VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Vola v riadení

Goto down 
2 posters
AutorSpráva
Jojo sdi
Pretekár
Pretekár
Jojo sdi

Male
Vek : 50
Registrácia : 13.02.2009
Počet príspevkov : 490
Auto : GOLF 4 2001 1,9SDI AQM Uspávač hadov

Vola v riadení Empty
OdoslaťPredmet: Vola v riadení   Vola v riadení Icon_minitime30/9/2009, 21:02

Chlapci,mam taky problem,ked je motor vypnuty,alebo ide na volnobeh,mam velku volu vo volante,takych 20 stupnov.
Počas jazdy necítim ziadnu volu...čím to moze byt?
Návrat hore Goto down
Tyouko
Vodič
Vodič
Tyouko

Male
Vek : 38
Registrácia : 12.01.2009
Počet príspevkov : 295
Auto : Golf IV TDI, ALH, Highline

Vola v riadení Empty
OdoslaťPredmet: Re: Vola v riadení   Vola v riadení Icon_minitime1/10/2009, 19:49

no ja mam tak isto volu vo volante myslim ze aj stejny problem ale sa mi zda ze po vymene silenblokov na ramenach je to lepsie... a neskusal si ked je auto vypnute a kyves volantom ci nepocut klopanie v hrebenovke? bo ja som ju pritahoval a furt to klopka... no neviem ci to neni v tom klbe ako to ide z hrebenovky (cepy su ok) trosku ma to sere lebo stale je pocut este razy do volantu.... napr na sefovej oktavke ma skoro 200 000km a tam je riadenie ako vino... pekne tuho zadne rany do volantu nic a to beha jak blazon po lesnej rozbytej ceste.... a vsetko povodne Vola v riadení Icon_mad...... cim to moze byt??je pravda ze ma makksi podvozok
Návrat hore Goto down

Vola v riadení
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» vola zadneho kolesa

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Podvozok-
Prejdi na: