VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Aky podvozok za rozumnu cenu?

Goto down 
+3
mato88
Jecad
spd001
7 posters
Choď na stránku : 1, 2  Next
AutorSpráva
spd001
Pretekár
Pretekár
spd001

Male
Vek : 41
Registrácia : 25.10.2007
Počet príspevkov : 402
Auto : ex GOLF III 1.6 GT 74kW (AEK)

Aky podvozok za rozumnu cenu? Empty
OdoslaťPredmet: Aky podvozok za rozumnu cenu?   Aky podvozok za rozumnu cenu? Icon_minitime12/2/2008, 23:33

na tuto sezonu budem musiet spravit podvozok tak ma zaujima ze kto na com jazdi a ako ste spokojny?oplati sa repas ramien alebo radsej dobru nahradu?
Návrat hore Goto down
Jecad
Vodič
Vodič
Jecad

Male
Vek : 38
Registrácia : 12.09.2007
Počet príspevkov : 165
Auto : VW Golf II 1,8/66kW/----VW Golf II 1,6 TD

OdoslaťPredmet: Re: Aky podvozok za rozumnu cenu?   Aky podvozok za rozumnu cenu? Icon_minitime13/2/2008, 19:00

komplet rameno aj s capom a vsetkym ta vyjde na niakych necelych 2000/ks
Návrat hore Goto down
spd001
Pretekár
Pretekár
spd001

Male

OdoslaťPredmet: Re: Aky podvozok za rozumnu cenu?   Aky podvozok za rozumnu cenu? Icon_minitime15/2/2008, 02:39

tak to sa asi repas neoplati.a za dvojku to bude nahrada co nieco vydrzi alebo blato?kolko asi stoji kvalitne rameno ktore vydrzi aspom polovicu ako to original?
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: Aky podvozok za rozumnu cenu?   Aky podvozok za rozumnu cenu? Icon_minitime29/2/2008, 13:54

capi a silentbloky si hadam vymenis aj sam,nie?? ak nemas ramena pokryvene,urobil by som si to sam
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: Aky podvozok za rozumnu cenu?   Aky podvozok za rozumnu cenu? Icon_minitime29/2/2008, 13:54

na www.faro.sk kupis veci
Návrat hore Goto down
spd001
Pretekár
Pretekár
spd001

Male

OdoslaťPredmet: Re: Aky podvozok za rozumnu cenu?   Aky podvozok za rozumnu cenu? Icon_minitime3/3/2008, 23:28

vymenim v tom problem neni ale nemam cas na to a auto potrebujem kazdy den.keby som mal 2 kary dalo by sa postupne po robote repasovat.druha vec moja garaz je k.rva mala a jama uzka takze nemam ani flek.ale nieco vymyslim a pozriem tu stranku co tam maju
Návrat hore Goto down
taxman
Začiatočník
Začiatočník
taxman

Male
Vek : 39
Registrácia : 06.08.2007
Počet príspevkov : 11
Auto : VW Golf II GTi 16V

OdoslaťPredmet: Re: Aky podvozok za rozumnu cenu?   Aky podvozok za rozumnu cenu? Icon_minitime10/3/2008, 16:52

K pruzinam a tlmicom by som ti velmi vrelo odporucil sadu Vogtland Junior. Mas na vyber 2 znizenia (40mm a 60mm), je lahucko tvrdsi ako original GTi (teda ja som mal 2ku GTi, tak s tym to porovnavam), je krasne vyvazeny a hlavne je za par korun. Ma ho Dano v Seedycars v trnave a mna stal tusim okolo 10t (rozdiel v cenach medzi 2kou a 3kou golfom myslim nebol ziadny, alebo velmi maly). Jazdil som s autom kazdy den a nebolo to vobec neprijemne tvrde, no jazdne vlastnosti o poznanie lepsie ako s originalom.
Návrat hore Goto down
http://www.a-m-a.sk
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male

OdoslaťPredmet: Re: Aky podvozok za rozumnu cenu?   Aky podvozok za rozumnu cenu? Icon_minitime10/3/2008, 18:09

lenze za tie peniaze si uz skoro kupim stelovak,nehovoriac o tom,ze junior sada je malo tvrda,alebo weitec skor ako junior,no neviem,100 ludi 100 chuti
Návrat hore Goto down
taxman
Začiatočník
Začiatočník
taxman

Male

OdoslaťPredmet: Re: Aky podvozok za rozumnu cenu?   Aky podvozok za rozumnu cenu? Icon_minitime11/3/2008, 09:01

Napisal som moje skusenosti, ja som bol s juniorom maximalne spokojny. Stelovak za tie peniaze asi nezozenies a ak zozenies, pribuda ti jedna velicina navyse na stelovanie. Nestelovaci uz je od vyroby naladeny tak ze funguje, ked si nastavis tie tvrdosti na hovno, mozes sa dopracovat k horsim jazdnym vlastnostiam ako original... A ku tvrdosti junioru by som povedal tolko ze je to podvozok urceny na street use nie na race, cize je relativne malo pritvrdeny. To uz zavisi na cloveku ktory si to kupuje, ja osobne som mal moznost jazdit stelovak KONI (sice nie na golfe ale na R5), ktory bol super, ale aj na najmaksom nastaveni to bolo tvrde jak svina a nebolo to vobec prijemne vozenie na kazdy den. Golf s vogtlandom sa dal bezproblemov pouzit na cestu do prahy a naspat. Pritom na Ciernom Balogu som s nim na obyc gumach spravil lepsi cas ako napr chalan na G3 GTi na slickoch, alebo chalan na Focuse ST170 tiez na slickoch. Ako vravis, 100ludi 100chuti
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male

OdoslaťPredmet: Re: Aky podvozok za rozumnu cenu?   Aky podvozok za rozumnu cenu? Icon_minitime11/3/2008, 09:48

tak za tie peniaze nie,ale o par korun drahsie,ale zase ked si spocitas co vsetko treba este vymenit pri vymene tlmicov pevnych a co pri vymene stelovacich,prides na rovnake hodnoty.SPD001 ale ma na afte 17" kolesa,co s pevnym podvozkom asi nie je najlepsia kombinacia,preto ten stelovak,a napriklad pri weitecu ak je nastavitelna tvrdost,tak tam mas aj ciselnu stupnicu,takze vzdy nastavis skoro rovnake hodnoty na kazdom tlmici,ale to uz je ina cenova relacia.inak poznam tiez jedneho vw maniaka co jazdi na pevnom Vogtlande a je velmi spokojny,ale nie junior.
Návrat hore Goto down
spd001
Pretekár
Pretekár
spd001

Male

OdoslaťPredmet: Re: Aky podvozok za rozumnu cenu?   Aky podvozok za rozumnu cenu? Icon_minitime11/3/2008, 10:43

no pozeral som tu stranku a vpodstate tam je vsetko co potrebujem.k tomu stelovaciemu podvozku:moj G3 je znizeny iba strunami o 4cm a tlmice ostali povodne nakolko do 4cm sa nemusia menit ale uz su K.O.mam znameho ktory mi ich vie zrepasovat a upravit na tieto pruziny(cenu este neviem)a k tym ramenam vpredu mam jedno kryve nakolko taha do strany aj po nadstaveni geometrie.
ked mam pravdu povedat nemienim dat 15tis za podvozok nakolko auto predam ale nemozem ho predat s rozbitym podvozkom?
Návrat hore Goto down
taxman
Začiatočník
Začiatočník
taxman

Male

OdoslaťPredmet: Re: Aky podvozok za rozumnu cenu?   Aky podvozok za rozumnu cenu? Icon_minitime13/3/2008, 15:21

mato88: takto by sme mohli debatovat do nekonecna a medzi tym spd001 vlastne potrebuje len spojazdnit dajako tie co ma.

spd001: ak potrebujes docasny repas tak aby si auto mohol predat, tak odporucam R-Centrum, su niekde pri DS. Na prvy pohlad ok, ale dlho to nevydrzi, no ked to ma byt iba napredaj, tak to bude asi najlacnejsia varianta. A predne rameno na g3 maju vo Fare za 1700sk, takze tam by som na tvojom mieste nic neriesil a kupil cele rameno nove (popripade jedno cele rameno a capy a gumy na druhe rameno)
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male

OdoslaťPredmet: Re: Aky podvozok za rozumnu cenu?   Aky podvozok za rozumnu cenu? Icon_minitime13/3/2008, 16:02

tak ale som nevedel,ze to ide predavat Embarassed
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male

OdoslaťPredmet: Re: Aky podvozok za rozumnu cenu?   Aky podvozok za rozumnu cenu? Icon_minitime13/3/2008, 16:02

a faro je velmi dobre,mam s nimi velmi dobre skusenosti
Návrat hore Goto down
taxman
Začiatočník
Začiatočník
taxman

Male

OdoslaťPredmet: Re: Aky podvozok za rozumnu cenu?   Aky podvozok za rozumnu cenu? Icon_minitime14/3/2008, 11:48

ja som z fara objednal skoro celeho golfa Very Happy , vlastne som mal kasnu a motor a ostatne som si vyskladal z dielov z fara.
Návrat hore Goto down
spd001
Pretekár
Pretekár
spd001

Male

OdoslaťPredmet: Re: Aky podvozok za rozumnu cenu?   Aky podvozok za rozumnu cenu? Icon_minitime14/3/2008, 22:20

no zmena nazoru uz som sa rozhodol auto ostava min. dalsi rok zacnem postupne od najhorsieho po najlepsie.dam to dokopy a necham si to.zacinam prednymi brzdamy Brembo a dosticky rodhaus.Potom vymenim predne ramena a capy za neake kvalitne.len neviem co s tymi tlmicmi nakolko pruziny mam a tieto tlmice sa vraj daju zrepasovat.co vy na to?
Návrat hore Goto down
taxman
Začiatočník
Začiatočník
taxman

Male

OdoslaťPredmet: Re: Aky podvozok za rozumnu cenu?   Aky podvozok za rozumnu cenu? Icon_minitime15/3/2008, 01:17

Ak ti mozem poradit, kasli na repas. Ked tlmice, tak jedine nove. Ci uz chces tlmice sportove (pevne ci stavitelne), alebo ostanes pri originalnych, vzdy to bude 1000x lepsie ako mat v aute nefunkcne tlmice. Ramena a capy nejake kvalitnejsie? Neviem ci spravne chapem, lebo ramena su a budu vzdy dva plechove vylisky zbodovane do seba a capy budu vzdy capy, pokial to niesu unibaly. Cize tie z Fara ti budu viac ako dobre, za malo penazi vela muziky. Ver tomu ze kompletny repas podvozku vratane vsetkych gum a silentblokov ti posunie jazdne vlastnosti oproti terajsiemu stavu o 100% dopredu. Podvozok a brzdy su vzdy zaklad!
Návrat hore Goto down
spd001
Pretekár
Pretekár
spd001

Male

OdoslaťPredmet: Re: Aky podvozok za rozumnu cenu?   Aky podvozok za rozumnu cenu? Icon_minitime16/3/2008, 17:20

to viem aj ja ake je jazdit na novom podvozku a na rozbitom.ale moja otazka je ake tlmice ku strunam ktore tam mam?struny ma znizili o 4cm a teraz potrebujem spravit nieco s tlmicmi.k tym capom asi tolko ze je vela vyrobcov a v tomto obore nemam prehlad ale viem ze to nebude Starline(blato)tak isto rameno vyraba urcite viacero vyrobcov a neviem ktory su dobry..
Návrat hore Goto down
taxman
Začiatočník
Začiatočník
taxman

Male

OdoslaťPredmet: Re: Aky podvozok za rozumnu cenu?   Aky podvozok za rozumnu cenu? Icon_minitime21/3/2008, 13:04

Viem ze chces pre svoje auto len tie najlepsie veci vybrat, ale myslim ze ramena ti budu z fara uplne v pohode. Niesom ziaden predavac alebo propagator fara, ale myslim ze su lacny a dobry. Mal som ich, nemal som s nimi najmensi problem. Mozes skusit ist do VW a skusit si objednat original ramena (mozno nebudu o moc drahsie - kupil som vo VW aj zopar lacnych veci, a zopar takych ze ma prekvapili ze to vobec mali a ze to mali relativne lacno). Nikto ti vsak nezaruci ze faro a vw nemaju rovnakeho dodavatela tych ramien Smile . Co sa tyka tlmicov, tak je to stale o tom ci to chces mat lacne, alebo dobre. Ak to chces lacne, kup si origo tlmice. Ak to chces mat dobre, mozes sa porozpravat s matom88, on ti urcite dobry podvozok poradi a poradi aj ako ho nastavit...
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male

OdoslaťPredmet: Re: Aky podvozok za rozumnu cenu?   Aky podvozok za rozumnu cenu? Icon_minitime22/3/2008, 16:11

faro predava prevazne silentbloky a capy od Delphi co je celkom kvalitna vec,ak nemas ramena poskodene,tak by som ramena nemenil,ale len capy a silentbloky,vijde to o velmi dost lacnejsie a je to to iste ako ked kupis nove rameno.co sa tyka podvozku,repas nikdy v zivote a ku skratenym strunam kupis aj zvlast tlmice od roznych vyrobcov pre dane znizenie,takze v tom tiez nevidim problem
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Aky podvozok za rozumnu cenu?   Aky podvozok za rozumnu cenu? Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Aky podvozok za rozumnu cenu?
Návrat hore 
Strana 1 z 2Choď na stránku : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Aky PODVOZOK kde za aku cenu a aka kvalitu.
» chcem zistit cenu
» podvozok
» podvozok v maxx
» MA ZMYSEL DAT SPORTOVE PRUZINY K SERIOVYM TLMICOM?

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Podvozok-
Prejdi na: