etnies00 Začiatočník
Vek : 40 Registrácia : 20.08.2009 Počet príspevkov : 24 Auto : vw golf Bydlisko : topolcany
| Predmet: Re: strieborny sip 22/8/2009, 15:10 | |
| - mako napísal:
- sykye napísal:
- kone s tym ze to papa nemaju nic spolocne.. to je strasne vela kolko ti zerie oleja. a je jedno ci by si mal 44KW motor alebo 110KW.. to nema tak zrat.. dokonca ideal je ked nezerie vobec olej. radsej sa na to mrkni... aky olej si tam dal?
Tak, tak. Niečo tam nebude v poriadku. Ani jeden golf čo som mal nežral olej, absolútne. Kamarát má Reneult Megane, 0,7 l na 1000 km, ale tam sa niet čo čudovať. sak dam to pozriet co tomu je ale asi tym ze to ma euro 3 | |
|
etnies00 Začiatočník
Vek : 40 Registrácia : 20.08.2009 Počet príspevkov : 24 Auto : vw golf Bydlisko : topolcany
| Predmet: Re: strieborny sip 22/8/2009, 15:34 | |
| - mako napísal:
- sykye napísal:
- kone s tym ze to papa nemaju nic spolocne.. to je strasne vela kolko ti zerie oleja. a je jedno ci by si mal 44KW motor alebo 110KW.. to nema tak zrat.. dokonca ideal je ked nezerie vobec olej. radsej sa na to mrkni... aky olej si tam dal?
Tak, tak. Niečo tam nebude v poriadku. Ani jeden golf čo som mal nežral olej, absolútne. Kamarát má Reneult Megane, 0,7 l na 1000 km, ale tam sa niet čo čudovať. vyzera to tak ze ten panko co ho mal predomou mu dobre nakladal | |
|
etnies00 Začiatočník
| Predmet: Re: strieborny sip 13/9/2009, 15:26 | |
| - Lucko napísal:
- etnies00 napísal:
- Lucko napísal:
- etnies00 napísal:
- no jo to aj slape ako hodinky ale jedna chybicka tam je ked tomu dost turujem co aj turujem trocha si aj olej potiahne mam to servisovane a k.... nemecke mi tam dali aral no nevim nejak sa mi nepozdava
kolko oleja to spapa? no na 1200 km asi pol litra al ked tomu brutal krim po dialnici 180 to je dost...aj si to uz riesil cim to je? myslim ze to turbo | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: strieborny sip | |
| |
|