VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

problem s klimou

Goto down 
3 posters
AutorSpráva
Matko11
Pilot
Pilot
Matko11

Male
Vek : 37
Registrácia : 28.01.2009
Počet príspevkov : 791
Auto : VW Golf IV TDI 81 KW

problem s klimou Empty
OdoslaťPredmet: problem s klimou   problem s klimou Icon_minitime9/8/2009, 23:21

takze bol som trochu prevetrat golfika v chorvatsku a cestou spat, som mal problem s klimou... tam bolo vsetko ok, ale spat, ked som vyrazal bolo vsetko ok, ale po nejakych 2 - 3 hod. cesty, prestala klima chladit, no vlastne prestal fukat ventilator,(mam climatronic) aj ked som ho dal naplno tak strasne slabo fukal, tak som otvoril kapotu a hadica od klimoveho chladica bola uplne omrznuta ladom, nechal som to roztopit a potom to islo ok.... ale zasa iba nejaku hodinu... potom zasa fukala coraz slabsie, tak som vypol climu a nechal fukat iba ventilator a po chvilu (asi ked sa to roztopilo) isla klima zasa normalne...... co to moze byt????? stretli ste sa uz niekto s niecim podobnym???? fakt nemam sajnu co s tym....
Návrat hore Goto down
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male
Vek : 40
Registrácia : 31.03.2008
Počet príspevkov : 1822
Auto : VW Passat B5 1.9 TDI AFN

problem s klimou Empty
OdoslaťPredmet: Re: problem s klimou   problem s klimou Icon_minitime10/8/2009, 06:42

mozno bola iba prehriata...mne to tiez raz nieco podobne spravilo
Návrat hore Goto down
Matko11
Pilot
Pilot
Matko11

Male

problem s klimou Empty
OdoslaťPredmet: Re: problem s klimou   problem s klimou Icon_minitime10/8/2009, 18:39

aj take nieco sa moze stat???? a teraz ti funguje dalej v pohode????? ale mne to stale robi aj to, uz som to tu aj pisal niekde, ze ked mam vypnutu klimu, a odstavim auto... a napr. o 4 hod. nastartujem tak sa mi automaticky zapne rezim AUTO..... to tiez neviem co moze robit......
Návrat hore Goto down
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male
Vek : 40
Registrácia : 31.03.2008
Počet príspevkov : 1822
Auto : VW Passat B5 1.9 TDI AFN

problem s klimou Empty
OdoslaťPredmet: Re: problem s klimou   problem s klimou Icon_minitime10/8/2009, 21:48

no mne to raz na golfe spravilo ze mi nechladila ale to som ju mal na plne lebo vonku bolo strasne horko no a potom mi sama nabehla zase ale popol hodine...iba raz mi to urobilo tak neviem no....ale asi nemas moj pripad
Návrat hore Goto down
matoLM
Začiatočník
Začiatočník
matoLM

Male
Vek : 45
Registrácia : 29.09.2007
Počet príspevkov : 14
Auto : VW Golf IV 1.4-benzín

problem s klimou Empty
OdoslaťPredmet: Re: problem s klimou   problem s klimou Icon_minitime11/8/2009, 21:32

pokiaľ ti časom postupne prestávať fúkať , tak ti zamŕza výparník (vnútorný chladič). Cez výparník by mala ísť kapilára do termostatu ktorý odpojí kompresor keď začne výparník zamŕzať a tebe to asi neurobí. Treba pozreť termostat , ale nemám šajnu ako sa k nemu dostať, ešte som to nemal rozobraté. Hodne zdaru.
Návrat hore Goto down
Matko11
Pilot
Pilot
Matko11

Male

problem s klimou Empty
OdoslaťPredmet: Re: problem s klimou   problem s klimou Icon_minitime11/8/2009, 23:05

aha.... vdaka za radu Wink ale dnes som si vsimol, ked som vecer isiel prec a mal som zarosene okno, ze aj ked som zapol fukanie na okno na plno, tak mi to nefukalo nejako silno... a mal som rezim ECON, cize klima bola vypnuta.... takze uz to vobec nechapem, to mi to robi.....
Návrat hore Goto down
Matko11
Pilot
Pilot
Matko11

Male

problem s klimou Empty
OdoslaťPredmet: Re: problem s klimou   problem s klimou Icon_minitime11/8/2009, 23:06

matoLM napísal:
pokiaľ ti časom postupne prestávať fúkať , tak ti zamŕza výparník (vnútorný chladič). Cez výparník by mala ísť kapilára do termostatu ktorý odpojí kompresor keď začne výparník zamŕzať a tebe to asi neurobí. Treba pozreť termostat , ale nemám šajnu ako sa k nemu dostať, ešte som to nemal rozobraté. Hodne zdaru.

a kde aspon priblizne by to molo byt???? aj ten vyparnik aj ten termostat?????
Návrat hore Goto down
Sponsored content

problem s klimou Empty
OdoslaťPredmet: Re: problem s klimou   problem s klimou Icon_minitime

Návrat hore Goto down

problem s klimou
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» problem s klimou
» problem s klimou a startovanim
» problem s ABS
» mam problem

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: