VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

sekundove lepidlo... nerroztopi sa?

Goto down 
+4
Lucko
element666
gabesz0102
sykye
8 posters
AutorSpráva
sykye
Agent
Agent
sykye

Male
Vek : 36
Registrácia : 27.04.2009
Počet príspevkov : 1442
Auto : VW golf III variant 2.0 8V AGG 88kw(119ps)

sekundove lepidlo... nerroztopi sa? Empty
OdoslaťPredmet: sekundove lepidlo... nerroztopi sa?   sekundove lepidlo... nerroztopi sa? Icon_minitime10/8/2009, 18:34

caute.. dnes s priatelkou sme robili svetla od rana a este niesu hotove. je s tym nenormalne vela roboty lebo vsetko je tam pooblamovane nic tam nesedi... ach jaj no musim to vyriesit lebo napozajtra ideme s priatelkou to tatier na variante tak tie svetla musia byt.. musim vymyslat vseliake uchytky aby to drzalo ale neviem cim ich mam prilepit.. ked budu svetla svietit predpokladam ze dnu v nich bude dost teplo.. chcel som sekundovym lepidlom ale najprv sa idem s vami poradit ze cim to prilepit aby to nedymilo a drzalo aj v tom teple co vznika pri rozsvietenych svetlach.. inak to vsetko svieti pekne len skoda tych drazkovanych skiel.. nemam ziadne cire.... dikes
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Vek : 42
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

OdoslaťPredmet: Re: sekundove lepidlo... nerroztopi sa?   sekundove lepidlo... nerroztopi sa? Icon_minitime10/8/2009, 20:24

sykye napísal:
caute.. dnes s priatelkou sme robili svetla od rana a este niesu hotove. je s tym nenormalne vela roboty lebo vsetko je tam pooblamovane nic tam nesedi... ach jaj no musim to vyriesit lebo napozajtra ideme s priatelkou to tatier na variante tak tie svetla musia byt.. musim vymyslat vseliake uchytky aby to drzalo ale neviem cim ich mam prilepit.. ked budu svetla svietit predpokladam ze dnu v nich bude dost teplo.. chcel som sekundovym lepidlom ale najprv sa idem s vami poradit ze cim to prilepit aby to nedymilo a drzalo aj v tom teple co vznika pri rozsvietenych svetlach.. inak to vsetko svieti pekne len skoda tych drazkovanych skiel.. nemam ziadne cire.... dikes

...ja žasnem... Shocked
Návrat hore Goto down
element666
Pretekár
Pretekár
element666

Male
Registrácia : 15.09.2008
Počet príspevkov : 452
Auto : VW Golf V 1,9 TDI PD 77 kW

OdoslaťPredmet: Re: sekundove lepidlo... nerroztopi sa?   sekundove lepidlo... nerroztopi sa? Icon_minitime10/8/2009, 20:47

Suspect žuvacku nechces?affraid
Návrat hore Goto down
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male
Vek : 40
Registrácia : 31.03.2008
Počet príspevkov : 1822
Auto : VW Passat B5 1.9 TDI AFN

OdoslaťPredmet: Re: sekundove lepidlo... nerroztopi sa?   sekundove lepidlo... nerroztopi sa? Icon_minitime10/8/2009, 21:45

hehe jocolor
Návrat hore Goto down
tapo
Autoškolák
Autoškolák
tapo

Male
Vek : 35
Registrácia : 13.09.2008
Počet príspevkov : 121
Auto : golf III 1,6 GL ABU, G2, 110 R

OdoslaťPredmet: Re: sekundove lepidlo... nerroztopi sa?   sekundove lepidlo... nerroztopi sa? Icon_minitime10/8/2009, 21:47

veď tam šupni priesvitný silikon, nech do nich netečie. Aspoň ja som dával a pohodička... ináč máš ty ale problémy Very Happy
Návrat hore Goto down
http://www.skoda110r.cz
tufi
Vodič
Vodič

Male
Registrácia : 07.08.2007
Počet príspevkov : 151
Auto : VW Golf 3

OdoslaťPredmet: Re: sekundove lepidlo... nerroztopi sa?   sekundove lepidlo... nerroztopi sa? Icon_minitime10/8/2009, 23:16

sykye napísal:
Sorry ale nie je mi jasne co vlastne na tych svetlach chces lepit. Si ich rozoberal kladivom, alebo kupilnejake nove zabalene v ekonomickom lisovanom baliku?
Chudak priatelka Laughing
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: sekundove lepidlo... nerroztopi sa?   sekundove lepidlo... nerroztopi sa? Icon_minitime11/8/2009, 01:09

ach jaj tu su asi fakt vseti taky ze len kupovat nove a stare sa ani nepokusat opravit Smile okej sledujte tento prispevok zajtra to dokoncime a hodime sem foto... fakt dostat jedoduchu odpoved na jednoduchu otazku asi tu clovek hlada zbytocne..
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: sekundove lepidlo... nerroztopi sa?   sekundove lepidlo... nerroztopi sa? Icon_minitime11/8/2009, 01:14

tufi napísal:
sykye napísal:
Sorry ale nie je mi jasne co vlastne na tych svetlach chces lepit. Si ich rozoberal kladivom, alebo kupilnejake nove zabalene v ekonomickom lisovanom baliku?
Chudak priatelka Laughing
nop tie svetla som kupil od jedneho klubaka za par drobnych lebo on potreboval iba skla tak zvysok teda paraboly mi v podstate dal. preto som sa do toho pustil poopravujem to a mam fajne svetielka zadara Smile 
Návrat hore Goto down
alfonso3006
Pretekár
Pretekár
alfonso3006

Male
Registrácia : 16.06.2009
Počet príspevkov : 690
Auto : Golf 3 TDI GTI

OdoslaťPredmet: Re: sekundove lepidlo... nerroztopi sa?   sekundove lepidlo... nerroztopi sa? Icon_minitime11/8/2009, 07:09

čo presne chceš lepiť?
Návrat hore Goto down
yurik
Pretekár
Pretekár
yurik

Male
Registrácia : 06.04.2008
Počet príspevkov : 588
Auto : VeeDub in da house

OdoslaťPredmet: Re: sekundove lepidlo... nerroztopi sa?   sekundove lepidlo... nerroztopi sa? Icon_minitime11/8/2009, 10:31

sykye napísal:
ach jaj tu su asi fakt vseti taky ze len kupovat nove a stare sa ani nepokusat opravit Smile okej sledujte tento prispevok zajtra to dokoncime a hodime sem foto... fakt dostat jedoduchu odpoved na jednoduchu otazku asi tu clovek hlada zbytocne..

mozno keby si sa vyjadroval trochu konkretnejsie a pri takychto temach aj s fotkami, tak by sme aj pochopili, ze co vlastne chces urobit...
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: sekundove lepidlo... nerroztopi sa?   sekundove lepidlo... nerroztopi sa? Icon_minitime11/8/2009, 11:11

jaj.. no to je pravda ze som to opisal trosku debilne... ale nevadi uz som to vyriesil uz to len nasadit nastelovat zalepit skla a svetla su hotove... nabuduce sa budem snazit vyjadrovat jasnejsie a pripadne aj s foto... ok mozete zmazat tuto temu
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: sekundove lepidlo... nerroztopi sa?   sekundove lepidlo... nerroztopi sa? Icon_minitime11/8/2009, 19:24

okej. takze svetla su hotove a pripravene na pouzitie no niesu zalozene na aute... ked som ich zakladal vznikol problem... prave svetlo voslo OK bez problemov... lave bol problem ze sa nevmestilo.. aj ked su tie svetla sice original na G3 no su trosku asi o 2 cm tucnejsie do vnutra ako seriove. koli rurke od chladica (na obrazku v zelenom kruzku) sa mi tam nedalo to svetlo uplne dat... ta rurka ho odtlacala presne tie dva centimetre aby som ich mohol utiahnut srobikom. tak teraz tam mam zase seriove kym nevymyslim co s tou rurkou co tam zavadza... ale svetla ako take tak tie som poskladal.. sice som pouzil aj 2 suciastky z LEGA Very Happy sak plast ako plast... ale sadlo to tak ako ma a su plne funkcne...sekundove lepidlo... nerroztopi sa? Fotografia0063

a tu su tie svetla:sekundove lepidlo... nerroztopi sa? Fotografia0064
Návrat hore Goto down
alfonso3006
Pretekár
Pretekár
alfonso3006

Male
Registrácia : 16.06.2009
Počet príspevkov : 690
Auto : Golf 3 TDI GTI

OdoslaťPredmet: Re: sekundove lepidlo... nerroztopi sa?   sekundove lepidlo... nerroztopi sa? Icon_minitime12/8/2009, 06:57

plast ako plast lol! ale prečo nie, ked to splňa účel...

Nerozumiem, že prečo niekto robí svetlá, ktoré nemajú rozmer ako origo? Co je to za značka?
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: sekundove lepidlo... nerroztopi sa?   sekundove lepidlo... nerroztopi sa? Icon_minitime12/8/2009, 12:58

neviem co je to za znacka ale oni by tam vlastne sadli uplne presne keby tam nebolo tej jednej rurky lebo prave predne svetlo sadlo uplne presne tak ako ma.. len to lave koli tej rurke nie... musim ten cooler nejak skusit posunut doprava cely... lebo normalny velky chladic je az za nim... teda ten chladic co vidis na foto ten s tou trubkou ten je umiestneny pred este jednym priblizne takym istym chladicom.. cize su nalepene dva na sebe... neviem preco ale asi to tak ma byt...
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: sekundove lepidlo... nerroztopi sa?   sekundove lepidlo... nerroztopi sa? Icon_minitime

Návrat hore Goto down

sekundove lepidlo... nerroztopi sa?
Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Exteriér-
Prejdi na: