VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

kde sa nachadzaju bzuciaky

Goto down 
+2
Tyouko
viloaj
6 posters
AutorSpráva
viloaj
Vodič
Vodič
viloaj

Male
Vek : 37
Registrácia : 24.06.2009
Počet príspevkov : 167
Auto : GOLF 4, 1,4 16V AXP r.v.01

kde sa nachadzaju bzuciaky Empty
OdoslaťPredmet: kde sa nachadzaju bzuciaky   kde sa nachadzaju bzuciaky Icon_minitime27/7/2009, 17:59

chalani nejde mi bzuciak ked mam malo paliva a oleja
a taktiez bzuciak ked necham zapnute svetla a otvorim dvere,,,
myslim ze su dva lebo sa mi zdalo ze pri svetlach bol iny ton ako ked som mal rezervu paliva,, neviete kde su ??????
Návrat hore Goto down
Tyouko
Vodič
Vodič
Tyouko

Male
Vek : 38
Registrácia : 12.01.2009
Počet príspevkov : 295
Auto : Golf IV TDI, ALH, Highline

OdoslaťPredmet: Re: kde sa nachadzaju bzuciaky   kde sa nachadzaju bzuciaky Icon_minitime27/7/2009, 19:30

jeden je urcite v pristrojovke (palivo ,ostrekovac) ale ci to je aj na svetla??? Rolling Eyes
Návrat hore Goto down
SPIKEBOY
Profík
Profík
SPIKEBOY

Male
Registrácia : 01.10.2008
Počet príspevkov : 1064
Auto : PASSAT 3C

OdoslaťPredmet: Re: kde sa nachadzaju bzuciaky   kde sa nachadzaju bzuciaky Icon_minitime28/7/2009, 08:55

Áno je aj na svetlá zvlášť. To sa dá dokúpiť, aby si nezabudol zapnuté svetlá. Wink
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 44
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

OdoslaťPredmet: Re: kde sa nachadzaju bzuciaky   kde sa nachadzaju bzuciaky Icon_minitime28/7/2009, 12:50

SPIKEBOY napísal:
Áno je aj na svetlá zvlášť. To sa dá dokúpiť, aby si nezabudol zapnuté svetlá. Wink
Si uuuplne vedla...GIV nie je skoda 120....Na vsetko je len jeden bzuciak a ten je v budikoch ....pre rozne upozornenia ma rozne tony...rezerva - zapiska...zapnute svetla - bzuci....a u niektorych ma aj gong napr upozornenie dosiahnutia kritickej teploty vzduchu pri ktorej sa tvori namraza(PC)
Návrat hore Goto down
Mitu
Začiatočník
Začiatočník
Mitu

Male
Vek : 38
Registrácia : 01.06.2009
Počet príspevkov : 16
Auto : VW GOLF IV, 1.9 TDI

OdoslaťPredmet: Bzuciaky   kde sa nachadzaju bzuciaky Icon_minitime28/7/2009, 13:07

viloaj napísal:
chalani nejde mi bzuciak ked mam malo paliva a oleja
a taktiez bzuciak ked necham zapnute svetla a otvorim dvere,,,
myslim ze su dva lebo sa mi zdalo ze pri svetlach bol iny ton ako ked som mal rezervu paliva,, neviete kde su ??????
Bzuciak tvori vlastne jeden maly reproduktor, ktory je na zadnej casti budikov, pomocou vstupov ci uz digitalnych tak aj analogovych sa aktivuje v generatore tonov ( suciastka ) prislusny ton a ten potom cez zosilovac je zosilneny prave na tento reproduktor. Starsie automobily co nemali riesenu elektroniku cez snimace, suciastky a tak mali montovane bzuciaky ako esxterne zariadenia dodatocne, napr ako som si robil v 120 bzuco na dvere...
Návrat hore Goto down
http://WWW.MITUWEB.SK
SPIKEBOY
Profík
Profík
SPIKEBOY

Male
Registrácia : 01.10.2008
Počet príspevkov : 1064
Auto : PASSAT 3C

OdoslaťPredmet: Re: kde sa nachadzaju bzuciaky   kde sa nachadzaju bzuciaky Icon_minitime28/7/2009, 20:46

baciluss napísal:
SPIKEBOY napísal:
Si uuuplne vedla...GIV nie je skoda 120....Na vsetko je len jeden bzuciak a ten je v budikoch ....pre rozne upozornenia ma rozne tony...rezerva - zapiska...zapnute svetla - bzuci....a u niektorych ma aj gong napr upozornenie dosiahnutia kritickej teploty vzduchu pri ktorej sa tvori namraza(PC)
Hups, stane sa. Nechám si poradiť od skúsenejších. Thx Wink
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male
Vek : 40
Registrácia : 04.09.2007
Počet príspevkov : 1724
Auto : opel vectra 2.0 16V

OdoslaťPredmet: Re: kde sa nachadzaju bzuciaky   kde sa nachadzaju bzuciaky Icon_minitime28/7/2009, 22:26

no uz aj ja ho mam v trojke v budikoch
Návrat hore Goto down
viloaj
Vodič
Vodič
viloaj

Male

OdoslaťPredmet: Re: kde sa nachadzaju bzuciaky   kde sa nachadzaju bzuciaky Icon_minitime30/7/2009, 16:39

cize rozoberem budiky a tam je,,, a neviete aky tam je aby som si ho vedel dopredu zakupit a potom ho tam napajkovat alebo neako tam proste dat,, len aky tam je..
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 44
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

OdoslaťPredmet: Re: kde sa nachadzaju bzuciaky   kde sa nachadzaju bzuciaky Icon_minitime30/7/2009, 17:21

viloaj napísal:
cize rozoberem budiky a tam je,,, a neviete aky tam je aby som si ho vedel dopredu zakupit a potom ho tam napajkovat alebo neako tam proste dat,, len aky tam je..
Nekupis ho nikde...ak by si chcel...mam nejake budiky na nahradne diely...ak mas zaujem dalej uz caz pm Wink
Návrat hore Goto down
viloaj
Vodič
Vodič
viloaj

Male

OdoslaťPredmet: Re: kde sa nachadzaju bzuciaky   kde sa nachadzaju bzuciaky Icon_minitime31/7/2009, 22:31

no oky baciluss,, kuknem este to rozobrat,,, kunem co presne tam je a potom sa ozvem,,,
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: kde sa nachadzaju bzuciaky   kde sa nachadzaju bzuciaky Icon_minitime

Návrat hore Goto down

kde sa nachadzaju bzuciaky
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» bzuciaky

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: