toneries Začiatočník
Vek : 38 Registrácia : 08.09.2009 Počet príspevkov : 19 Auto : VW GOLF IV , TDI 85kW, r.v. 2000 Bydlisko : Modra
| Predmet: Ventilator na chladici pri zapnutej klime 9/9/2009, 14:19 | |
| Cafte chalani aj ja mam jednu otazocku ohladom mojej klimy..Tento problem som tu nenasiel, alebo som hladal zle.. Mam Golf IV 1.9 TDI 85kW r.v. 2000 s climatronicom a mam trosku problem... Ked zapnem klimu, tak sa mi nezacne tocit ventilator na chladici.. Neviem ci sa ma tocit, ale ked kamos zapne tiez climatronic na svojom golfe, tak sa roztoci..Takze ked stojim a mam nastartovane a mam zapnutu klimu, tak ide iba teply vzduch, ale akonahle sa zacnem s autom hybat, tak klima funguje... Zase zastavim dajmetomu na cervenej a klima zase nejde... Na displayi to vyzera vsetko v poriadku a ked som robil diagnostiku, tak mi to vypisalo problem s jednou klapkou, ale to si myslim, ze je nejaka choroba climatronicou, lebo niesom sam co mam problem s tou klapkou... Neviete mi niekto s tym poradit?? Nemate niekto skusenosti s takouto chybou??
Vopred Vam dakujem za odpoved...
Apropo VAG-COM mi vypisal tieto dve chyby:
Číslo dílu řídícího modulu: 3B1 907 044 C Komponent a/nebo - verze: CLIMATRONIC C 0.7.0 Kódodvání softwaru: 01000 2 Nalezeny chyby: 00281 - Snimac rychlosti jizdy (G68) 64-10 - momentalne nelze vyzkouset - Sporadicky 01274 - Servomotor pretlakove klapky (V71) 37-00 - Defekt
Co je to ten snimac rychlosti jizdy a kde sa vlastne nachadza??
DIK MOC ZA ODPOVEDE... Ospravedlnujem sa, ked sa tu nieco take uz riesilo, ale fakt som to nenasiel... | |
|