VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Rozčaptané zadné kolesá

Goto down 
+4
Jojo sdi
synak
alfonso3006
Rastik
8 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2
AutorSpráva
tdi_racer
Autoškolák
Autoškolák
tdi_racer

Male
Vek : 35
Registrácia : 15.09.2009
Počet príspevkov : 139
Auto : VW Golf 4 tdi (66kw) AGR 1999 (12)

Rozčaptané zadné kolesá - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Rozčaptané zadné kolesá   Rozčaptané zadné kolesá - Stránka 2 Icon_minitime20/1/2010, 09:20

Snake24 napísal:
z tych kolies si nerob nic to je proste tak, ja mam na leto 225/40/18 ET35 je to krasne vidiet dost podobne ako na obrazku hore na tom GV sice menej ale je to tak, ked spojis spodok kolesa s hornou hranou blatniku tak je to skoro vo váhe, ale samotne koleso uz nie.... zistil som to ked som chcel vediet ze kolko cm podlozky by bolo treba aby koleso bolo hore zarovno s blatnikom, furt mi to nejak nesedelo, lebo ked hore to bolo zarovno tak dole to trcalo az moc... Rozčaptané zadné kolesá - Stránka 2 Icon_biggrin
hh no jasne viem si to zivo predstavit ..... no ja si tiez myslim ze tie zadne kola maju ist trosku nacapato ... na zimnych mi to ani tak neni vidiet ale ked dam letaky 205 / 55 r 16 tak sa to hned ukaze Very Happy 
Návrat hore Goto down
Snake24
Autoškolák
Autoškolák
Snake24

Male
Registrácia : 12.03.2009
Počet príspevkov : 137
Auto : Golf IV 1.9TDi GTI 150ps ARL :)

OdoslaťPredmet: Re: Rozčaptané zadné kolesá   Rozčaptané zadné kolesá - Stránka 2 Icon_minitime20/1/2010, 20:13

tdi_racer napísal:
Snake24 napísal:
z tych kolies si nerob nic to je proste tak, ja mam na leto 225/40/18 ET35 je to krasne vidiet dost podobne ako na obrazku hore na tom GV sice menej ale je to tak, ked spojis spodok kolesa s hornou hranou blatniku tak je to skoro vo váhe, ale samotne koleso uz nie.... zistil som to ked som chcel vediet ze kolko cm podlozky by bolo treba aby koleso bolo hore zarovno s blatnikom, furt mi to nejak nesedelo, lebo ked hore to bolo zarovno tak dole to trcalo az moc... Rozčaptané zadné kolesá - Stránka 2 Icon_biggrin
hh no jasne viem si to zivo predstavit ..... no ja si tiez myslim ze tie zadne kola maju ist trosku nacapato ... na zimnych mi to ani tak neni vidiet ale ked dam letaky 205 / 55 r 16 tak sa to hned ukaze Very Happy

no a to su len 16, a co potom 18 az 19 Rozčaptané zadné kolesá - Stránka 2 Icon_biggrin
Návrat hore Goto down
tdi_racer
Autoškolák
Autoškolák
tdi_racer

Male

OdoslaťPredmet: Re: Rozčaptané zadné kolesá   Rozčaptané zadné kolesá - Stránka 2 Icon_minitime20/1/2010, 20:53

Snake24 napísal:
tdi_racer napísal:
Snake24 napísal:

no a to su len 16, a co potom 18 az 19 Rozčaptané zadné kolesá - Stránka 2 Icon_biggrin
to uz je zas ina kava potom Very Happy ja by som aj vecsie kola chcel ale uz ked som dal tie co mam citim ze to auto nejde tak ako ma ... keby dam 18 tky tak sa ani nepohnem asi Very Happy 
Návrat hore Goto down
Snake24
Autoškolák
Autoškolák
Snake24

Male

OdoslaťPredmet: Re: Rozčaptané zadné kolesá   Rozčaptané zadné kolesá - Stránka 2 Icon_minitime20/1/2010, 21:10

si pozri co som sem hodil tu temu tam kde su veci ohladom podvozku, su tam vsetky disky a ich vahy.... ja mam OZ 18 disk s pneu dunlop sp sport 9000 vazi 19kg, pricom bratove MAM 17 take velke lestene z predu,vazia 21,5 kg s tou istou znackou pneu...
Návrat hore Goto down
Snake24
Autoškolák
Autoškolák
Snake24

Male

OdoslaťPredmet: Re: Rozčaptané zadné kolesá   Rozčaptané zadné kolesá - Stránka 2 Icon_minitime20/1/2010, 21:20

ale vsetko to je o tom kolko € mozes dat..... cim viac tym lepsie disky a ja osobne by som rasej chodil na nejakych 15-16 diskoch keby nemam moznost kupit velke a lahučke, lebo velke a tažke je zla volba aspon pre mna ale niekomu to je jedno lebo chce mat Show car ale skor zalezi na tom ako ide, preto rozmyslam ze tieto OZ predam a kupim cca 17 a urcite lahsie tak aby jeden disk vazil asi 10kg na lahsie uz nemam (1000€ za kus) Rozčaptané zadné kolesá - Stránka 2 Icon_biggrin
Návrat hore Goto down
tdi_racer
Autoškolák
Autoškolák
tdi_racer

Male

OdoslaťPredmet: Re: Rozčaptané zadné kolesá   Rozčaptané zadné kolesá - Stránka 2 Icon_minitime21/1/2010, 08:59

Snake24 napísal:
ale vsetko to je o tom kolko € mozes dat..... cim viac tym lepsie disky a ja osobne by som rasej chodil na nejakych 15-16 diskoch keby nemam moznost kupit velke a lahučke, lebo velke a tažke je zla volba aspon pre mna ale niekomu to je jedno lebo chce mat Show car ale skor zalezi na tom ako ide, preto rozmyslam ze tieto OZ predam a kupim cca 17 a urcite lahsie tak aby jeden disk vazil asi 10kg na lahsie uz nemam (1000€ za kus) Rozčaptané zadné kolesá - Stránka 2 Icon_biggrin
uhm tak to mi je jasne ... ze su aj take disky ...ze velke a lahke ... ale tak ja zas dotoho nechcem natlacit aj posledny cent ... Very Happy ja sa uspokojim uz aj s tymi co mam Very Happy v garazi som mal doteraz 18 tky take docela fesne aj s gumami .. ale musel by som kupit podlozky na zmenu roztece lebo to boli na golf 5 , octavia 2 a podobne ... 5x 112 ci jako to ma ..ale co uz .. uz sa aj tak stihli minut Very Happy takze uz ich nemam a to boli take ze raz behnes do jamy a je po elektrone Very Happy 
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Rozčaptané zadné kolesá   Rozčaptané zadné kolesá - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Rozčaptané zadné kolesá
Návrat hore 
Strana 2 z 2Choď na stránku : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» nove kolesa
» kolesa loziska
» Kolesa a certifikat?
» folie na kolesa

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Podvozok-
Prejdi na: