| sekundove lepidlo... nerroztopi sa? | |
|
+4Lucko element666 gabesz0102 sykye 8 posters |
Autor | Správa |
---|
sykye Agent
Vek : 36 Registrácia : 27.04.2009 Počet príspevkov : 1442 Auto : VW golf III variant 2.0 8V AGG 88kw(119ps) Bydlisko : Poltár
| Predmet: sekundove lepidlo... nerroztopi sa? 10/8/2009, 18:34 | |
| caute.. dnes s priatelkou sme robili svetla od rana a este niesu hotove. je s tym nenormalne vela roboty lebo vsetko je tam pooblamovane nic tam nesedi... ach jaj no musim to vyriesit lebo napozajtra ideme s priatelkou to tatier na variante tak tie svetla musia byt.. musim vymyslat vseliake uchytky aby to drzalo ale neviem cim ich mam prilepit.. ked budu svetla svietit predpokladam ze dnu v nich bude dost teplo.. chcel som sekundovym lepidlom ale najprv sa idem s vami poradit ze cim to prilepit aby to nedymilo a drzalo aj v tom teple co vznika pri rozsvietenych svetlach.. inak to vsetko svieti pekne len skoda tych drazkovanych skiel.. nemam ziadne cire.... dikes | |
|
| |
gabesz0102 Agent
Vek : 42 Registrácia : 25.10.2008 Počet príspevkov : 1576 Auto : MK2,GIV Bydlisko : Kassa környék...
| Predmet: Re: sekundove lepidlo... nerroztopi sa? 10/8/2009, 20:24 | |
| - sykye napísal:
- caute.. dnes s priatelkou sme robili svetla od rana a este niesu hotove. je s tym nenormalne vela roboty lebo vsetko je tam pooblamovane nic tam nesedi... ach jaj no musim to vyriesit lebo napozajtra ideme s priatelkou to tatier na variante tak tie svetla musia byt.. musim vymyslat vseliake uchytky aby to drzalo ale neviem cim ich mam prilepit.. ked budu svetla svietit predpokladam ze dnu v nich bude dost teplo.. chcel som sekundovym lepidlom ale najprv sa idem s vami poradit ze cim to prilepit aby to nedymilo a drzalo aj v tom teple co vznika pri rozsvietenych svetlach.. inak to vsetko svieti pekne len skoda tych drazkovanych skiel.. nemam ziadne cire.... dikes
...ja žasnem... | |
|
| |
element666 Pretekár
Vek : 36 Registrácia : 15.09.2008 Počet príspevkov : 452 Auto : VW Golf V 1,9 TDI PD 77 kW Bydlisko : KA
| |
| |
Lucko Agent
Vek : 40 Registrácia : 31.03.2008 Počet príspevkov : 1822 Auto : VW Passat B5 1.9 TDI AFN Bydlisko : Trnava
| Predmet: Re: sekundove lepidlo... nerroztopi sa? 10/8/2009, 21:45 | |
| hehe | |
|
| |
tapo Autoškolák
Vek : 35 Registrácia : 13.09.2008 Počet príspevkov : 121 Auto : golf III 1,6 GL ABU, G2, 110 R Bydlisko : Stará Ľubovňa
| Predmet: Re: sekundove lepidlo... nerroztopi sa? 10/8/2009, 21:47 | |
| veď tam šupni priesvitný silikon, nech do nich netečie. Aspoň ja som dával a pohodička... ináč máš ty ale problémy | |
|
| |
tufi Vodič
Registrácia : 07.08.2007 Počet príspevkov : 151 Auto : VW Golf 3 Bydlisko : Bratislava
| Predmet: Re: sekundove lepidlo... nerroztopi sa? 10/8/2009, 23:16 | |
| - sykye napísal:
- caute.. dnes s priatelkou sme robili svetla od rana a este niesu hotove. je s tym nenormalne vela roboty lebo vsetko je tam pooblamovane nic tam nesedi... ach jaj no musim to vyriesit lebo napozajtra ideme s priatelkou to tatier na variante tak tie svetla musia byt.. musim vymyslat vseliake uchytky aby to drzalo ale neviem cim ich mam prilepit.. ked budu svetla svietit predpokladam ze dnu v nich bude dost teplo.. chcel som sekundovym lepidlom ale najprv sa idem s vami poradit ze cim to prilepit aby to nedymilo a drzalo aj v tom teple co vznika pri rozsvietenych svetlach.. inak to vsetko svieti pekne len skoda tych drazkovanych skiel.. nemam ziadne cire.... dikes
Sorry ale nie je mi jasne co vlastne na tych svetlach chces lepit. Si ich rozoberal kladivom, alebo kupilnejake nove zabalene v ekonomickom lisovanom baliku? Chudak priatelka | |
|
| |
sykye Agent
Vek : 36 Registrácia : 27.04.2009 Počet príspevkov : 1442 Auto : VW golf III variant 2.0 8V AGG 88kw(119ps) Bydlisko : Poltár
| Predmet: Re: sekundove lepidlo... nerroztopi sa? 11/8/2009, 01:09 | |
| ach jaj tu su asi fakt vseti taky ze len kupovat nove a stare sa ani nepokusat opravit okej sledujte tento prispevok zajtra to dokoncime a hodime sem foto... fakt dostat jedoduchu odpoved na jednoduchu otazku asi tu clovek hlada zbytocne.. | |
|
| |
sykye Agent
| |
| |
alfonso3006 Pretekár
Registrácia : 16.06.2009 Počet príspevkov : 690 Auto : Golf 3 TDI GTI Bydlisko : Lučenec
| Predmet: Re: sekundove lepidlo... nerroztopi sa? 11/8/2009, 07:09 | |
| | |
|
| |
yurik Pretekár
Registrácia : 06.04.2008 Počet príspevkov : 588 Auto : VeeDub in da house
| Predmet: Re: sekundove lepidlo... nerroztopi sa? 11/8/2009, 10:31 | |
| - sykye napísal:
- ach jaj tu su asi fakt vseti taky ze len kupovat nove a stare sa ani nepokusat opravit okej sledujte tento prispevok zajtra to dokoncime a hodime sem foto... fakt dostat jedoduchu odpoved na jednoduchu otazku asi tu clovek hlada zbytocne..
mozno keby si sa vyjadroval trochu konkretnejsie a pri takychto temach aj s fotkami, tak by sme aj pochopili, ze co vlastne chces urobit... | |
|
| |
sykye Agent
| Predmet: Re: sekundove lepidlo... nerroztopi sa? 11/8/2009, 11:11 | |
| jaj.. no to je pravda ze som to opisal trosku debilne... ale nevadi uz som to vyriesil uz to len nasadit nastelovat zalepit skla a svetla su hotove... nabuduce sa budem snazit vyjadrovat jasnejsie a pripadne aj s foto... ok mozete zmazat tuto temu | |
|
| |
sykye Agent
| Predmet: Re: sekundove lepidlo... nerroztopi sa? 11/8/2009, 19:24 | |
| okej. takze svetla su hotove a pripravene na pouzitie no niesu zalozene na aute... ked som ich zakladal vznikol problem... prave svetlo voslo OK bez problemov... lave bol problem ze sa nevmestilo.. aj ked su tie svetla sice original na G3 no su trosku asi o 2 cm tucnejsie do vnutra ako seriove. koli rurke od chladica (na obrazku v zelenom kruzku) sa mi tam nedalo to svetlo uplne dat... ta rurka ho odtlacala presne tie dva centimetre aby som ich mohol utiahnut srobikom. tak teraz tam mam zase seriove kym nevymyslim co s tou rurkou co tam zavadza... ale svetla ako take tak tie som poskladal.. sice som pouzil aj 2 suciastky z LEGA sak plast ako plast... ale sadlo to tak ako ma a su plne funkcne... a tu su tie svetla: | |
|
| |
alfonso3006 Pretekár
Registrácia : 16.06.2009 Počet príspevkov : 690 Auto : Golf 3 TDI GTI Bydlisko : Lučenec
| Predmet: Re: sekundove lepidlo... nerroztopi sa? 12/8/2009, 06:57 | |
| plast ako plast ale prečo nie, ked to splňa účel... Nerozumiem, že prečo niekto robí svetlá, ktoré nemajú rozmer ako origo? Co je to za značka? | |
|
| |
sykye Agent
| Predmet: Re: sekundove lepidlo... nerroztopi sa? 12/8/2009, 12:58 | |
| neviem co je to za znacka ale oni by tam vlastne sadli uplne presne keby tam nebolo tej jednej rurky lebo prave predne svetlo sadlo uplne presne tak ako ma.. len to lave koli tej rurke nie... musim ten cooler nejak skusit posunut doprava cely... lebo normalny velky chladic je az za nim... teda ten chladic co vidis na foto ten s tou trubkou ten je umiestneny pred este jednym priblizne takym istym chladicom.. cize su nalepene dva na sebe... neviem preco ale asi to tak ma byt... | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: sekundove lepidlo... nerroztopi sa? | |
| |
|
| |
| sekundove lepidlo... nerroztopi sa? | |
|