VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

elektron ATS Cup

Goto down 
AutorSpráva
ato69
Autoškolák
Autoškolák
ato69

Male
Vek : 42
Registrácia : 20.08.2007
Počet príspevkov : 77
Auto : VW Vento 1,9 GTD

elektron ATS Cup Empty
OdoslaťPredmet: elektron ATS Cup   elektron ATS Cup Icon_minitime25/9/2009, 18:57

Caute "dievcata",

nakolko mi uz dost dlho pustalo predne lave koleso tak so sa rozhodol navstivit pneuservis, reku ventil alebo niekde na boku medzi gumou a elektronom je dajaka medzerka, realita bola trochu inde, hned ako mi servisak namocil koleso pod vodu tak sa zacali objavovat male bublinky, ale nie tam kde som to cakal elektron ATS Cup Icon_cry Bublinky vychadzali spod vyvazovacieho zavazia zozadu, cize prasknuty elektron pozdlz obvodu v strede, prasklinka cca 2-3 cm dlha. Takze teraz zhanam niekoho kto by mi to dokazal pozvarat, najlepsie v KE alebo blizke okolie ak o niekom viete dajte mi prosim vediet. Dikes.

elektron ATS Cup Atscup
Návrat hore Goto down
ato69
Autoškolák
Autoškolák
ato69

Male
Vek : 42
Registrácia : 20.08.2007
Počet príspevkov : 77
Auto : VW Vento 1,9 GTD

elektron ATS Cup Empty
OdoslaťPredmet: Re: elektron ATS Cup   elektron ATS Cup Icon_minitime30/9/2009, 16:59

tak disk je v oprave, zistilo sa ze uz raz bol opravovany lebo bol buchnuty a dokonca ze je aj krivy elektron ATS Cup Icon_neutral
Návrat hore Goto down

elektron ATS Cup
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Podvozok-
Prejdi na: