gabesz0102 Agent
Vek : 42 Registrácia : 25.10.2008 Počet príspevkov : 1576 Auto : MK2,GIV Bydlisko : Kassa környék...
| Predmet: ..mal by som jednu otázočku.... 7/9/2009, 17:01 | |
| ...ja už dávno si neviem rady s mojim problémom a to,že z predného pohľadu moja kára stojí šikmo,a to smerom k šoféru.mal už niekto podobný problém?Istý známy mi tvrdil,že to može sposobiť aj stabilizátor keď je ohnutý....a z akýchsi nezistiteľnych príčin mi aj ložisko na tej strane furt odchádza na prednej náprave.ďakujem vopred za rady! | |
|
VILKO G1 Pilot
Registrácia : 13.05.2008 Počet príspevkov : 773 Auto : Golf 1 1.6 D VILKO Bydlisko : MARTIN
| Predmet: Re: ..mal by som jednu otázočku.... 7/9/2009, 21:15 | |
| v pripade že auto stoji krivo môže byt zavad viac havarovane na nosnik bude zalomeny unavena pružina alebo zlomena ohnuty naboj kola ale stabik asi nie ten je v gumach ten sa podda to by musel byt očividne ohnuty momentalne ma nič ine nenapada | |
|
gabesz0102 Agent
Vek : 42 Registrácia : 25.10.2008 Počet príspevkov : 1576 Auto : MK2,GIV Bydlisko : Kassa környék...
| Predmet: Re: ..mal by som jednu otázočku.... 7/9/2009, 21:58 | |
| - VILKO G1 napísal:
- v pripade že auto stoji krivo môže byt zavad viac
havarovane na nosnik bude zalomeny unavena pružina alebo zlomena ohnuty naboj kola ale stabik asi nie ten je v gumach ten sa podda to by musel byt očividne ohnuty momentalne ma nič ine nenapada ...z tychto veci asi nič...o nosniku by som vedel,pružiny nie sú staré ,ze by sa unavili,stabik nevidno,že by bol ohnuty,no ale ten náboj.....sice aj ten som menil už...no nič...uvidím,keď tam hodím štelováky....možno to bude tlmičmi... ale diky aj tak za rady!!! | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: ..mal by som jednu otázočku.... | |
| |
|