VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

problem s brzdamy

Goto down 
+4
alfonso3006
yurik
ivco85
tommy7373
8 posters
Choď na stránku : 1, 2  Next
AutorSpráva
tommy7373
Vodič
Vodič
tommy7373

Male
Registrácia : 18.03.2009
Počet príspevkov : 207
Auto : G3 1,4

problem s brzdamy Empty
OdoslaťPredmet: problem s brzdamy   problem s brzdamy Icon_minitime27/7/2009, 09:02

Zdravim Vas chlapci...Mam taky problem ze mi na prednych kolesach hrkocu brzdove platnicky a ked pribrzdujem tak prestanu ako keby neboli poriadne uchytene alebo co a ked bolo v auto v servise tak ho bola odniest sestra a prisla naspat s tym ze vraj mam stade vybite nejake pruzinky...no som do toho jelen takze ak by ste mi s tym niekto vedeli pomoct poradit budem velmi vdacny...
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male
Vek : 39
Registrácia : 27.09.2007
Počet príspevkov : 2314
Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB

problem s brzdamy Empty
OdoslaťPredmet: Re: problem s brzdamy   problem s brzdamy Icon_minitime27/7/2009, 10:29

je to mozne ..na type brzd ako ma G3 je na kazdej platnicke taka spona, ktora vytesnuje brzdovu platnicku v strmeni...
treba to pozriet....takto teoretizovat nema vyznam..a je to uplne easy
hodit koleso na hever..a pokukat to ci tam ta strunka je...alebo eventelne celym pomykat co by sa mohlo este hybat a hrkotat...
Návrat hore Goto down
tommy7373
Vodič
Vodič
tommy7373

Male

problem s brzdamy Empty
OdoslaťPredmet: Re: problem s brzdamy   problem s brzdamy Icon_minitime27/7/2009, 10:35

ivco85 napísal:
je to mozne ..na type brzd ako ma G3 je na kazdej platnicke taka spona, ktora vytesnuje brzdovu platnicku v strmeni...
hodit koleso na hever..a pokukat to ci tam ta strunka je...alebo eventelne celym pomykat co by sa mohlo este hybat a hrkotat...

ved to ze tam ta platnicka lieta ako splasenaaaa normalne sa da chytit a hybat s nou
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male

problem s brzdamy Empty
OdoslaťPredmet: Re: problem s brzdamy   problem s brzdamy Icon_minitime27/7/2009, 10:53

tommy7373 napísal:
ivco85 napísal:

ved to ze tam ta platnicka lieta ako splasenaaaa normalne sa da chytit a hybat s nou
tak treba si zohnat tu strunku..bud zo starych alebo od nejakeho znameho co meni..pretoze byva sucastou balenia...alebo kupit nove..ale nechapem preco to tam niekto nedal...
a ja osobne keby som to robil..namazem a vycistim aj brzdove valceky a pozrem prachovky..ci nezostava vysiet brzdovy valcek a zatlacil ich uplne dnu..nech si nanovo sadnu...
Návrat hore Goto down
yurik
Pretekár
Pretekár
yurik

Male
Registrácia : 06.04.2008
Počet príspevkov : 588
Auto : VeeDub in da house

problem s brzdamy Empty
OdoslaťPredmet: Re: problem s brzdamy   problem s brzdamy Icon_minitime27/7/2009, 12:04

su dva typy platniciek, jedna je s tou pruzinkou, ktora napevno uchyti platnicku v strmeni a potom su aj bez, tie su v strmeni volne a tie prave tak hrkocu, ja som to tiez raz riesil, ze co to furt hrkoce, tipoval som rozpadnuty katalyzator, ten som vymenil a furt hrkot a potom som na to dosiel, ze su to platnicky Smile
Návrat hore Goto down
tommy7373
Vodič
Vodič
tommy7373

Male

problem s brzdamy Empty
OdoslaťPredmet: Re: problem s brzdamy   problem s brzdamy Icon_minitime27/7/2009, 12:06

yurik napísal:
su dva typy platniciek, jedna je s tou pruzinkou, ktora napevno uchyti platnicku v strmeni a potom su aj bez, tie su v strmeni volne a tie prave tak hrkocu, ja som to tiez raz riesil, ze co to furt hrkoce, tipoval som rozpadnuty katalyzator, ten som vymenil a furt hrkot a potom som na to dosiel, ze su to platnicky Smile

no a ako si to poriesil ja som si tiez myslel ze to bude nieco s katalyzatorom alebo ze mi vyfuk hrkoce ze neni dobre pripevneny...ale teraz neviem co robit neviem zohnat tie pruzinky
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male

problem s brzdamy Empty
OdoslaťPredmet: Re: problem s brzdamy   problem s brzdamy Icon_minitime27/7/2009, 13:13

no a ktory typ teda mas??
ak mas ten s pruzinkou..tak by to nemal byt problem niekde zohnat..sak to su rovnake brzdy ako ma aj felicia a favorit myslim....
Návrat hore Goto down
tommy7373
Vodič
Vodič
tommy7373

Male

problem s brzdamy Empty
OdoslaťPredmet: Re: problem s brzdamy   problem s brzdamy Icon_minitime27/7/2009, 13:15

ivco85 napísal:
no a ktory typ teda mas??
ak mas ten s pruzinkou..tak by to nemal byt problem niekde zohnat..sak to su rovnake brzdy ako ma aj felicia a favorit myslim....

neviem ale zda sa mi ze tie s pruzinkou...lebo zo servisu mi prislo s tym ze tam nie su pruzinky....takze ais to
Návrat hore Goto down
alfonso3006
Pretekár
Pretekár
alfonso3006

Male
Registrácia : 16.06.2009
Počet príspevkov : 690
Auto : Golf 3 TDI GTI

problem s brzdamy Empty
OdoslaťPredmet: Re: problem s brzdamy   problem s brzdamy Icon_minitime27/7/2009, 13:50

tak ked ti prislo zo servisu, ze tam tie pruzinky nemas, tak si tam bude problem...

inak: zdravim ta, aj ja som z LC
Návrat hore Goto down
tommy7373
Vodič
Vodič
tommy7373

Male

problem s brzdamy Empty
OdoslaťPredmet: Re: problem s brzdamy   problem s brzdamy Icon_minitime27/7/2009, 13:58

alfonso3006 napísal:
tak ked ti prislo zo servisu, ze tam tie pruzinky nemas, tak si tam bude problem...

inak: zdravim ta, aj ja som z LC

zdravim ta...a ake mas VW???no ved to viem ze tam bude uz potom chyba ale neviem zohnat tie pruzinky
Návrat hore Goto down
yurik
Pretekár
Pretekár
yurik

Male
Registrácia : 06.04.2008
Počet príspevkov : 588
Auto : VeeDub in da house

problem s brzdamy Empty
OdoslaťPredmet: Re: problem s brzdamy   problem s brzdamy Icon_minitime27/7/2009, 16:38

ako som to poriesil? kupil som druhe platnicky, ale uz tie s tou pruzinkou, odvtedy si na to davam pozor, ktore objednavam
Návrat hore Goto down
tommy7373
Vodič
Vodič
tommy7373

Male

problem s brzdamy Empty
OdoslaťPredmet: Re: problem s brzdamy   problem s brzdamy Icon_minitime27/7/2009, 16:47

yurik napísal:
ako som to poriesil? kupil som druhe platnicky, ale uz tie s tou pruzinkou, odvtedy si na to davam pozor, ktore objednavam

dpc len ja tam mam nove platnicky tak ja uz teraz fakt neviem
Návrat hore Goto down
OverGo
Pretekár
Pretekár
OverGo

Male
Vek : 37
Registrácia : 27.05.2008
Počet príspevkov : 362
Auto : Ex - VW GOLF III 1.8 66kw (ABS) r.v. 93 Passat B5 1,8T 110kw (AEB)

problem s brzdamy Empty
OdoslaťPredmet: Re: problem s brzdamy   problem s brzdamy Icon_minitime27/7/2009, 23:01

mozno to nema kazdy golf ale ja tam tam z hora a zo spodu take plieky ktore to drzia kamarot menil brzdy v servise a na jednej strane mu odfajcili pliesky a hrkotalo to ako hrkalka pre male deti skus pozrie ci ti to tam nechyba
Návrat hore Goto down
tommy7373
Vodič
Vodič
tommy7373

Male

problem s brzdamy Empty
OdoslaťPredmet: Re: problem s brzdamy   problem s brzdamy Icon_minitime27/7/2009, 23:42

OverGo napísal:
mozno to nema kazdy golf ale ja tam tam z hora a zo spodu take plieky ktore to drzia kamarot menil brzdy v servise a na jednej strane mu odfajcili pliesky a hrkotalo to ako hrkalka pre male deti skus pozrie ci ti to tam nechyba

no skusim diky ale myslim ze u mna bude problem s tymi pruzinkami.....
Návrat hore Goto down
alfonso3006
Pretekár
Pretekár
alfonso3006

Male

problem s brzdamy Empty
OdoslaťPredmet: Re: problem s brzdamy   problem s brzdamy Icon_minitime28/7/2009, 07:05

tak inak to vyriešiť než novými platničkami nepôjde. Takže buď budeš hrkať, alebo kúpiš nové platničky..

inak tu je moj golf: http://www.vwgolf-club.net/forum-f7/topic-t3723.htm
Návrat hore Goto down
triple
Pretekár
Pretekár
triple

Male
Vek : 38
Počet príspevkov : 304
Auto : VW Golf3, 1,6b, 55kw, 75 ps, r.v. 1997

problem s brzdamy Empty
OdoslaťPredmet: Re: problem s brzdamy   problem s brzdamy Icon_minitime28/7/2009, 08:24

nechcem to tu spamovať zrazom Lučenčanov ale aj ja som z LC Smile
Návrat hore Goto down
tommy7373
Vodič
Vodič
tommy7373

Male

problem s brzdamy Empty
OdoslaťPredmet: Re: problem s brzdamy   problem s brzdamy Icon_minitime28/7/2009, 13:08

alfonso3006 napísal:
tak inak to vyriešiť než novými platničkami nepôjde. Takže buď budeš hrkať, alebo kúpiš nové platničky..

toho som sa baaal...aj ked su nove ale ine vychodisko asi nebude iba ak by som zohnal tie pruzinky....a nikde som ti este auto nevidel...ako je to mozne???origo taka SPZ alebo photoshop????fakt pekny velmi pekny
Návrat hore Goto down
tommy7373
Vodič
Vodič
tommy7373

Male

problem s brzdamy Empty
OdoslaťPredmet: Re: problem s brzdamy   problem s brzdamy Icon_minitime28/7/2009, 13:09

triple napísal:
nechcem to tu spamovať zrazom Lučenčanov ale aj ja som z LC Smile

no nazdar...doteraz som tu nikoho z okresu nestretol...tesi ma mas tu niekde predstaveneho golfika???
Návrat hore Goto down
triple
Pretekár
Pretekár
triple

Male
Vek : 38
Počet príspevkov : 304
Auto : VW Golf3, 1,6b, 55kw, 75 ps, r.v. 1997

problem s brzdamy Empty
OdoslaťPredmet: Re: problem s brzdamy   problem s brzdamy Icon_minitime28/7/2009, 13:13

http://www.vwgolf-club.net/forum-f7/topic-t3778.htm
tu je môj joker Smile (nájdeš ho na rúbanisku 3 alebo na vajanského pred CBA)
Návrat hore Goto down
alfonso3006
Pretekár
Pretekár
alfonso3006

Male

problem s brzdamy Empty
OdoslaťPredmet: Re: problem s brzdamy   problem s brzdamy Icon_minitime28/7/2009, 13:25

tommy7373 napísal:
alfonso3006 napísal:

toho som sa baaal...aj ked su nove ale ine vychodisko asi nebude iba ak by som zohnal tie pruzinky....a nikde som ti este auto nevidel...ako je to mozne???origo taka SPZ alebo photoshop????fakt pekny velmi pekny

jj photoshop....no toto auto mam cca od marca, predtym som mal take iste ale 3 dverove Very Happy
Návrat hore Goto down
Sponsored content

problem s brzdamy Empty
OdoslaťPredmet: Re: problem s brzdamy   problem s brzdamy Icon_minitime

Návrat hore Goto down

problem s brzdamy
Návrat hore 
Strana 1 z 2Choď na stránku : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» nechce sa zohriat motor a problem s brzdamy :(
» problem s ABS
» mam problem
» problem s ABS
» mam problem

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Podvozok-
Prejdi na: