Jojo sdi Pretekár
Vek : 50 Registrácia : 13.02.2009 Počet príspevkov : 490 Auto : GOLF 4 2001 1,9SDI AQM Uspávač hadov Bydlisko : Zálesie
| Predmet: Vola v riadení 30/9/2009, 21:02 | |
| Chlapci,mam taky problem,ked je motor vypnuty,alebo ide na volnobeh,mam velku volu vo volante,takych 20 stupnov. Počas jazdy necítim ziadnu volu...čím to moze byt? | |
|
Tyouko Vodič
Vek : 38 Registrácia : 12.01.2009 Počet príspevkov : 295 Auto : Golf IV TDI, ALH, Highline Bydlisko : Humenne
| Predmet: Re: Vola v riadení 1/10/2009, 19:49 | |
| no ja mam tak isto volu vo volante myslim ze aj stejny problem ale sa mi zda ze po vymene silenblokov na ramenach je to lepsie... a neskusal si ked je auto vypnute a kyves volantom ci nepocut klopanie v hrebenovke? bo ja som ju pritahoval a furt to klopka... no neviem ci to neni v tom klbe ako to ide z hrebenovky (cepy su ok) trosku ma to sere lebo stale je pocut este razy do volantu.... napr na sefovej oktavke ma skoro 200 000km a tam je riadenie ako vino... pekne tuho zadne rany do volantu nic a to beha jak blazon po lesnej rozbytej ceste.... a vsetko povodne ...... cim to moze byt??je pravda ze ma makksi podvozok | |
|