenie noveho vin stiku a kolko by to trvalo ....? skusal to uz niekto takto ho zohnat ..... ? za rychlu odpoved vopred dakujem .... | |
|
| |
Sinner Autoškolák
Vek : 32 Registrácia : 21.09.2010 Počet príspevkov : 71 Auto : vw golf l 1,5d Bydlisko : Košce-okolie
| Predmet: Re: Vyrobny stitok 22/11/2010, 12:22 | |
| alebo nema niekto g1 1,5d na nd a ten stitok tam ma ...? ak anio a nepotrebuje skusil by som stim nieco spravit .... lebo mojho golfa sa neholdam zdat aj ked nieje najkrajsi a najmladsi ale je moj sice len s casti ale je :/ | |
|
| |
01lukasss01 Profík
Registrácia : 06.09.2007 Počet príspevkov : 1088 Auto : VW G4 1,9TDI 81kW AHF Bydlisko : MALACKY, Tel:0907365770
| Predmet: Re: Vyrobny stitok 24/11/2010, 08:32 | |
| - Sinner napísal:
- alebo nema niekto g1 1,5d na nd a ten stitok tam ma ...? ak anio a nepotrebuje skusil by som stim nieco spravit .... lebo mojho golfa sa neholdam zdat aj ked nieje najkrajsi a najmladsi ale je moj sice len s casti ale je :/
Ved som to pysal ako to vybavíš... Skus ist do najblizsej predajne VW a spytaj sa co to stoji.... Aby si mal aspon predstavu ale myslim ze to je do nejakych 70eur... Ak sa auta nechces vzdat tak to je min ciastka... | |
|
| |
dr_obesenec Profík
Vek : 39 Registrácia : 18.01.2009 Počet príspevkov : 1042 Auto : VW GOLF II 1.6 Bydlisko : Zlaté Moravce
| Predmet: Re: Vyrobny stitok 24/11/2010, 09:24 | |
| stítok sa tu uz riesi v 3 teme , sak zavolam do vw a opýtam sa a ked nie je.... na to , sak telefon nestoji majlat. | |
|
| |
OverGo Pretekár
Vek : 37 Registrácia : 27.05.2008 Počet príspevkov : 362 Auto : Ex - VW GOLF III 1.8 66kw (ABS) r.v. 93 Passat B5 1,8T 110kw (AEB) Bydlisko : okres TV
| Predmet: Re: Vyrobny stitok 25/11/2010, 21:40 | |
| tak ked som ho zhanal ja tak som do vw volal tam mi povedali ze na G3 bude stat od 150 do 170 eur a caka sa cca tri mesiace | |
|
| |
danny2707 Začiatočník
Registrácia : 18.12.2010 Počet príspevkov : 1
| Predmet: Re: Vyrobny stitok 18/12/2010, 18:41 | |
| [quote="seven72"] nazdar chcel by som použiť tento štítok, aby mi prihlásili auto, mám VW golf III AG, výrobca motora DEU a typ ABS, 1,8cm3, 66kw a rok výroby je 92 co je potrebne zmenit okrem vin cisla aby mi to preslo,a moze to byt aj nalepka?poradte prosim dakujem | |
|
| |
martinko800 Začiatočník
Registrácia : 25.12.2010 Počet príspevkov : 1 Auto : VW Golf III Variant, 1,4, 55kW,r.v.1996
| Predmet: Re: Vyrobny stitok 25/12/2010, 13:31 | |
| Caute, nemohol by mi niekto z vás odfotiť výrobný štítok z VW Golf III Variant 1,4, 44kW, r.v. 1996. Vopred vďaka | |
|
| |
patres46 Autoškolák
Vek : 33 Registrácia : 03.10.2011 Počet príspevkov : 70 Auto : Volkswagen Golf D CL Europe
| Predmet: Re: Vyrobny stitok 8/11/2011, 16:08 | |
| pani zdravm ak matie tiez taky problem ze nemate stitok ako som mal ja ja... tiez som nevedel ako to mam riesit tak som to dal jednemu panovi ktory mi vytlacil na lepiaci papier kopiu stitku a zalial to do folie a dal mi k tomu uplne iny stitok z nejakeho vrakoviska...a vydrbal som zato 45€ cize nechal som sa oklamat...takze kdo ma skener zozente si od niekoho sititok na chvylu pozicat oskenovat a este jeden druhy z hocijakeho trojkoveho golfa .. potom len nalepite novy papierovy stitok vytlaceny a zaliaty vo folii na ten hocijaky stary... dve diery + dva nity a mate usetrene love... | |
|
| |
dr_obesenec Profík
Vek : 39 Registrácia : 18.01.2009 Počet príspevkov : 1042 Auto : VW GOLF II 1.6 Bydlisko : Zlaté Moravce
| Predmet: Re: Vyrobny stitok 8/11/2011, 20:27 | |
| - patres46 napísal:
- pani zdravm ak matie tiez taky problem ze nemate stitok ako som mal ja ja... tiez som nevedel ako to mam riesit tak som to dal jednemu panovi ktory mi vytlacil na lepiaci papier kopiu stitku a zalial to do folie a dal mi k tomu uplne iny stitok z nejakeho vrakoviska...a vydrbal som zato 45€ cize nechal som sa oklamat...takze kdo ma skener zozente si od niekoho sititok na chvylu pozicat oskenovat a este jeden druhy z hocijakeho trojkoveho golfa .. potom len nalepite novy papierovy stitok vytlaceny a zaliaty vo folii na ten hocijaky stary... dve diery + dva nity a mate usetrene love...
hmm ja byt policajtom toto ti nezozerem to musi byt videt ze to nieje stitok ale nieco vo folii, hod sem foto nech viem ako to vyzera | |
|
| |
gabesz0102 Agent
Vek : 42 Registrácia : 25.10.2008 Počet príspevkov : 1576 Auto : MK2,GIV Bydlisko : Kassa környék...
| Predmet: Re: Vyrobny stitok 8/11/2011, 20:37 | |
| - patres46 napísal:
- pani zdravm ak matie tiez taky problem ze nemate stitok ako som mal ja ja... tiez som nevedel ako to mam riesit tak som to dal jednemu panovi ktory mi vytlacil na lepiaci papier kopiu stitku a zalial to do folie a dal mi k tomu uplne iny stitok z nejakeho vrakoviska...a vydrbal som zato 45€ cize nechal som sa oklamat...takze kdo ma skener zozente si od niekoho sititok na chvylu pozicat oskenovat a este jeden druhy z hocijakeho trojkoveho golfa .. potom len nalepite novy papierovy stitok vytlaceny a zaliaty vo folii na ten hocijaky stary... dve diery + dva nity a mate usetrene love...
ty citas to co pises???neviem kto by ti isiel odvrtavat origo nity aby ti dal stitok oskenovat,a riskovat s tym... | |
|
| |
patres46 Autoškolák
Vek : 33 Registrácia : 03.10.2011 Počet príspevkov : 70 Auto : Volkswagen Golf D CL Europe
| Predmet: Re: Vyrobny stitok 9/11/2011, 15:08 | |
| [quote="gabesz0102"] - patres46 napísal:
ty citas to co pises???neviem kto by ti isiel odvrtavat origo nity aby ti dal stitok oskenovat,a riskovat s tym...[/quote hmm nevim tak keby mna niekto o to poprosi nejaky znami tak by som s tym problem nemal =) zato ze su origo nity tak neznamena ze sa nedaju nahradit =P moj nazor... | |
|
| |
patres46 Autoškolák
| Predmet: Re: Vyrobny stitok 9/11/2011, 15:10 | |
| - gabesz0102 napísal:
- patres46 napísal:
ty citas to co pises???neviem kto by ti isiel odvrtavat origo nity aby ti dal stitok oskenovat,a riskovat s tym... dobreee =D ako policajti mi mozu uz vyskocit na hrb lebo mi to preslo KOčkom a dovi dopi =P mne islo len o tu Kočku a STK a tam to preslo cize pohoda jahoda.... foto dnes spravim | |
|
| |
Lajovw+ Agent
Vek : 52 Registrácia : 13.04.2011 Počet príspevkov : 1541 Auto : AUDI A3 2.0TDI PD 125kW QUATTRO S-line ,ex VW GOLF 4 ,1,9 TDI PD 74kW ATD 2003 Bydlisko : BA
| Predmet: Re: Vyrobny stitok 9/11/2011, 15:30 | |
| no možno v Bzinciach pod Javorinou pohoda jahoda, ale keď ťa zastaví normálny dopravný policajt tak sa budeš diviť a ešte ti aj auto zabaví pohoda jahoda. Boli časy keď takéto veci boli na našich cestách bežné,zvlášť Golfy tým vynikali, ale chlapci tie už skončili, na tvojom mieste ak by som mal ísť s tým autom niekde medzi ludí , tak by som aj kukol akým busom sa dostanem domov,neviem neviem ako by to bolo s tým hrbom.... | |
|
| |
dr_obesenec Profík
| Predmet: Re: Vyrobny stitok 9/11/2011, 15:32 | |
| - patres46 napísal:
- gabesz0102 napísal:
- patres46 napísal:
ty citas to co pises???neviem kto by ti isiel odvrtavat origo nity aby ti dal stitok oskenovat,a riskovat s tym... dobreee =D ako policajti mi mozu uz vyskocit na hrb lebo mi to preslo KOčkom a dovi dopi =P mne islo len o tu Kočku a STK a tam to preslo cize pohoda jahoda.... foto dnes spravim chces zariadit aby ti este dnes dosli po auto ???? pri akejkolvek kontrole vinka si mozu vsimnut ze stitok z vin je upravovany a nie origo a auto zaistia a bez problemov ti ho nehaju zhnit na ich parkovisku (nie raz mi kontrolovali ) a budu tvrdit ze preveruju, to ze mas KO neznamena este nic odhliadnuc od toho ze KO plati tusim len 3 mesiace. ide o to ze si zasahoval do niecoho co sa pouziva na identifikaciu vozidla , aj ked sa nejedna priamo o vinko. | |
|
| |
dr_obesenec Profík
| Predmet: Re: Vyrobny stitok 9/11/2011, 15:36 | |
| - Lajovw+ napísal:
- no možno v Bzinciach pod Javorinou pohoda jahoda, ale keď ťa zastaví normálny dopravný policajt tak sa budeš diviť a ešte ti aj auto zabaví pohoda jahoda. Boli časy keď takéto veci boli na našich cestách bežné,zvlášť Golfy tým vynikali, ale chlapci tie už skončili, na tvojom mieste ak by som mal ísť s tým autom niekde medzi ludí , tak by som aj kukol akým busom sa dostanem domov,neviem neviem ako by to bolo s tým hrbom....
Moja rec. polis moze zaistit co chce a ako chce staci aby mal maly dovod a to uprava stitku URCITE JE, cize ja by som sa tu tym nechvalil. radsej mat veci origo v pohode a mozem pokojne spavat. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Vyrobny stitok | |
| |
|
| |
| Vyrobny stitok | |
|