VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

nejde mi prud na zhaviacie sviecky

Goto down 
3 posters
AutorSpráva
fero28
Začiatočník
Začiatočník
fero28

Male
Registrácia : 31.07.2009
Počet príspevkov : 4
Auto : Golf IV 1.9 TDI 66kW 1998

nejde mi prud na zhaviacie sviecky Empty
OdoslaťPredmet: nejde mi prud na zhaviacie sviecky   nejde mi prud na zhaviacie sviecky Icon_minitime23/9/2009, 08:40

poistky mam dobre v skrinke ,,ale ze este okrem nich by niekde mali byt poistky alebo poistka na zhavenie asi 50Amperova...len ju neviem najst ..prosim poradte alebo pomozte..pomoze aj obr.kde by to zhruba mohlo byt..dakujem
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male
Vek : 41
Registrácia : 22.01.2009
Počet príspevkov : 1520
Auto : Golf IV 1,6 16V 2003

OdoslaťPredmet: Re: nejde mi prud na zhaviacie sviecky   nejde mi prud na zhaviacie sviecky Icon_minitime23/9/2009, 09:55

zhavice ti nepojdu pokial ti neklesne teplota vonkajsieho okolia pod urcitu teplotu myslim ze je to okolo -5°C nejde mi prud na zhaviacie sviecky Icon_scratch
Návrat hore Goto down
Dreik
Pilot
Pilot
Dreik

Male
Vek : 37
Registrácia : 30.08.2007
Počet príspevkov : 847
Auto : GIV 1.9 TDi PD 85Kw AJM , Audi A4 1.6

OdoslaťPredmet: Re: nejde mi prud na zhaviacie sviecky   nejde mi prud na zhaviacie sviecky Icon_minitime23/9/2009, 10:52

ako to myslis? AKoze ti neide prud na zhavenie?Ako si vlastne na to prisiel,nesvieti ti kontrolka zhavenia koli tomu??? nejde mi prud na zhaviacie sviecky Icon_rolleyes Tak ako pise nikibad, kym ti teplota neklesne pod 5° tak ti zhavice nezapinaju...
Návrat hore Goto down
fero28
Začiatočník
Začiatočník
fero28

Male

OdoslaťPredmet: Re: nejde mi prud na zhaviacie sviecky   nejde mi prud na zhaviacie sviecky Icon_minitime23/9/2009, 14:20

ale mne tazsie startuje aj za studena aj za tepla...a zistil som to tak ze,na fajku nedostavam ziaden prud. a aj rele 109 som skusal a zopina aj 103 som skusal a nezopina...alebo naco sluzi ta 103?.....
Návrat hore Goto down
fero28
Začiatočník
Začiatočník
fero28

Male

OdoslaťPredmet: Re: nejde mi prud na zhaviacie sviecky   nejde mi prud na zhaviacie sviecky Icon_minitime23/9/2009, 14:24

Dreik napísal:
ako to myslis? AKoze ti neide prud na zhavenie?Ako si vlastne na to prisiel,nesvieti ti kontrolka zhavenia koli tomu??? nejde mi prud na zhaviacie sviecky Icon_rolleyes Tak ako pise nikibad, kym ti teplota neklesne pod 5° tak ti zhavice nezapinaju...
ale svieti mi kontrolka len zakus..ale mne tazsie startuje aj za studena aj za tepla...a zistil som to tak ze,na fajku nedostavam ziaden prud. a aj rele 109 som skusal a zopina aj 103 som skusal a nezopina...alebo naco sluzi ta 103?.....
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: nejde mi prud na zhaviacie sviecky   nejde mi prud na zhaviacie sviecky Icon_minitime

Návrat hore Goto down

nejde mi prud na zhaviacie sviecky
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» ake sviecky do 1.8 20V ?
» Denso Iridium sviecky
» Nejde mi kurenie... atd

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: